şubat ta tüp bebek:)

Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...

Aman bekletme adami sende uyumaya çalış pozitif duşun bebislerini rüyanda gor :16::16::16:

Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...

ay yazıkkkk kocışine üzüldüm şimdi sen kocişe kötü davran senin sıpada seni tekmeler inşalllahhhhh :46:

Bizde aynı dertten muzdaribiz ama bence benim yumoslarda problem var

bizim bir komsu kız vardı 13 yaşında 17 yaşındaki bir çocukla kaçtı hemende hamile kalmış bir sene sonra kızı ikiz bebeklerle gördüm gecende karşılaştık karnı burnunda oda ikizmiş şimdi 15 yaşında ama onu öyle görünce saçını başını yolup onu yırtasım geldi çok fena kıskandım beeeee

Aman bekletme adami sende uyumaya çalış pozitif duşun bebislerini rüyanda gor :16::16::16:

ay yazıkkkk kocışine üzüldüm şimdi sen kocişe kötü davran senin sıpada seni tekmeler inşalllahhhhh :46:

Uslu kiz olup yatayim artik sabah erkenden teste gidecegiz , sipa bir gelsinde tekmeye raziyim.
İnsallah hepimizi o sipalar tekmeler....

Ben artık erken uyumaya çalışıcam uyuyamazsam gelirim iyi geceler guzel anneler ilk geceden bebislerimi gececi yapmiym sonra doğduklarında beni uyutmazlar :52::16::emir_bebek::nazar::9::46::54:

haydi kizlar tablomuzu doldurmak icin asagidaki bilgileri bekliyorum

Yas
Sehir/Ülke (Ülke - yurtdisi katilimcilari icin. mesela ben :))
Kacinci deneme
Problem
Transfer edilen embriyo sayisi
Klinik
Durum
Sonuc

melikaerva (sehir eksik) ve bilgecebuk bilgilerini tabloya girdim digerlerini de bekliyorum.

Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat

Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat

Kizlar nerde bu tablo iki gun bilgisayarim yok diye herseye yabanci kaldim haaa tablo felan gormuyorum ben kacinci sayfada tablo gorenler soylermi lutfen

Yas 29
Sorun pko
Sehir adana
Ilk denemem
Test tarihim 18subah sonucum 389
Adana prof dr turan cetin tup beebek merkezi

Gunaydııınnnnnn :) bız geldıııkkkk teyzelerııı . . .bebıslerım bu gece yıne rahat vermedı annecıgıne. . . nasılsınııızzzz? Keyıfler nasılll? Bugun puffy68 ın test gunu :) dualarımız onunla ıns guzel haberlerle gelır. . .:)

Son düzenleme:
Back
X