• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

aminn inşallah.bende salı günü senin güzel haberini alalm sonra da benim güzel haberime seviniriz inşallah.RABBİM yüzümüze gülsün......

ınsaallaaahh canmm benm de normalde salı gunu ama benm 5.gun embryosu olunca 10.gun test yapıcamm. . .salı tekrar yaparmm. . .sende mı sevgılıler gununde aldın bebıslerını gobusuneee :)

ınsaallaaahh canmm benm de normalde salı gunu ama benm 5.gun embryosu olunca 10.gun test yapıcamm. . .salı tekrar yaparmm. . .sende mı sevgılıler gununde aldın bebıslerını gobusuneee :)

16 sında oldu.doktorum 10 gün sonra test yap dedi inşallah hala bizimledirler hayat mücadeesini annesi e babası için kazanmışlardır bebişlerimiz

canım yeni listeyi bulamadım nerdeki burada sen nasılsın tatlım napıyor senin yaramazlar :nazar::nazar:

ıyıler ıns. . Hergun onları guzel guzel beslıyorum onlarla konusuyorum beraber namaz kılıyoruz guluyoruz eglenıyoruzz. . . Ins benı bırakmazlar kucuk sevgılılerımmm:) bıde lıste yenı olusuyo. . Eklenıcekmıs bugun bakarızz canmm

ıyıler ıns. . Hergun onları guzel guzel beslıyorum onlarla konusuyorum beraber namaz kılıyoruz guluyoruz eglenıyoruzz. . . Ins benı bırakmazlar kucuk sevgılılerımmm:) bıde lıste yenı olusuyo. . Eklenıcekmıs bugun bakarızz canmm
çok sevindim iyi olduğunuza sana özelden bir sorum olacak lütfen bakarmısın tatlım:nazar::nazar::nazar:

31 yaşındayım canım pko var bende,aşılama ilaç tedavisi vs denedik olmadı. bu ilk tüp bebek denememiz bakalım hayırlısı, sende durumlar nedir?

ıns fatosumuz gıbı hamıle kalırsıınnn. . . O da sen gıbı pko luydu ama sımdı bebıslerıne hamıle :) mutlulugumuz oldu, sende ol ınsallah :)

ya kızlar bu bebiş şekillerini bu nazarlık şekillerini nerden yapıonuz ben bu siteyi çözünce belge alırım artık offfffff..........

ya kızlar bu bebiş şekillerini bu nazarlık şekillerini nerden yapıonuz ben bu siteyi çözünce belge alırım artık offfffff..........

aynen bende oyle düşünuyodum yavas yavas çozmeye başladım.. bu forum ayarlarından basit editor dışında bı tanesini işaretle oluyor :) kendiliğinden gelıyoor:9:

puufffffyyyyyyy nerdesııınnnnn :( korkmaya basladııımmm. . . Ins guzel haberler verırsın. .

kötü şeyler getirmeyelim aklımıza şöyle düşünelim güzel haberi aldı.sevdikleriyle haberi paylaşma derdindedir (inşallah):nazar::nazar:

Back
X