• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

canım sanırım nevin hanım doktoru...........

naber kız fıstık nerlerdesin hiç görünmüyon kk da:37:
Benim doktorum da Nevin Hanım, sonucun pozitif olması sevindirici,inşallah benim de öyle olur.

Canım Bursa' da hangi merkez ve hangi doktor acaba
ben bursada fakültede yaptırdım daha önce jimerde aşılama yaptırdım olmadı malesef:50::50::50:

sanırım yine fakülte düşünüyorsunuz,inşallah bu kez olur canım.

inşallah meleğim çok korkuyorum birşey olacak diye birde sigarayı bıraktım acayip gerginim evde bir tane bile sigaa bırakmadım kalkıp saat bası evde bilinç dışı sigara aıyorum içmiyecegim bebeklerimi zehirlemiyecegim

Nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr içmeeeeeeeeeeeee sakınnnnn ha,bebeklerine çok zarar verir Allah korusun biliyorsun sen de...
günaydııınnn
günaydııınnn
günaydııınnn :) nasılsınız canlarııımmmm. . . Bebıslerım ve ben cok mutluyuzzz yıneee. . . . Kavusmamıza az kaldı ınsaallaaaahhh :) pazar gunu test vaaarr. . . ..dua edıınn

Günaydınnnnnnn, hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Son düzenleme:

Benim doktorum da Nevin Hanım, sonucun pozitif olması sevindirici,inşallah benim de öyle olur.

sanırım yine fakülte düşünüyorsunuz,inşallah bu kez olur canım.

Nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr içmeeeeeeeeeeeee sakınnnnn ha,bebeklerine çok zarar verir Allah korusun biliyorsun sen de...

Günaydınnnnnnn, hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

ınsaallah. . . Allah razı olsun

günaydın kızlar şimdi topikte gezerken dikkatimi çekti blogunuz bende klomen ve catlatma iğnesi ile aylarca tedavi gördüm bende hiç bi sorun yok eşimdesorun var spermkalitesi çok düşük vitamin falan kullandık ama sonuç hüsran malesef mart ayında aşılama olcak kısmetse inş.ilk denemede olur bu aşılama nasıl oluyo ağrı sızı bişeyler varmı çok merakettim bide ben hiç hsg çekilmedim dr.gerek görmedi şimdilik neden bilmiyorum bi çok kişi çektirmiş bunu
aşılama kolay bir tedavi agrı sızısıda yok normal muayene gibi korkma

Herkese gunaydinnnn hayirli cumalarrr.. bende carsamba gorucem keseyi yine vakit gecmiyorrr ;)
senin son adet tarihin ne zaman benim hamilelik takvimim daha geç sizden benim yumurtam 10 cu gunu toplandı ondanmı acaba

günaydınn kızlar.ben dün gece çok şiddetli bi kasık ağrısı yaşadım uykumdan uyandım ağrı uüzünden.tıpkı rahim filmini çektirirken yaşadığım acının aynısıydı ne oldu acaba şimdi hiç bi şeyim yok hiç bişey hissetmiyorum zaten ben çok korkuyorum olumsuz haber almaktan yaaaa

günaydınn kızlar.ben dün gece çok şiddetli bi kasık ağrısı yaşadım uykumdan uyandım ağrı uüzünden.tıpkı rahim filmini çektirirken yaşadığım acının aynısıydı ne oldu acaba şimdi hiç bi şeyim yok hiç bişey hissetmiyorum zaten ben çok korkuyorum olumsuz haber almaktan yaaaa
kası agrısı korkman gereken bir durum değil canım hem vuruldugumuz çatlatma iğneleride bu agrılara neden oluyor bebek oluşurken tutunurkende aynı agrılar oluyor aynı zamanda yumurta gelişirende oluyor yani bence kasık agrısı normal bir çok sebebi olabilir

kası agrısı korkman gereken bir durum değil canım hem vuruldugumuz çatlatma iğneleride bu agrılara neden oluyor bebek oluşurken tutunurkende aynı agrılar oluyor aynı zamanda yumurta gelişirende oluyor yani bence kasık agrısı normal bir çok sebebi olabilir

ya ben ondan daha çok hiçbirşey hissetmiyorum diye korkuyom.bişey hissetmelimiyim onuda bilmiyorum ALLAHım cuma gününün yüzü suyu hürmetini inşallah salı günü hayırlı haberi alırım.güzel haberi bekliyen tüm arkadaşlarım hayırlı haberi alsın

cuma saati geliyo namazımızı kılıp birbirimize dua edelim hamileler sağlıcakla bebeklerini kucağına alsın.test gününü bekleyenler hayırlı haberi alsın inşallah.:49::49::49::49::49:

ya ben ondan daha çok hiçbirşey hissetmiyorum diye korkuyom.bişey hissetmelimiyim onuda bilmiyorum ALLAHım cuma gününün yüzü suyu hürmetini inşallah salı günü hayırlı haberi alırım.güzel haberi bekliyen tüm arkadaşlarım hayırlı haberi alsın

cuma saati geliyo namazımızı kılıp birbirimize dua edelim hamileler sağlıcakla bebeklerini kucağına alsın.test gününü bekleyenler hayırlı haberi alsın inşallah.:49::49::49::49::49:
korkma benim kadar aksilik yasayan olmadı transeferim berbattı hep agladım hasta oldum ama oldu mucizelerim benim rabbim ol dedi ve oldu rabbim inşallah kimseyi daha fazla evlatsızlıkla sınamaz canım

inşallah meleğim çok korkuyorum birşey olacak diye birde sigarayı bıraktım acayip gerginim evde bir tane bile sigaa bırakmadım kalkıp saat bası evde bilinç dışı sigara aıyorum içmiyecegim bebeklerimi zehirlemiyecegim
içme canım ne olur içmeee bebeklerin hakkını yeme sakın:ssz:
günaydııınnn
günaydııınnn
günaydııınnn :) nasılsınız canlarııımmmm. . . Bebıslerım ve ben cok mutluyuzzz yıneee. . . . Kavusmamıza az kaldı ınsaallaaaahhh :) pazar gunu test vaaarr. . . ..dua edıınn
günaydın canım mesajını aldım allah razı olsun teşekkür edrim canım...........:31:

bende sürekli ağlıyorum.psikolojim çok bozuldu sadece dua okurken rahatım buna inanın.namazdan sonra yasini bide namaz surelerini okuyorum sonrada ihlas suresini okuyorum(test gününe kadar 10.000 kere okuycam)bunları yapınca gerçekten ferahlıyor insan ama işte geceler uykusuz geçiyor düşünmekten.boş kaldığım heran düşüncelerle geçiyor sen de benim gibi hiç bişey hissetmemişmiydin

Arkadaşlar sonucum pozitif,Rabbime şükürler olsun,bende hamileyim,yarın test tekrarı yapılacak,yükselmiş mi diye.Dün akşam birkaç damla kanamam oldu ama kesildi,içimi rahat tutmaya çalışıyorum.umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.

Fatmacım seni de tebrik ederim,Listedeki durumumu değiştirirsin artık :)

Arkadaşlar sonucum pozitif,Rabbime şükürler olsun,bende hamileyim,yarın test tekrarı yapılacak,yükselmiş mi diye.Dün akşam birkaç damla kanamam oldu ama kesildi,içimi rahat tutmaya çalışıyorum.umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.

harıka bı haber bu yaaaa :) cok sevındııımmmm. . . Tebrık ederıımmmmm. . . .

harıka bı haber bu yaaaa :) cok sevındııımmmm. . . Tebrık ederıımmmmm. . . .

Çok teşekkür ederim canım.26 aylık bekleyiş sona erdi inşallah,dua edin sağlıkla devam etsin.Sıkı sıkı tutunsun bebeğim bana...

Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Son düzenleme:

anlatsanaaaa yas kac sorunneydı kacncı gun embryosuydu kac embryoydu degerın kac cıktı

hayırlısı olsun inşallah bizede nasip olur

ay canım benim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ilk beta hcg degerin kaç çıktı

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

Son düzenleme:
bende sürekli ağlıyorum.psikolojim çok bozuldu sadece dua okurken rahatım buna inanın.namazdan sonra yasini bide namaz surelerini okuyorum sonrada ihlas suresini okuyorum(test gününe kadar 10.000 kere okuycam)bunları yapınca gerçekten ferahlıyor insan ama işte geceler uykusuz geçiyor düşünmekten.boş kaldığım heran düşüncelerle geçiyor sen de benim gibi hiç bişey hissetmemişmiydin

Canım yapma,bende ilk denememde senin gibiydim,uyuyamıyordum geceleri,her gün ağlıyordum negatif sonuç aldım.Dondurulmuşlarla 2. denememde hep olumlu düşünmeye çalıştım,Zaman zaman tabi ki korktum hatta en son testten önceki gece olmak üzere 1-2 kere ağladım ama yinede hep olumlu olmak için çaba sarfettim.Çok şükür dün pozitif sonuç aldım.Yarın tekrar test yaptırıcam,katlanarak artması gerekiyormuş,dün akşam az miktarda kanamam oldu,heyecandan nasıl ölmüyorum hayret ediyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum.Allahım benimkine sağlık versin,sizinkilerde sımsıkı tutunsun inşallah...

Son düzenleme:
Kızlar benim dondurulmuş blastosist transferiydi.9. gün değerim 38 çıktı,düşük gibi görünüyor ama doktorum 9. gün ve dondurulmuş embriyo için normal dedi.2 gün sonra tekra test yapalım artması gerekiyor dedi. Tüm tüp bebeklerde 2 gün sonra tekrar test yapıyoruz dedi.Dondurulmuş olduğu için ancak kendine geliyordur dedi.Böylellikle mutlu ve heyecanlı bekleyiş bAşladı,yarın tekrar test yapılacak.Dün gece az miktarda kanama oldu ama geçti 1-2 ün coraspini kes zaten yarın test yapılacak dedi.Haliyle biraz endişeliyim ama rahat olmaya çalışıyorum.

Eşimin sperm sayısı az ama tedavide anlaşıldı ki benimde yumurtalarım ancak ilaç dozunu arttırınca gelişti.

Dua edin kızlar,bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana...

Son düzenleme:
Back
X