evet defalarca bende kendime öyle bakmışımdır .. ve hep bembeyazdı .. Silikte çizgi çıksa neler vermezdim .. kısmet canım inşallah güzel şeyler olacakBen de kendimi oyle teselli ediyorum yoksa hic cikmzdi golgesi bile
canım gayet belli oluşmuş bebişlerin ..Kızlar merhaba, öncelikle olumlu sonuç alanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun inşallah, burada denemesi en fazla olan benim galiba? Altıncı denemem ve ilk defa bu kadar rahat hissediyorum kendimi Allaha tevekkül ettim bekliyorum ☺ 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi bana da 12 şubatta ve yaptığım testlerde burada inşallah benimle birlikte bebeklerimdaha önce kimyasalla sonuçlananlar oldu ama bu defa herşey yolunda inşallah Eki Görüntüle 2593021 Eki Görüntüle 2593021
Hayırlısı olsun inşallah kan testti yaptınız mıKızlar merhaba, öncelikle olumlu sonuç alanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun inşallah, burada denemesi en fazla olan benim galiba? Altıncı denemem ve ilk defa bu kadar rahat hissediyorum kendimi Allaha tevekkül ettim bekliyorum ☺ 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi bana da 12 şubatta ve yaptığım testlerde burada inşallah benimle birlikte bebeklerimdaha önce kimyasalla sonuçlananlar oldu ama bu defa herşey yolunda inşallah Eki Görüntüle 2593021 Eki Görüntüle 2593021
Allah razı olsun canm isteyen herkese de bana da nasip eylesin Rabbim, yokluğu çok zorcanım gayet belli oluşmuş bebişlerin ..
Hayır yapmadım günümü bekliyorum pazartesiyiHayırlısı olsun inşallah kan testti yaptınız mı
Hayırlısı olsun canım çok guzeeel
Tesekkur ederim tatlımHayırlısı olsun canım çok guzeeel
Hayda üşütüyor olmayasın arkadaşım sen kötü bsy yoktur bnce stres yapmaBenim yine cok fena karnim agriyor bacaklarim sızlıyor ve yine hastanedeyim ne olur dua edin bana
Ikisini de seversin sabredersin sağlıkla gelsinler deTesekkur ederim tatlımteste bakınca ikiz olasılığı yüksek valla biraz gözüm korktu şimdiden ikiz annesi olmak korkutuyor beni sonradan inşallah ben ne yaptım demem
İnsallah sağ salim kucağına al canım yavrunuKızlar merhaba, öncelikle olumlu sonuç alanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun inşallah, burada denemesi en fazla olan benim galiba? Altıncı denemem ve ilk defa bu kadar rahat hissediyorum kendimi Allaha tevekkül ettim bekliyorum ☺ 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi bana da 12 şubatta ve yaptığım testlerde burada inşallah benimle birlikte bebeklerimdaha önce kimyasalla sonuçlananlar oldu ama bu defa herşey yolunda inşallah Eki Görüntüle 2593021 Eki Görüntüle 2593021
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı inşallahİnsallah sağ salim kucağına al canım yavrunu
Acaba ben bitane ye zor bakmış biriyim gece 3 te ağlamaya başlardı sabah 9 da susardı bende oturup onunla agliyordumIkisini de seversin sabredersin sağlıkla gelsinler dekanı da haber ver bize
Bilmiyorum canim doktorumu bekliyorum belimdede agri var bugun moralmen çöktüm suan yarim saattir agri geçmediHayda üşütüyor olmayasın arkadaşım sen kötü bsy yoktur bnce stres yapma
Kızlar merhaba, öncelikle olumlu sonuç alanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun inşallah, burada denemesi en fazla olan benim galiba? Altıncı denemem ve ilk defa bu kadar rahat hissediyorum kendimi Allaha tevekkül ettim bekliyorum ☺ 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi bana da 12 şubatta ve yaptığım testlerde burada inşallah benimle birlikte bebeklerimdaha önce kimyasalla sonuçlananlar oldu ama bu defa herşey yolunda inşallah Eki Görüntüle 2593021 Eki Görüntüle 2593021
Canım kötüye yorma bazı hamilelik ler aşırı ağrılı sancılı geçiyor ben oğlumda hiç bişey hissetmiyordum şimdi çok kötüyüm bel kasik aynı adet sancısı gibi şiddetli oluyor bazen inşallah seninkide belirtilir..Bilmiyorum canim doktorumu bekliyorum belimdede agri var bugun moralmen çöktüm suan yarim saattir agri geçmedi
Niye üzülüyorsun kuzum elimizden gelenin iyisini yapiyoruz imkanlar dahilinde grrisi takdiri ilahi pes etmek yokevet defalarca bende kendime öyle bakmışımdır .. ve hep bembeyazdı .. Silikte çizgi çıksa neler vermezdim .. kısmet canım inşallah güzel şeyler olacak
Bugün gene biraz üzüldüm .. Ağladım yarın hastaneye gideceğim ilaç raporum için bakalım kısmet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?