Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar merhaba, öncelikle olumlu sonuç alanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun inşallah, burada denemesi en fazla olan benim galiba? Altıncı denemem ve ilk defa bu kadar rahat hissediyorum kendimi Allaha tevekkül ettim bekliyorum 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi bana da 12 şubatta ve yaptığım testlerde burada inşallah benimle birlikte bebeklerim daha önce kimyasalla sonuçlananlar oldu ama bu defa herşey yolunda inşallah

Ben de kendimi oyle teselli ediyorum yoksa hic cikmzdi golgesi bile
evet defalarca bende kendime öyle bakmışımdır .. ve hep bembeyazdı .. Silikte çizgi çıksa neler vermezdim .. kısmet canım inşallah güzel şeyler olacak
Bugün gene biraz üzüldüm .. Ağladım yarın hastaneye gideceğim ilaç raporum için bakalım kısmet ya

canım gayet belli oluşmuş bebişlerin ..

Hayırlısı olsun inşallah kan testti yaptınız mı

Arkadaşlar ben bugün 5.gün embriyosu ile taze transfer oldum. Hastaneden çıkmDan kan aldılar benden. Niye aldınız diye sormak hiç aklıma gelmedi. Progesteron bakmışlar. Ve sonuç 62 çıkmış. Bu neyin göstergesi

Tesekkur ederim tatlım teste bakınca ikiz olasılığı yüksek valla biraz gözüm korktu şimdiden ikiz annesi olmak korkutuyor beni sonradan inşallah ben ne yaptım demem
Ikisini de seversin sabredersin sağlıkla gelsinler de kanı da haber ver bize

İnsallah sağ salim kucağına al canım yavrunu

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hiç belirtiniz varmıydı.

Bilmiyorum canim doktorumu bekliyorum belimdede agri var bugun moralmen çöktüm suan yarim saattir agri geçmedi
Canım kötüye yorma bazı hamilelik ler aşırı ağrılı sancılı geçiyor ben oğlumda hiç bişey hissetmiyordum şimdi çok kötüyüm bel kasik aynı adet sancısı gibi şiddetli oluyor bazen inşallah seninkide belirtilir..

Niye üzülüyorsun kuzum elimizden gelenin iyisini yapiyoruz imkanlar dahilinde grrisi takdiri ilahi pes etmek yok

Kızlar nasılsınız ? Ben korku doluyum.. 7.gün dayanamayıp test yapmıştım hatırlıyomusunuz.. Değerim 24,22 çıkmıştı.. Test gününde yaptırdım 2ye katladı fakat 100’ü bile geçmedi ( Yarın birdaha kan vereceğim nasipse ve çok korkuyorum.. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…