- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
amin isteyen hrrkese6Gayet iyi canim 2 ye katlamış darisi bekleyenlere
Inşallah canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanim aynisini bende yaşadım cok kötü agrim vardi hastaneye gittim ama cok şükür bebisim benimle canini sıkma olumlu düşün
Güzel haberler bekliyoruz inşallahBenim 21 şubat cuma ama dayanamadım bugün yaptırdım sonucu bekliyorum
çok iyi canim benim ilkinde iki katı olmadı çok şükür oğlum sağlıcakla dogdukızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
benim de bacak dizler heryerim ağrıyor dinleniyorum bişey yaptığım yok dün damarimdaki kanlar patlayacak gibi agrım vardı..Ben normal diye biliyorum bulanti için.doktora sorsana bir . Bende felaket yorgunum ise gidemedim dizlerimde derman yok kaşıklarım yumurtalıklarında aşırı şancı var doktor dinlen dedi normalmis
canım benimde 5. Gün çift embriyo konuldu 5. Gün yaptım silik çıktı bugün yine yaptım çok belirgindiKizlar yaa benim 6. Gün embriyosu 13 şubatta transfer edilmişti yani bugün 7. Gün sayılır ama test yapmaya çok korkuyoruuum. Aslında olumsuz çıkarsadan da çok olumlu çıkıp sonra kan tahlili günüme kadar giderse boşa sevinmiş olursam falan diye saçma sapan korkularım var
masallah masallah canim darısı kese ve kalp atisina insallah
Eki Görüntüle 2593000 bugün 7. Gün ve tam çıktı allahım bu duyguyu hepinize tattirsin
Hayırlı olsun canım hemencecik geçsin günlerBende bugün 5. Gün emriyosu ile taze transfer yaptırdım. Dondurulacak emriyo kalmamış. Bekleyiş başladı bakalım
Maşallah çok net hayırlı olsun canım
ya vardır demekki ama daha erken idrar testi için ilk önce kana karışıyor en son idrara ama silik bile olması iyi boşver en azından var olduğunu biliyoruz bir kaç gün sonra tekrar dene canımSabah yaptim yine ama baska marka ile bunda da yok denecek kadar yokk gibi
Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkürler canlarım darısı basinizaMaşallah çok net hayırlı olsun canım
Insallah dedigin gibidir insallahhh yaya vardır demekki ama daha erken idrar testi için ilk önce kana karışıyor en son idrara ama silik bile olması iyi boşver en azından var olduğunu biliyoruz bir kaç gün sonra tekrar dene canım
canım olmasa hiç çıkmazInsallah dedigin gibidir insallahhh ya
Ben de kendimi oyle teselli ediyorum yoksa hic cikmzdi golgesi bilecanım olmasa hiç çıkmaz
masallah canim sağlıkla kucağına al insallah
Benim de 5. Gün embriyosu aynı gün transfer olmuşuz canım bende çok korkuyorum bi an olacak diyorum sonra yine olmadıysa ya diye düşünüyorum kafamda deli sorularKizlar yaa benim 6. Gün embriyosu 13 şubatta transfer edilmişti yani bugün 7. Gün sayılır ama test yapmaya çok korkuyoruuum. Aslında olumsuz çıkarsadan da çok olumlu çıkıp sonra kan tahlili günüme kadar giderse boşa sevinmiş olursam falan diye saçma sapan korkularım var
Sağol tatlım belki sormusumdur çok çabuk unutuyorum yaptinmi test son durumun ne kuzum..masallah canim sağlıkla kucağına al insallah
İşallah teşekkür ederim . bende test günümü beklemem heraldeHayırlı olsun canım hemencecik geçsin günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?