5.gün embriyosuydu tatlımHayırlısı olsun. Kaçıncı gün embriyosu
ona transferden önce bakmıslardı bende canım. Ama tam neye yaradıgınıArkadaşlar ben bugün 5.gün embriyosu ile taze transfer oldum. Hastaneden çıkmDan kan aldılar benden. Niye aldınız diye sormak hiç aklıma gelmedi. Progesteron bakmışlar. Ve sonuç 62 çıkmış. Bu neyin göstergesi
pazartesi 500 cıktı canim bugün 986 beni haftaya cuma kese ve kalp atisi için çağırdı doktorumSağol tatlım belki sormusumdur çok çabuk unutuyorum yaptinmi test son durumun ne kuzum..
İnşAllah kuzumBnce gayet güzel artmış düşük değerlerde oluyor kuzum böyle ona takılma hiç güzel gelir sonucun bnce
Bnm de iki kondu da değer düşüktu Bi tane olsun benim olsunİnsallah göreceksin çift embriyo ise inşallah ikiz annesi olursunbakma ben uykucuyum ama Allah öyle bir güç veriyorki sen bile şaşırıyorsun dayanıklılığına ablam bi gece kaldı bende valla helal olsun sana sen uyumadan nasıl bukadar iş yapabiliyorsun bebek iyi gelmiş sana dedi bana ve hemen 3. Yü yaptı dinç olmak icin ..
tahlilleri aynı yerde mi yaptırıyorsun. farklı laboratuarlarda farklı değerler çıkabiliyor7.gün 24,22 çıktı.. 18.i hastanenin dediği test tarihiydi.. Hastanede yaptırdım yani 9.günde 61,..çıktı..
Çok gec degil mi kz nasıl beklicenpazartesi 500 cıktı canim bugün 986 beni haftaya cuma kese ve kalp atisi için çağırdı doktorum
7.gün dayanamyıp farklı yerde yaptırmıştım, 9.gün kendi hastanemde yaptırdım. Onlar 9.gün yaptırdığımı baz aldılar , perşembe birdaha istedilertahlilleri aynı yerde mi yaptırıyorsun. farklı laboratuarlarda farklı değerler çıkabiliyor
Bugün yorum yaptığımi unutuyorum b12 eksikliği tavan yapmışpazartesi 500 cıktı canim bugün 986 beni haftaya cuma kese ve kalp atisi için çağırdı doktorum
Ooo ondan o zaman canım Bn düştüm o hataya bir kere aynı yerde aynı saatte ver kesinlikle7.gün dayanamyıp farklı yerde yaptırmıştım, 9.gün kendi hastanemde yaptırdım. Onlar 9.gün yaptırdığımı baz aldılar , perşembe birdaha istediler
o zaman değerlere çok takılma. hayırlısı olsun. bence pozitif ama7.gün dayanamyıp farklı yerde yaptırmıştım, 9.gün kendi hastanemde yaptırdım. Onlar 9.gün yaptırdığımı baz aldılar , perşembe birdaha istediler
korkma canim dua et öyle artan çok arkadaş var en azindan 2 ye katlamisKızlar nasılsınız ? Ben korku doluyum.. 7.gün dayanamayıp test yapmıştım hatırlıyomusunuz.. Değerim 24,22 çıkmıştı.. Test gününde yaptırdım 2ye katladı fakat 100’ü bile geçmedi( Yarın birdaha kan vereceğim nasipse ve çok korkuyorum.. ((
İnşAllaj nasipseeOoo ondan o zaman canım Bn düştüm o hataya bir kere aynı yerde aynı saatte ver kesinlikle
İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip eylesinnnnno zaman değerlere çok takılma. hayırlısı olsun. bence pozitif ama
Hayırlı olsun senindee kuzum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşAllahkorkma canim dua et öyle artan çok arkadaş var en azindan 2 ye katlamis
Benim klinik test gününden 10 gün sonra keseye çağırıyor 10 gün sonra kalp için. Off çok stresliKızlar transferden kaç gün sonra kese için çağırıyorlar eğer bebiş tutmuşsa?? Kafamda milyon tane soru var
bu cuma mi haftaya cuma mi canim banada ayın 28 inde gel hem kese hem kalp görelim dediAllahtan uykucu dglm de zor iki tane gerçekten. Sağlıklı olsun kucağıma alayım tek isteğim o şuan cuma kese görmeye gitcez Goremicem diye korkuyorum için içimi yiyo
tatlim kalbi duyayim da geç olsun napim istersen cuma gel dediÇok gec degil mi kz nasıl beklicen
sağol kuzum insallah cumlemizHayırlı olsun senindee kuzum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşAllah
hayırlı olsuun :) sağlıkla kucağına da al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?