- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
ne bileyim canim üzüldüm birazCok iyi masallah annesi artik stres yapma degerin cok guzel
Hayırlısı olsun. Kaçıncı gün embriyosuKızlaaaarrr günaydınnBugün 6.günüm. Ben 2gündür ovülasyon testi yapıyordum ve üstüne bugün de hcg testi yaptım. Ovülasyonlar çok daha önce kopkoyu çıkmaya başlamıştı. Alttaki normal gebelik testi. Üsttekiler ovülasyon.
çok sukur canim bi kalbininduysam rahatlucamÇok güzel canım haber bekliyordum bende senden çok guzellbüyüyor bebişin
Canım o zmn idrar testini ne zaman yaptıysan tekrarla bakalım değişiklik var mı?Bebegim kanda korkuyorum bakmaya
Gözlerin kör olana kadar baktin dimi ?Ekrani her renk yaptim inanki tam gözükmüyor ama ben gördüm
Mutlaka vardır merak etme ben senin için iyi düşünüyorum canım merak etme mutlaka tekrarlaEkrani her renk yaptim inanki tam gözükmüyor ama ben gördüm
Ben normal diye biliyorum bulanti için.doktora sorsana bir . Bende felaket yorgunum ise gidemedim dizlerimde derman yok kaşıklarım yumurtalıklarında aşırı şancı var doktor dinlen dedi normalmisAcaba ben niye yediğimi çıkarmak istiyorum o derece kötüyüm bulantı içinde çok erken diye biliyorum bu bulantılarım beni bitirdi
Sabah yaptim yine ama baska marka ile bunda da yok denecek kadar yokk gibiCanım o zmn idrar testini ne zaman yaptıysan tekrarla bakalım değişiklik var mı?
Yaaa eveet aynen oyle şaşı olucam her açıdan baktimGözlerin kör olana kadar baktin dimi ?
İnsallah bende oyle olmasini istiyorum canmCanm bende 3.güm embriyosu dün kanda 0.1 cıktı ctesi günü benm test günüm bende bir ümit bekliyorum inşallh Sennde benmde olumlu olur
Ay ağzın bal yesin canımbence senin tuttu kuzum. öyle hissediyorum ben.
Ay süpermiş gözünaydın canımkızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri alırızBende bugün 5. Gün emriyosu ile taze transfer yaptırdım. Dondurulacak emriyo kalmamış. Bekleyiş başladı bakalım
28 şubat test tarihim. öncesinde yapmamak için tutucam kendimiHayırlısı olsun inşallah güzel haberleri alırız
Benim 21 şubat cuma ama dayanamadım bugün yaptırdım sonucu bekliyorum28 şubat test tarihim. öncesinde yapmamak için tutucam kendimi
Canim aynisini bende yaşadım cok kötü agrim vardi hastaneye gittim ama cok şükür bebisim benimle canini sıkma olumlu düşün8. Günden merhaba kızlar. Hala test yapamadım Korkuyorum. Ama bugün adet ağrılarımla uyandım. Kasik ağrısı ve bel ağrısı var. Umudumu kaybetmek üzereyim. Bu güne kadar hiç belirti yaşamadım...
sağol tatlimAy süpermiş gözünaydın canım
Gayet iyi canim 2 ye katlamış darisi bekleyenlerekızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?