Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hayırlısı olsun. Kaçıncı gün embriyosu

Acaba ben niye yediğimi çıkarmak istiyorum o derece kötüyüm bulantı içinde çok erken diye biliyorum bu bulantılarım beni bitirdi
Ben normal diye biliyorum bulanti için.doktora sorsana bir . Bende felaket yorgunum ise gidemedim dizlerimde derman yok kaşıklarım yumurtalıklarında aşırı şancı var doktor dinlen dedi normalmis

Kizlar yaa benim 6. Gün embriyosu 13 şubatta transfer edilmişti yani bugün 7. Gün sayılır ama test yapmaya çok korkuyoruuum. Aslında olumsuz çıkarsadan da çok olumlu çıkıp sonra kan tahlili günüme kadar giderse boşa sevinmiş olursam falan diye saçma sapan korkularım var

8. Günden merhaba kızlar. Hala test yapamadım Korkuyorum. Ama bugün adet ağrılarımla uyandım. Kasik ağrısı ve bel ağrısı var. Umudumu kaybetmek üzereyim. Bu güne kadar hiç belirti yaşamadım...
Canim aynisini bende yaşadım cok kötü agrim vardi hastaneye gittim ama cok şükür bebisim benimle canini sıkma olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…