Üst komşumun ikiz oldu dha 1 aylık yoklar gece ayaga kalkiyo ortalık ama yarım saat anca dayanılır o kadar bnce tadı oAcaba ben bitane ye zor bakmış biriyim gece 3 te ağlamaya başlardı sabah 9 da susardı bende oturup onunla agliyordumikiz olunca ikisi birden ağlarsa ne yaparım ben
allahtan. Ümit kesilmez canım inşallah tutunmustur bebisinKızlar nasılsınız ? Ben korku doluyum.. 7.gün dayanamayıp test yapmıştım hatırlıyomusunuz.. Değerim 24,22 çıkmıştı.. Test gününde yaptırdım 2ye katladı fakat 100’ü bile geçmedi( Yarın birdaha kan vereceğim nasipse ve çok korkuyorum.. ((
Kaç gün arayla yaptın kaç çıktı canım öyle kolay yorum yapılır böyle anlaşılmıyorKızlar nasılsınız ? Ben korku doluyum.. 7.gün dayanamayıp test yapmıştım hatırlıyomusunuz.. Değerim 24,22 çıkmıştı.. Test gününde yaptırdım 2ye katladı fakat 100’ü bile geçmedi( Yarın birdaha kan vereceğim nasipse ve çok korkuyorum.. ((
Yerleşiyor bebek fabrika çalışıyor olck şeyle bunlae aslında bnm de gexe uyurken pit pit bir ağrı girdi sanki 1 sn bsy geçti. Takıyoruz işte herşeyiBilmiyorum canim doktorumu bekliyorum belimdede agri var bugun moralmen çöktüm suan yarim saattir agri geçmedi
Kaç gün arayla yaptın kaç çıktı canım öyle kolay yorum yapılır böyle anlaşılmıyor
Ben biliyorum benimki alt komşu değil apartman ayağa kalkar kapıya gelseler. Her birine bitane veririm siz bakın ben uyuyacak derimÜst komşumun ikiz oldu dha 1 aylık yoklar gece ayaga kalkiyo ortalık ama yarım saat anca dayanılır o kadar bnce tadı o
İnşAllah gülümallahtan. Ümit kesilmez canım inşallah tutunmustur bebisin
Hiç belirttim yok bence yada belirti aramıyorum diyelim ☺ kafam rahat bekliyorum çok şükür, herşey olacağına varıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hiç belirtiniz varmıydı.
3 gün sonra yani güzel çıkmış bence. Beta illa ikiye katlick diye bisey yok ki %60 artış yeterli zaten gelişiyor demek için. Ya da 3 günde bir ikiye katliyorsa diye düşün o da, yeterli aslında l. Bir daha ki net gösterir bnce7.gün 24,22 çıktı.. 18.i hastanenin dediği test tarihiydi.. Hastanede yaptırdım yani 9.günde 61,..çıktı..
Allahtan uykucu dglm de zor iki tane gerçekten. Sağlıklı olsun kucağıma alayım tek isteğim o şuan cuma kese görmeye gitcez Goremicem diye korkuyorum için içimi yiyoBen biliyorum benimki alt komşu değil apartman ayağa kalkar kapıya gelseler. Her birine bitane veririm siz bakın ben uyuyacak derim
Yarın birdaha kan vermemi istediler, nasipse vereceğim.. Fakat çok korkuyorum kimyasaldır diye3 gün sonra yani güzel çıkmış bence. Beta illa ikiye katlick diye bisey yok ki %60 artış yeterli zaten gelişiyor demek için. Ya da 3 günde bir ikiye katliyorsa diye düşün o da, yeterli aslında l. Bir daha ki net gösterir bnce
Allah bağışlasın kızını rabbim tekrar annelik duygusunu tattirsin inşallahherkese merhaba
4 yıl sonra yine bu sayfalarda buldum kendimi. kısaca bahsedeyim sürecimden. foruma ilk üye olduğum zamanlarda birçok tedavi sürecinden geçtim. dış gebelik geçirdim iç kanama yüzünden ölümden döndüm. tüp bebek denemeye karar verdim pko hastası olmama rağmen sadece tek yumurta toplandı ve o da döllenmedi. sonra yeni bir sürece girdim 2015 yılında. samsundaki doktorumun katkısı ile Ankara Anatolia Tüp Bebek merkezi ile görüştük. tüm hazırlığım burda yapıldı ve son noktada merkeze gittik. 27tane yumurtam toplandı. 10 tane embriyo elde edildi ama taze transfer yapılmadı. 2015 3 kasımda 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi. 8 kasım sabahı erkrn gebelik testi yaptım. olmadı dedim görünce. üzüldüm kahroldum ama 20dk sonra çoook silik bir çizgi gördük. hemen kan testi yaptırdık ve sonuç 47 çıkmıştı. 2016 haziran ayı sonunda kızımı kucağıma aldım. şimdi ise o günlerden kalan 9 embriyodan birisini daha transfere karar verdik. geçen ay histeroskopi oldum rahimdeki polip alındı ve çizik atıldı rahme. haftaya transfer planlanıyor. yarın netleşecektir kontrolüm var.
bu süreç insanı çok yıpratıyor. 5 sene sayısız tedavi, hayal kırıklıklrı, dinmeyen gözyaşları çok çok zormuş. ama Rabbim nasip ederse oluyor.
Kimyasal olsa düşerdi değer canım artmış gayet. İki günde bir ver bnce dha net görünür.Yarın birdaha kan vermemi istediler, nasipse vereceğim.. Fakat çok korkuyorum kimyasaldır diye
Kimyasal olsa düşerdi değer canım artmış gayet. İki günde bir ver bnce dha net görünür.
tşk ederim. isteyen herkese inşallahAllah bağışlasın kızını rabbim tekrar annelik duygusunu tattirsin inşallah
İnsallah göreceksin çift embriyo ise inşallah ikiz annesi olursunAllahtan uykucu dglm de zor iki tane gerçekten. Sağlıklı olsun kucağıma alayım tek isteğim o şuan cuma kese görmeye gitcez Goremicem diye korkuyorum için içimi yiyo
Bnce gayet güzel artmış düşük değerlerde oluyor kuzum böyle ona takılma hiç güzel gelir sonucun bnceHayırlısı olsun artık hepimiz için.. Korksamda yapacak birşey yok sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?