2 gün sonra cuma canım çok stresliyim ya göremezsem diye. Tam 20. Gün oluyor transferden sonra.bu cuma mi haftaya cuma mi canim banada ayın 28 inde gel hem kese hem kalp görelim dedi
Senin artık bugun vajinal le görünür mesela değere göre.sağol kuzum insallah cumlemiz
Anladım canım test günüm taaa 24şubat.. kese de 4mart oluyo o zaman ay ben nasıl dayanacağımBenim klinik test gününden 10 gün sonra keseye çağırıyor 10 gün sonra kalp için. Off çok stresli
aynen biraz kafamda kurdum düşündüm modum biraz düştü gibi oldu normalde negatif olduğunda bile ağlamamıştımNiye üzülüyorsun kuzum elimizden gelenin iyisini yapiyoruz imkanlar dahilinde grrisi takdiri ilahi pes etmek yok
aynı şeyi bende bugün düşündüm üzüldüm ağladım .. yani ya olmazsa ama teselli olarak da söyle düşündümAllah razı olsun canm isteyen herkese de bana da nasip eylesin Rabbim, yokluğu çok zor
aynn canim ama geçen sefer erken gordum geçmedi günler kalbi atar mi diye stresli olucamSenin artık bugun vajinal le görünür mesela değere göre.
Oyle tabi gercekten cok zor bir durumdayiz ama en guzel anneler biz olucazaynen biraz kafamda kurdum düşündüm modum biraz düştü gibi oldu normalde negatif olduğunda bile ağlamamıştım
Boşluğa düştüm biraz sanırım .. Hayırlısı olsun ya herşeyin hayırlısı Allah'ım görsün emeklerimizi ..
masallah canim yaz mutlaka bize ben zaten senden 6 gün sonra transfer olmustum2 gün sonra cuma canım çok stresliyim ya göremezsem diye. Tam 20. Gün oluyor transferden sonra.
inşallah canım inşallah ..Oyle tabi gercekten cok zor bir durumdayiz ama en guzel anneler biz olucaz
Çok zor beklemek yaaAnladım canım test günüm taaa 24şubat.. kese de 4mart oluyo o zaman ay ben nasıl dayanacağım
İyi değilmi sonuçta artış olmuş7.gün 24,22 çıktı.. 18.i hastanenin dediği test tarihiydi.. Hastanede yaptırdım yani 9.günde 61,..çıktı..
Tam geliyo o zaman verdiği tarih. Ben ilk hamileliğimde çok ağrı çektim düşük oldu. Bunda hissetmiyorum bsy normal mi bilemiyorum.masallah canim yaz mutlaka bize ben zaten senden 6 gün sonra transfer olmustum
Canını sıkma bence ıyı7.gün dayanamyıp farklı yerde yaptırmıştım, 9.gün kendi hastanemde yaptırdım. Onlar 9.gün yaptırdığımı baz aldılar , perşembe birdaha istediler
bende ilk hamileligimde çok ağrı çektim bugüne kadar bunda da vardi bugün daha iyiyim ama ayrıca ilk hamileligimde 5+2 de kese gordum ama 9+5 e kadar kalp atışını bekledim çok zor süreçti. Ne bileyim beklemek zor ama bunda daha rahat davranicamTam geliyo o zaman verdiği tarih. Ben ilk hamileliğimde çok ağrı çektim düşük oldu. Bunda hissetmiyorum bsy normal mi bilemiyorum.
Teşekkürler kuzum darısı başına insallahhayırlı olsuun :) sağlıkla kucağına da al inşallah
amin kuzum amin yarın inşallah güzel haberlerle geleceğimTeşekkürler kuzum darısı başına insallah
Bnm yine bu değerlerde 5+0 görünmustu kese yolkta kocamandi ama çok kanamam vardı. Şimdi şükür bsy yok kötü bsy olsa yine kanama olurdu diye kendimi avutuyorum ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicm heralde.bende ilk hamileligimde çok ağrı çektim bugüne kadar bunda da vardi bugün daha iyiyim ama ayrıca ilk hamileligimde 5+2 de kese gordum ama 9+5 e kadar kalp atışını bekledim çok zor süreçti. Ne bileyim beklemek zor ama bunda daha rahat davranicam
al bendende o kadar kanaması olan insanlar böyle içi rahat etmiyo iste acaba diye yiyoruz kendimiziBnm yine bu değerlerde 5+0 görünmustu kese yolkta kocamandi ama çok kanamam vardı. Şimdi şükür bsy yok kötü bsy olsa yine kanama olurdu diye kendimi avutuyorum ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicm heralde.
nasıl yanlış yerdeymisKizlar doktordan çıktım kese yanlış yerde dedi pazartesi tekrar gel dedi ama iyi görünmüyor dedi cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?