Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Niye üzülüyorsun kuzum elimizden gelenin iyisini yapiyoruz imkanlar dahilinde grrisi takdiri ilahi pes etmek yok
aynen biraz kafamda kurdum düşündüm modum biraz düştü gibi oldu normalde negatif olduğunda bile ağlamamıştım
Boşluğa düştüm biraz sanırım .. Hayırlısı olsun ya herşeyin hayırlısı Allah'ım görsün emeklerimizi ..

Oyle tabi gercekten cok zor bir durumdayiz ama en guzel anneler biz olucaz

Tam geliyo o zaman verdiği tarih. Ben ilk hamileliğimde çok ağrı çektim düşük oldu. Bunda hissetmiyorum bsy normal mi bilemiyorum.
bende ilk hamileligimde çok ağrı çektim bugüne kadar bunda da vardi bugün daha iyiyim ama ayrıca ilk hamileligimde 5+2 de kese gordum ama 9+5 e kadar kalp atışını bekledim çok zor süreçti. Ne bileyim beklemek zor ama bunda daha rahat davranicam

Bnm yine bu değerlerde 5+0 görünmustu kese yolkta kocamandi ama çok kanamam vardı. Şimdi şükür bsy yok kötü bsy olsa yine kanama olurdu diye kendimi avutuyorum ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicm heralde.

al bendende o kadar kanaması olan insanlar böyle içi rahat etmiyo iste acaba diye yiyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…