Gecmis olsun kuzumKizlar doktordan çıktım kese yanlış yerde dedi pazartesi tekrar gel dedi ama iyi görünmüyor dedi cok kötüyüm
Canını sıkma canım bişey olmaz ınşallahKizlar doktordan çıktım kese yanlış yerde dedi pazartesi tekrar gel dedi ama iyi görünmüyor dedi cok kötüyüm
Dün de gördü zaten şimdi anlamış yanlış olduğunu. Bu kendi tüp bebek doktorun dimiKizlar doktordan çıktım kese yanlış yerde dedi pazartesi tekrar gel dedi ama iyi görünmüyor dedi cok kötüyüm
pazartesiye kadar durumun değişme ihtimali var mıymış kuzum? bir şey dedi mi doktor?Kizlar doktordan çıktım kese yanlış yerde dedi pazartesi tekrar gel dedi ama iyi görünmüyor dedi cok kötüyüm
Sen murat hoca da tedavi görüyordum dimi canımKizlar doktordan çıktım kese yanlış yerde dedi pazartesi tekrar gel dedi ama iyi görünmüyor dedi cok kötüyüm
Benimde 4gundur vardı bugün 5gunum yok hiç bir belirtiCanım bende 15 şubatta transfer oldum , seffaf akıntı ve bas ağrısı var cok az da kasıklar da agrı sadece okdr
Bilmiyorum yanlis yerde olmasi gereken yerde degil demi dualarınizq ihtiyacim var pazartesi tekrar gel dedinasıl yanlış yerdeymis
Evet canim murat hocadaSen murat hoca da tedavi görüyordum dimi canım
Sagol canim lutfen dua edinGecmis olsun kuzum
Insallah canim dua et lutfen cok korkuyorumCanını sıkma canım bişey olmaz ınşallah
Dünkü kadin dogum doktoruydu bugun kendi doktoruma gittimDün de gördü zaten şimdi anlamış yanlış olduğunu. Bu kendi tüp bebek doktorun dimi
Degisebilir dedi bekleyip görücez dedi dua edin lutfenpazartesiye kadar durumun değişme ihtimali var mıymış kuzum? bir şey dedi mi doktor?
Az kaldı ztn ptesine şunun şurasında bnce dha yeni oturuyor yerine kese olabilir böyle şeyler toparlanır canım inşallahDünkü kadin dogum doktoruydu bugun kendi doktoruma gittim
hadi inşallah yaa.. nar suyu mar suyu içsen kuru yemiş bilmem ne yesen faydası olur mu ki..Degisebilir dedi bekleyip görücez dedi dua edin lutfen
Acaba ben bitane ye zor bakmış biriyim gece 3 te ağlamaya başlardı sabah 9 da susardı bende oturup onunla agliyordumikiz olunca ikisi birden ağlarsa ne yaparım ben
Murat hoca iyi işinde iyi düşün iyi olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sıhhatle kucağına almayı nasip etsinEvet canim murat hocada
İkisi de besinci gun embriyosu ve yuksek kalitede miydi acaba sizin?Bnm de iki kondu da değer düşüktu Bi tane olsun benim olsunonu göreyim razıyım şuan çok korkuyorum. Allah işte bk veriyor gücü ne güzel baş ediliyor olsun yeter ki
Hangi hastanedeki murat hocaMurat hoca iyi işinde iyi düşün iyi olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Kızlar nasılsınız ? Ben korku doluyum.. 7.gün dayanamayıp test yapmıştım hatırlıyomusunuz.. Değerim 24,22 çıkmıştı.. Test gününde yaptırdım 2ye katladı fakat 100’ü bile geçmedi( Yarın birdaha kan vereceğim nasipse ve çok korkuyorum.. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?