- 18 Ekim 2018
- 59
- 26
- 88
- 35
Çoğunlukla belırtı olmuyormuş tatlım içini fetah tutBenimde 4gundur vardı bugün 5gunum yok hiç bir belirtikorkuyorum tutmadı diye
Insallah canim cok korkuyorum 5 düşüğüm var bana dua edin olurmuAz kaldı ztn ptesine şunun şurasında bnce dha yeni oturuyor yerine kese olabilir böyle şeyler toparlanır canım inşallah
Hicbir bilgim yok canim keske yiyip icince duzelecekse herseyi yerimhadi inşallah yaa.. nar suyu mar suyu içsen kuru yemiş bilmem ne yesen faydası olur mu ki..
Amin canim allah razı olsun insallah iyiolur dua edinMurat hoca iyi işinde iyi düşün iyi olsun canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Kahramanmaraş tip canimHangi hastanedeki murat hocabenimde doktorum murat hoca ayni kisiden mi bahsediyoruz acaba
etmezmiyiz dualarimdasin canimBilmiyorum yanlis yerde olmasi gereken yerde degil demi dualarınizq ihtiyacim var pazartesi tekrar gel dedi
Yok canim benim istanbuldaKahramanmaraş tip canim
Rabbim emeklerinizin karşılığını vericektir inşallahInsallah canim cok korkuyorum 5 düşüğüm var bana dua edin olurmu
Evet canım iyiydi kaliteler 5. Gündu ikisi deİkisi de besinci gun embriyosu ve yuksek kalitede miydi acaba sizin?
Ben okurum hemşehrim Rabbim evladını bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahInsallah kızlar rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor sabretmekten baska carem yok dua eder tevekkül eder beklerim sizlerden ricam benim icin 1er yasin okurmusunuz allah rızası icin bebisimin saglikli olabilmesi icin 41 yasin dagitacam lutfen
bende simdi transfer oldum bekliyorum hastanede ama iki tane asla transfer etmediler biri 5. Digeri 3. Gundu hemdeEvet canım iyiydi kaliteler 5. Gündu ikisi de
Benim doktorum da katı o konuda. İki düşük sonrası mecbur iki koydu bu sefer. Ya da 35 yaşından büyük olucaksin ancak o zmn koyuyorlar canım. Üçüncü günle beşinci gün aynı anda transfer ediliyor mu bilmem ondan da olabilir. Olsun Bi tanesi lazım zaten seninledir o annesi merak etme bol bol dinlenbende simdi transfer oldum bekliyorum hastanede ama iki tane asla transfer etmediler biri 5. Digeri 3. Gundu hemdekismet bakalim
Benimde cuma kese ama gel bana sor. Dün resmen kolumu degdiremedim göğüslerime bugün tik yok. Mide bulantim da yok ağrı Sizi hc bsy, evde söylenip duruyorum çok mutsuzum sanki hc bsy yokKızlar selam, yarın keseyi görmeye gidicem. İnşallah görürüm
Şüpheler başladı yine bende de sıfır belirti. Bir kaç gün midem bulandı diye seviniyordum. Bugün yine hiç bişey yok
Çok sinirliyim ve uyuyamadım gecede. Herkesi boğacak gibi hissediyorum. Var mı benim gibi olan vallahi duygusala bağlayanlara özeniyorum
Allah razi olsun canim rabbim hepimize nasip etsin insallahBen okurum hemşehrim Rabbim evladını bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah
Canım sen içini ferah tut yeter ki gayet güzel değerin senin bsy olmaz bnce. Ck zor ama sabırAllah razi olsun canim rabbim hepimize nasip etsin insallah
Insallah canim insallahCanım sen içini ferah tut yeter ki gayet güzel değerin senin bsy olmaz bnce. Ck zor ama sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?