Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Insallah kızlar rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor sabretmekten baska carem yok dua eder tevekkül eder beklerim sizlerden ricam benim icin 1er yasin okurmusunuz allah rızası icin bebisimin saglikli olabilmesi icin 41 yasin dagitacam lutfen

Ben okurum hemşehrim Rabbim evladını bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar selam, yarın keseyi görmeye gidicem. İnşallah görürüm
Şüpheler başladı yine bende de sıfır belirti. Bir kaç gün midem bulandı diye seviniyordum. Bugün yine hiç bişey yok
Çok sinirliyim ve uyuyamadım gecede. Herkesi boğacak gibi hissediyorum. Var mı benim gibi olan vallahi duygusala bağlayanlara özeniyorum

bende simdi transfer oldum bekliyorum hastanede ama iki tane asla transfer etmediler biri 5. Digeri 3. Gundu hemde kismet bakalim
Benim doktorum da katı o konuda. İki düşük sonrası mecbur iki koydu bu sefer. Ya da 35 yaşından büyük olucaksin ancak o zmn koyuyorlar canım. Üçüncü günle beşinci gün aynı anda transfer ediliyor mu bilmem ondan da olabilir. Olsun Bi tanesi lazım zaten seninledir o annesi merak etme bol bol dinlen

Benimde cuma kese ama gel bana sor. Dün resmen kolumu degdiremedim göğüslerime bugün tik yok. Mide bulantim da yok ağrı Sizi hc bsy, evde söylenip duruyorum çok mutsuzum sanki hc bsy yok (

Kizlar kese kacinci haftada gorunuyor ya? Bana doktorum 12. Gun kan testin olumlu cikarsa bana 5 sonra gelirsin dedi, oncesinde hicbi muayene olmayacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…