Benim de yarın :)) dünden beri artık saldım negatif stresi ben. Hayırlısı allahtan...Merhaba, benimde sonucum yarın belli olacak :) daha öncesinde bi düşüğüm var. Biraz moral olsun diye bu grubu takip ediyorum ancak görüyorum ki herkes korku, endişe içinde. Pozitif düşünelim öyle olsun. Tersi olursa o zaman düşünürüz. Böyle yaparsanız bebişler stres olur anneler ve adaylar :) Bu kadar dua edip bu inançsızlık niye, her şeyin hayırlısı olur merak etmeyinBelki sizlere moral olur diye yazmak istedim ❤❤❤ Sabır
1500de vajinal 3000de karından görünür diye biliyorum canım. Her doktorun ayrı çağırma süresi de catliyorus işte beklerkenKizlar kese kacinci haftada gorunuyor ya? Bana doktorum 12. Gun kan testin olumlu cikarsa bana 5 sonra gelirsin dedi, oncesinde hicbi muayene olmayacak yani
Ben 4. Gün çalışmaya döndüm. 6. Günden itibaren de yemek yapmaya hafif hafif işler yapmaya başladım.Transferden sonra kaç gün yattınız? Ev işi yaptınız mı? Ya da yemek?
İnsallah güzel haberle yazarsın canım sende bize :) herkes stresli malum kucağımıza alana kdr gecmick sanırımMerhaba, benimde sonucum yarın belli olacak :) daha öncesinde bi düşüğüm var. Biraz moral olsun diye bu grubu takip ediyorum ancak görüyorum ki herkes korku, endişe içinde. Pozitif düşünelim öyle olsun. Tersi olursa o zaman düşünürüz. Böyle yaparsanız bebişler stres olur anneler ve adaylar :) Bu kadar dua edip bu inançsızlık niye, her şeyin hayırlısı olur merak etmeyinBelki sizlere moral olur diye yazmak istedim Sabır
Ben hic yatmadim, hastaneden eve geldim bir iki saat dinlenip yemek yaptim. Ev isi olarak da bir tek supurme yapmiyorum ama mutfak isi ortalik toplama vs normal devam ediyorum valla. Insallah iyi halt etmisimdirTransferden sonra kaç gün yattınız? Ev işi yaptınız mı? Ya da yemek?
Canım erken değil mi daha çıkmamış da olabilir hemen moral bozma benceIdrar canim aslinda cokk silik golge seklnde bisey cikiyor onu gormek icin ya ben halüsinasyon görüyorum ya da yok oyle biseycildiricam bugun 6. Gunum
Ya ne güzel benm 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 8.güm kanda negatif ti bugun idrarda da negatif galiba tutmadı ama ctesi gününü beklicen hayırlara yorulur inlallh HAYRLI olsun canım sanada darısı bizeMerhaba kızlar Rabbim nasip ederse ekim annesi olacağım4 şubat transferim 3. Gün 3 embriyo transfer edildi 9. Gün 69.7
11. Gün 186
14. Gün 692 bugün 15. Günün bekliyorum bir test daha yaptıracağım inşallah sizde keseyi ne zaman görebilirim
Stres olacak tabi de ümitsizlik olmasın canım :) daha yolun başındayızİnsallah güzel haberle yazarsın canım sende bize :) herkes stresli malum kucağımıza alana kdr gecmick sanırım
inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz canımSagol canim lutfen dua edin
teşekkürler canım belirti olarak göğüs ağrısı kasik ve bel ağrısı arada kasiklarima ve karnıma batmalar oluyor son iki gundur de mide bulantısı halsizlik çok var.. Bugünde yoğun bi sekilde sarı akıntım oldu sümük gibi ona bi anlam veremedimcanım hayırlı olsun sımdıden senın transferın 13 şubat mıydı? herhangi bir belirtin var mıydi? Gogüs agrısı yada kasık agrısı gıbı
Canım bende yaptım hayalet gibi bi çizgi var ama benden başkası görmez heralde onu yarın sabah bi daha ypcam benIdrar canim aslinda cokk silik golge seklnde bisey cikiyor onu gormek icin ya ben halüsinasyon görüyorum ya da yok oyle biseycildiricam bugun 6. Gunum
Moral bozmuuorum ama iste tek cizgiyi gorunce her türlü birazcik uzuntu oluyorCanım erken değil mi daha çıkmamış da olabilir hemen moral bozma bence
Aynneeennn benim yaptigimda oyleydi ya resmen uzaklastiyorum yakinlstiriyorumCanım bende yaptım hayalet gibi bi çizgi var ama benden başkası görmez heralde onu yarın sabah bi daha ypcam ben
Canım benimde 9. Gün idrarda çok silikti belli belirsiz hemen gittim kan verdim 69 cıktı beta 3. Gün embriyosu.genelde 10. Günden sonra cikiyo ama insalah hayırlısı olsun hakkımızda canimYa ne güzel benm 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 8.güm kanda negatif ti bugun idrarda da negatif galiba tutmadı ama ctesi gününü beklicen hayırlara yorulur inlallh HAYRLI olsun canım sanada darısı bize
Test günün ne zaman? İnşallah güzel haberler alırsın.Ben hic yatmadim, hastaneden eve geldim bir iki saat dinlenip yemek yaptim. Ev isi olarak da bir tek supurme yapmiyorum ama mutfak isi ortalik toplama vs normal devam ediyorum valla. Insallah iyi halt etmisimdir
Pazartesi gunu kan vericem ama belki pazar gunu idrar testi yaparim ya 11 gun olmus olacakTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?