Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba, benimde sonucum yarın belli olacak :) daha öncesinde bi düşüğüm var. Biraz moral olsun diye bu grubu takip ediyorum ancak görüyorum ki herkes korku, endişe içinde. Pozitif düşünelim öyle olsun. Tersi olursa o zaman düşünürüz. Böyle yaparsanız bebişler stres olur anneler ve adaylar :) Bu kadar dua edip bu inançsızlık niye, her şeyin hayırlısı olur merak etmeyin Belki sizlere moral olur diye yazmak istedim Sabır

Benim de yarın :)) dünden beri artık saldım negatif stresi ben. Hayırlısı allahtan...

Kizlar kese kacinci haftada gorunuyor ya? Bana doktorum 12. Gun kan testin olumlu cikarsa bana 5 sonra gelirsin dedi, oncesinde hicbi muayene olmayacak yani
1500de vajinal 3000de karından görünür diye biliyorum canım. Her doktorun ayrı çağırma süresi de catliyorus işte beklerken

İnsallah güzel haberle yazarsın canım sende bize :) herkes stresli malum kucağımıza alana kdr gecmick sanırım

Merhaba kızlar Rabbim nasip ederse ekim annesi olacağım 4 şubat transferim 3. Gün 3 embriyo transfer edildi 9. Gün 69.7
11. Gün 186
14. Gün 692 bugün 15. Günün bekliyorum bir test daha yaptıracağım inşallah sizde keseyi ne zaman görebilirim

Transferden sonra kaç gün yattınız? Ev işi yaptınız mı? Ya da yemek?
Ben hic yatmadim, hastaneden eve geldim bir iki saat dinlenip yemek yaptim. Ev isi olarak da bir tek supurme yapmiyorum ama mutfak isi ortalik toplama vs normal devam ediyorum valla. Insallah iyi halt etmisimdir

Ya ne güzel benm 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 8.güm kanda negatif ti bugun idrarda da negatif galiba tutmadı ama ctesi gününü beklicen hayırlara yorulur inlallh HAYRLI olsun canım sanada darısı bize

İnsallah güzel haberle yazarsın canım sende bize :) herkes stresli malum kucağımıza alana kdr gecmick sanırım
Stres olacak tabi de ümitsizlik olmasın canım :) daha yolun başındayız anneler hayat boyu güçlü olmak durumunda Daha gebelikte 9 ay içinde keseydi, kalp atışıydı, testlerdi vs vs bi yığın işimiz var Valla gebe olup kese görmeyi bekleyen ya da transfer olup sonuç bekleyen ümitsiz, üzgün arkadaşlar için üzüldüm. Ha gayret biraz güç biraz gülümseme olumlu ya da olumsuz her şeyi aşarız. Yıpratmayalım kendimizi de çevremizi de. Bu iş ancak böyle olumlu olacak diye inanıyorum ben

Sagol canim lutfen dua edin
inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz canım
canım hayırlı olsun sımdıden senın transferın 13 şubat mıydı? herhangi bir belirtin var mıydi? Gogüs agrısı yada kasık agrısı gıbı
teşekkürler canım belirti olarak göğüs ağrısı kasik ve bel ağrısı arada kasiklarima ve karnıma batmalar oluyor son iki gundur de mide bulantısı halsizlik çok var.. Bugünde yoğun bi sekilde sarı akıntım oldu sümük gibi ona bi anlam veremedim
He bide uykum çok geliyor ama çokta yatamıyorum ortaya karışık durumdayım bende kendime anlam veremedim

Ya ne güzel benm 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 8.güm kanda negatif ti bugun idrarda da negatif galiba tutmadı ama ctesi gününü beklicen hayırlara yorulur inlallh HAYRLI olsun canım sanada darısı bize
Canım benimde 9. Gün idrarda çok silikti belli belirsiz hemen gittim kan verdim 69 cıktı beta 3. Gün embriyosu.genelde 10. Günden sonra cikiyo ama insalah hayırlısı olsun hakkımızda canim

Ben de eşimin dürtmesiyle yine bir test yaptım ve yine hayalet çizgi bile yok. Bu sefer de olmadı anlaşılan.

Ben hic yatmadim, hastaneden eve geldim bir iki saat dinlenip yemek yaptim. Ev isi olarak da bir tek supurme yapmiyorum ama mutfak isi ortalik toplama vs normal devam ediyorum valla. Insallah iyi halt etmisimdir
Test günün ne zaman? İnşallah güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…