Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Çok sınırlı olmakda hamilelik belirtisi canım her duygu yu çok uçlarda yaşamak sonuçta

Kadın bünyesi ne değişik bir şey... her gün farklı bir hisle uyanıyoruz. Yine de iyi dayanıyoruz kızlar erkekler olsa anında pes eder :) hepinizi kutluyorum sırf bu yüzden <3
Valla şuan artış olacakmı olmıycakmı eşim bunlardan hiç anlamiyo ne demek olduğunu bile bilmiyo doktor ona pozitif dedi tamam bitti onun için bende daha onun moralini bozmak istemiyorum en azından o rahat olsun

Kadın bünyesi ne değişik bir şey... her gün farklı bir hisle uyanıyoruz. Yine de iyi dayanıyoruz kızlar erkekler olsa anında pes eder :) hepinizi kutluyorum sırf bu yüzden <3
ben beni anlamayan esime diyorum keşke birkaç gün bu iğneleri sana yapsalar görecem seni
Transferden sonra kaç gün yattınız? Ev işi yaptınız mı? Ya da yemek?
ilk gün hep yattım sonraki günler kalktım ama iş yapmadım yemekte kardeşime gösteriyorum o yapıyor yani yapmak istiyor daha önce ben yapıyordum ama yükseğe uzamadan eğilmeden..
hadi hayırlısı olsun kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ben de eşimin dürtmesiyle yine bir test yaptım ve yine hayalet çizgi bile yok. Bu sefer de olmadı anlaşılan.
üzme kendini canım belki testte çıkmıyordur inşallah kanda çıkacak..

Bende yarın 1 tane okurum..

Amiin canim Rabbim bi yolda emek veren herkese nasip etsin insallah

Negatifi görünce evde resmen külkedisi oldum kendimi çamaşıra ütüye vurdum yoksa ağlicam vakit geçmiyor

Kızlar dünden beri kafamda deli sorular çok yoğun sümük gibi sarı akıntım var beni endiselendirmiyor değil doktora mesaj attım hala dönüş olmadı sizde varmı böyle bir sıkıntı?

Kızlar dünden beri kafamda deli sorular çok yoğun sümük gibi sarı akıntım var beni endiselendirmiyor değil doktora mesaj attım hala dönüş olmadı sizde varmı böyle bir sıkıntı?
Arada oluyor benim akıntım hatta baya fazla oluyor ama şeffaf çok sarı değil. Rahim mikroplara karşı kendini koruyormus normal diye biliyorum canım korkma

Sağol canım inşallah pozitiftir sen test yapmış miydin
iki tane idrar testi yaptım canım pozitif gözüküyor bakalım kanda ne çıkacak..
Arada oluyor benim akıntım hatta baya fazla oluyor ama şeffaf çok sarı değil. Rahim mikroplara karşı kendini koruyormus normal diye biliyorum canım korkma
İnsallah canim ya bi önceki transferlerde crinone jel kullanıyordum ondan akıntı farketmiyor dum her yeni gün yeni tecrübeler kazanıyoruz bakalım nolacak

Hayırlı olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…