- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Çok sınırlı olmakda hamilelik belirtisi canımKızlar selam, yarın keseyi görmeye gidicem. İnşallah görürüm
Şüpheler başladı yine bende de sıfır belirti. Bir kaç gün midem bulandı diye seviniyordum. Bugün yine hiç bişey yok
Çok sinirliyim ve uyuyamadım gecede. Herkesi boğacak gibi hissediyorum. Var mı benim gibi olan vallahi duygusala bağlayanlara özeniyorum
Valla şuan artış olacakmı olmıycakmı eşim bunlardan hiç anlamiyo ne demek olduğunu bile bilmiyo doktor ona pozitif dedi tamam bitti onun için bende daha onun moralini bozmak istemiyorum en azından o rahat olsunKadın bünyesi ne değişik bir şey... her gün farklı bir hisle uyanıyoruz. Yine de iyi dayanıyoruz kızlar erkekler olsa anında pes eder :) hepinizi kutluyorum sırf bu yüzden <3
Çok sınırlı olmakda hamilelik belirtisi canımher duygu yu çok uçlarda yaşamak sonuçta
ben beni anlamayan esime diyorum keşke birkaç gün bu iğneleri sana yapsalar görecem seniKadın bünyesi ne değişik bir şey... her gün farklı bir hisle uyanıyoruz. Yine de iyi dayanıyoruz kızlar erkekler olsa anında pes eder :) hepinizi kutluyorum sırf bu yüzden <3
ilk gün hep yattım sonraki günler kalktım ama iş yapmadım yemekte kardeşime gösteriyorum o yapıyor yani yapmak istiyor daha önce ben yapıyordum ama yükseğe uzamadan eğilmeden..Transferden sonra kaç gün yattınız? Ev işi yaptınız mı? Ya da yemek?
hadi hayırlısı olsun kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar Rabbim nasip ederse ekim annesi olacağım4 şubat transferim 3. Gün 3 embriyo transfer edildi 9. Gün 69.7
11. Gün 186
14. Gün 692 bugün 15. Günün bekliyorum bir test daha yaptıracağım inşallah sizde keseyi ne zaman görebilirim
üzme kendini canım belki testte çıkmıyordur inşallah kanda çıkacak..Ben de eşimin dürtmesiyle yine bir test yaptım ve yine hayalet çizgi bile yok. Bu sefer de olmadı anlaşılan.
Bende yarın 1 tane okurum..Insallah kızlar rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor sabretmekten baska carem yok dua eder tevekkül eder beklerim sizlerden ricam benim icin 1er yasin okurmusunuz allah rızası icin bebisimin saglikli olabilmesi icin 41 yasin dagitacam lutfen
Amiin canim Rabbim bi yolda emek veren herkese nasip etsin insallahben beni anlamayan esime diyorum keşke birkaç gün bu iğneleri sana yapsalar görecem seni
ilk gün hep yattım sonraki günler kalktım ama iş yapmadım yemekte kardeşime gösteriyorum o yapıyor yani yapmak istiyor daha önce ben yapıyordum ama yükseğe uzamadan eğilmeden..
hadi hayırlısı olsun kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
üzme kendini canım belki testte çıkmıyordur inşallah kanda çıkacak..
Ne ara yaptin test kanmı idrarmi? Kendini harap etme canım.Negatifi görünce evde resmen külkedisi oldumkendimi çamaşıra ütüye vurdum yoksa ağlicam vakit geçmiyor
Sabah sağlık ocağına gittim orda verdim akşama kadar bekledim çıkmayınca gittim özelde yaptırdım ikiside aynı anda verdi sonucu negatif 0.53müşNe ara yaptin test kanmı idrarmi? Kendini harap etme canım.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin sana ve esineSabah sağlık ocağına gittim orda verdim akşama kadar bekledim çıkmayınca gittim özelde yaptırdım ikiside aynı anda verdi sonucu negatif 0.53müş
Teşekkür ederim canım saol...Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin sana ve esine
Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsunKızlar 13 şubatta transfer olmuştum sizce varmı bişey Eki Görüntüle 2593395
Sağol canım inşallah pozitiftir sen test yapmış miydinPozitif gözüküyor canım hayırlı olsun
Var tabi cnm gözün aydın inşallah sağlıcakla güzel bir hamilelik geçirKızlar 13 şubatta transfer olmuştum sizce varmı bişey Eki Görüntüle 2593395
Arada oluyor benim akıntım hatta baya fazla oluyor ama şeffaf çok sarı değil. Rahim mikroplara karşı kendini koruyormus normal diye biliyorum canım korkmaKızlar dünden beri kafamda deli sorular çok yoğun sümük gibi sarı akıntım var beni endiselendirmiyor değil doktora mesaj attım hala dönüş olmadı sizde varmı böyle bir sıkıntı?
iki tane idrar testi yaptım canım pozitif gözüküyor bakalım kanda ne çıkacak..Sağol canım inşallah pozitiftir sen test yapmış miydin
İnsallah canim ya bi önceki transferlerde crinone jel kullanıyordum ondan akıntı farketmiyor dum her yeni gün yeni tecrübeler kazanıyoruz bakalım nolacakArada oluyor benim akıntım hatta baya fazla oluyor ama şeffaf çok sarı değil. Rahim mikroplara karşı kendini koruyormus normal diye biliyorum canım korkma
Sağol canım inşallah inşallah öyle çok korkuyorum ki kanda çıkmazsa diye çok silik çünküVar tabi cnm gözün aydın inşallah sağlıcakla güzel bir hamilelik geçir
Hayırlı olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallahiki tane idrar testi yaptım canım pozitif gözüküyor bakalım kanda ne çıkacak..
İnsallah canim ya bi önceki transferlerde crinone jel kullanıyordum ondan akıntı farketmiyor dum her yeni gün yeni tecrübeler kazanıyoruz bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?