- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Amin cumlemizinHayırlı olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallah
Hadi İnşallah güzel haberle gel güzel çıkar bnce değeriniki tane idrar testi yaptım canım pozitif gözüküyor bakalım kanda ne çıkacak..
İnsallah canim ya bi önceki transferlerde crinone jel kullanıyordum ondan akıntı farketmiyor dum her yeni gün yeni tecrübeler kazanıyoruz bakalım nolacak
Yok yok çıkar merak etme :) çok koyu cikmiyo zaten hep silik çıkıyor canım. Katlansin yeter ki gerisini boşverSağol canım inşallah inşallah öyle çok korkuyorum ki kanda çıkmazsa diye çok silik çünkü
İnsallah insallah daha pazartesiye cooook varHadi İnşallah güzel haberle gel güzel çıkar bnce değerin
İnşallah canımYok yok çıkar merak etme :) çok koyu cikmiyo zaten hep silik çıkıyor canım. Katlansin yeter ki gerisini boşver
Predictor en iyisi ama pahalı çok diğerlerini de denedim ama yine de en iyisiArkadaşlar erken gebelik testi alacağım hangi marka almalıyım ?
Gecmis olsun canim cok uzuldumNegatifi görünce evde resmen külkedisi oldumkendimi çamaşıra ütüye vurdum yoksa ağlicam vakit geçmiyor
Haber ver bize de canım çok heyecanlı yaİnşallah öyledir canımcım vallahi tepemden sinir çıkıyorİnşallah keseyi görürüm de sabah rahatlarım biraz
Hadi İnşallah güzel haber alırsın canimmerhaba arkadaşlar ;benim bir hafta olsu tranfer olalı büyük heyacanla bekliyorum
Allah razi olsun canim iyiki varsiniz rabbim sizin evlatlarinizi size bagislasin sonucta hepimiz suan hamileyizBende yarın 1 tane okurum..
belirti olarak neler hissettniz?Evet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor
inş canım test yapmaya korkuyorumHadi İnşallah güzel haber alırsın canim
aynı gün olmuşuz ben henüz hazır değilim test yapmayaKızlar 13 şubatta transfer olmuştum sizce varmı bişey Eki Görüntüle 2593395
Guzel hayirli haberlerle gel insalllaahhiki negatif idrar testi ile az önce kan verdim kızlar. hiç umudum yok. üçüncü denemede artık...
Cok sevindimmmmm senin adina hayirli olsun insallah,saglikla ilerlerGünaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?