Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

belirti olarak neler hissettniz?
Benim gogus uçlarım sızlıyor çok hamile kalınca ordan anlıyorum canım. Yerleştiren bel kasik agrisi oluyor birde onun dışında şimdilik hc bsy yok. Kaçıncı gün embriyosu senin kuzum

Ayy çok güzel canım hepimiz aynıyız merak etme korkuyla geciyir günler o yüzden ama bu sefer olck bnce inşallah sağ salim kucağına al bebeğini

iki negatif idrar testi ile az önce kan verdim kızlar. hiç umudum yok. üçüncü denemede artık...
Belki az bsy yükselmiştir görünmüyordur kuzum 0 çıkmadığı sürece ümit var bnce. İnşallah güzel değer çıkar.

Hayırlı olsun canım kucağında sev inşallah bu sefer

Bende dünden beri stresli olunca eşim test almış idrarda dedim bakayım Bi kere dha şok oldum hep silik çıkardı bu sefer control çizgisi silik çıktı resmen diğerine göre şaşırdık. İnşallah yarın keseyi de görür rahatlarız son bir gün

Merhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.

Eklentiler

• 2A30AB6F-1E46-45B3-8DDA-7C4CAA216BE3.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 35
günaydınn

pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.
negtif sonuçlar her zaman yıkım oluyor ama umudunuzu hç kaybetmeyin olur mu. inş sizde yaşayacaksınız vakti zamanı gelince bu güzel duyguyu.
benim bugün usg var. bakalım rahim ne durumda. salı günü falan transfer olur diye düşünüyorum

Merhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.
Canım ovulasyon ilaçlardan da olabilir bnce test dene direk korkmadan sanki koyu var gibi de duruyor çünkü çıkabilir gebelik testinde

Geç olsun güç olmasın inşallah güzel çıkar usg olursun bir an önce transferini

Kızlar pozitif sonuç alanlara hayırlı bir gebelik diliyorum. Negatiflerse elimizden geleni yapıyoruz mücadeleyi bırakmak yok! Çok kimyasal gebelik geçiren var burda da. Lütfen doktorunuzun bununla ilgili yorumunu yazar mısınız? Nedeni ne olabilirmiş? Bir sonraki tedavinizde ilave ne önerdi?

ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor. eğer 5.gün transferi ise kanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…