- 19 Şubat 2020
- 5.719
- 3.022
- 173
- 41
benimde 13 şubatta oldu,gögüslerim,belim,cok agrıyor ama doktor ilaçlardanda olabilir dedicanım hayırlı olsun sımdıden senın transferın 13 şubat mıydı? herhangi bir belirtin var mıydi? Gogüs agrısı yada kasık agrısı gıbı
Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah tez vakitte anne olmayı nasib etsin , kucaklarımızı boş bırakmasın... Aminaha çıktı bile. negatif.
Bana var gibi geldiKızlar 13 şubatta transfer olmuştum sizce varmı bişey Eki Görüntüle 2593395
Benimde gebelik oluşan hiç-bir denemem idrar da pozitif çıkmadı çok takılma ıdraraiki negatif idrar testi ile az önce kan verdim kızlar. hiç umudum yok. üçüncü denemede artık...
Benim gogus uçlarım sızlıyor çok hamile kalınca ordan anlıyorum canım. Yerleştiren bel kasik agrisi oluyor birde onun dışında şimdilik hc bsy yok. Kaçıncı gün embriyosu senin kuzumbelirti olarak neler hissettniz?
Var bence, hayırlı olsunKızlar 13 şubatta transfer olmuştum sizce varmı bişey Eki Görüntüle 2593395
Ayy çok güzel canımGünaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin
Evde testin varsa dene canım benimki çok silik hala ıçimde olmadı diye korku varaynı gün olmuşuz ben henüz hazır değilim test yapmaya
Belki az bsy yükselmiştir görünmüyordur kuzum 0 çıkmadığı sürece ümit var bnce. İnşallah güzel değer çıkar.iki negatif idrar testi ile az önce kan verdim kızlar. hiç umudum yok. üçüncü denemede artık...
Hayırlı olsun canım kucağında sev inşallah bu seferGünaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin♥
Canım ovulasyon ilaçlardan da olabilir bnce test dene direk korkmadan sanki koyu var gibi de duruyor çünkü çıkabilir gebelik testindeMerhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.
Geç olsun güç olmasın inşallah güzel çıkar usg olursun bir an önce transferinigünaydınn
pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.
negtif sonuçlar her zaman yıkım oluyor ama umudunuzu hç kaybetmeyin olur mu. inş sizde yaşayacaksınız vakti zamanı gelince bu güzel duyguyu.
benim bugün usg var. bakalım rahim ne durumda. salı günü falan transfer olur diye düşünüyorum
0,100 yavrum. yok yani olmadı bu turda. üçüncü tura kaldım.Belki az bsy yükselmiştir görünmüyordur kuzum 0 çıkmadığı sürece ümit var bnce. İnşallah güzel değer çıkar.
Bende dünden beri stresli olunca eşim test almış idrarda dedim bakayım Bi kere dha şok oldum hep silik çıkardı bu sefer control çizgisi silik çıktı resmen diğerine göre şaşırdık. İnşallah yarın keseyi de görür rahatlarız son bir gün
[/maşallah annesi, sağlıklı bir şekilde büyütüp kucağına al hayırlısıyla
ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor. eğer 5.gün transferi ise kanda çıkarMerhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.
inşallah hakkımızda hayırlısı.Geç olsun güç olmasın inşallah güzel çıkar usg olursun bir an önce transferini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?