Hadi ya çok üzüldüm. Bk hepimizin kaçıncı deneme olsun inşallah önümüzdekine zaten sen biliordun göremedin hiç testte de. Ama çok zor biliyorum.0,100 yavrum. yok yani olmadı bu turda. üçüncü tura kaldım.
Hayırlı olsun minnoşunMerhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.
6. Günüm ya eşim kızıyor 8. Güne kadar bekleyeceksin diyor.iki gün kaldı.Canım ovulasyon ilaçlardan da olabilir bnce test dene direk korkmadan sanki koyu var gibi de duruyor çünkü çıkabilir gebelik testinde
Ovalasyon testi bu daha gebelik yapmadım korkuyorum bu gün 6. Günüm tedirginim.Eşim de kızıyor bakma diye.Hayırlı olsun minnoşunSağlıkla devam etsin hamileliğin,
Hadi ya çok üzüldüm. Bk hepimizin kaçıncı deneme olsun inşallah önümüzdekine zaten sen biliordun göremedin hiç testte de. Ama çok zor biliyorum.
Ben gebelik testi sandım, ama olsun Allah söyletti bence , inşallah pozitif olacakOvalasyon testi bu daha gebelik yapmadım korkuyorum bu gün 6. Günüm tedirginim.Eşim de kızıyor bakma diye.
Evet ama ilk defa bunu bile görmemiştim.Korkuyorum gebelik testi yaPmaya.6zgünğmovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor. eğer 5.gün transferi ise kanda çıkar
Hadi bekle bklm o zaman :) güzel cikicak sonuç bnce6. Günüm ya eşim kızıyor 8. Güne kadar bekleyeceksin diyor.iki gün kaldı.
Aynn öyle zaten süreç zorlu ama denemek için bütün güç yine bizde. Hayırlısı hakkımızda.çok zor evet. çok emek veriyor ve fedakarlıklarda bulunuyoruz, vücutlarımıza giren çıkan belli değil insan yıpranıyor. ama daha önce de forumda biryerlerde yazmıştım; sağlığım iyi olduğu sürece, gücüm kudretim yerinde olduğu sürece hiçbir sorun yok. en baştan başlarım. daha güzeline kavuşurum.
İnşallah bu 4. Denemem ve pgt yapılmış embriyom.Ama onunda garantisi yok.yaş oldu 38.Hadi bekle bklm o zaman :) güzel cikicak sonuç bnce
kan testi yaptıracagım pazar günü şimdi cıkmazsa moralimi bozmayımEvde testin varsa dene canım benimki çok silik hala ıçimde olmadı diye korku var
İnsallah güzel haber gelir canımİnşallah bu 4. Denemem ve pgt yapılmış embriyom.Ama onunda garantisi yok.yaş oldu 38.
Benim gogus uçlarım sızlıyor çok hamile kalınca ordan anlıyorum canım. Yerleştiren bel kasik agrisi oluyor birde onun dışında şimdilik hc bsy yok. Kaçıncı gün embriyosu senin kuzum
[/QUOT
bugün tam bir hafta oldu canım gögüslerim cok agrıyor, karnım çok şişti belimde agrıyor aa dr ilaçlardan oluor dedi
amin canım hepimize inşHadi İnşallah güzel haber alırsın canim
inşallah canım allah gönlümüze göre versin doktor ilaçlardan dolayı agrılar demiştiBenimde 17 şubatta transferim yapıldı o günün akşamından beri aynı adet belirtilerini yaşıyorum kasık bel ağrısı bu aralar normalde adet tarihimdi ondan mı yaşıyorum bu belirtileri yoksa ilaçların etkisi mi bilemiyorum inşallah tüm bekleyenler pozitif sonucu alırız
Bebişin tutunma belirtileridir canım ilaçlar yüzünden adet olmayız zaten merak etme. Hayırlısı olsun hakkındaBenimde 17 şubatta transferim yapıldı o günün akşamından beri aynı adet belirtilerini yaşıyorum kasık bel ağrısı bu aralar normalde adet tarihimdi ondan mı yaşıyorum bu belirtileri yoksa ilaçların etkisi mi bilemiyorum inşallah tüm bekleyenler pozitif sonucu alırız
aynen kuzum amin..Allah razi olsun canim iyiki varsiniz rabbim sizin evlatlarinizi size bagislasin sonucta hepimiz suan hamileyiz
geçmiş olsun canım... Negatif olunca insan anlıyor dimi? Bizde hala sana teselli veriyoruz kötüyü düşünme diye.. Hakkında hayırlısı bu seferde olmamasiymis canım inşallah bidahaki son olur.. Hani derler ya Allah dağına göre kar kuluna göre dert veriyor işte sende o güçlü kullardansin inşallah inşallah bidahakine iki tane bebekle döneceksin amiiiiin..aha çıktı bile. negatif.
öncelikle hayırlı olsun kuzum.. Kötü düşünme kötü olmasın diyecem ama sen gel beni gör ben bile bazen kendimi kötü düşünmekten alıkoyamıyorum sadece o düşünceleri derhal kafamdan atmaya çalışıyorum sende böyle yap canım inşallah hiç bir sorun çıkmayacak bol bol dua et dua her kapıyı açar..Günaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin♥
benimki de kızıyor ben gizli yaptım6. Günüm ya eşim kızıyor 8. Güne kadar bekleyeceksin diyor.iki gün kaldı.
İnşallah canım ya o kadar yoruldum ki şehir dışı git gel çalışıyorum birde.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.İnsallah güzel haber gelir canım
Evet hiç bir belirti ne tutunma nede tutunma ma belirtisidir diye söylediler banada her belirtiden bir anlam çıkarmaya çalışıyoruz çok stresli günler Allah yardımcımız olsuninşallah canım allah gönlümüze göre versin doktor ilaçlardan dolayı agrılar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?