Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.
Hayırlı olsun minnoşun Sağlıkla devam etsin hamileliğin,

Hadi ya çok üzüldüm. Bk hepimizin kaçıncı deneme olsun inşallah önümüzdekine zaten sen biliordun göremedin hiç testte de. Ama çok zor biliyorum.

çok zor evet. çok emek veriyor ve fedakarlıklarda bulunuyoruz, vücutlarımıza giren çıkan belli değil insan yıpranıyor. ama daha önce de forumda biryerlerde yazmıştım; sağlığım iyi olduğu sürece, gücüm kudretim yerinde olduğu sürece hiçbir sorun yok. en baştan başlarım. daha güzeline kavuşurum.

Aynn öyle zaten süreç zorlu ama denemek için bütün güç yine bizde. Hayırlısı hakkımızda.

inşallah canım allah gönlümüze göre versin doktor ilaçlardan dolayı agrılar demişti

Bebişin tutunma belirtileridir canım ilaçlar yüzünden adet olmayız zaten merak etme. Hayırlısı olsun hakkında

Allah razi olsun canim iyiki varsiniz rabbim sizin evlatlarinizi size bagislasin sonucta hepimiz suan hamileyiz
aynen kuzum amin..

aha çıktı bile. negatif.
geçmiş olsun canım... Negatif olunca insan anlıyor dimi? Bizde hala sana teselli veriyoruz kötüyü düşünme diye.. Hakkında hayırlısı bu seferde olmamasiymis canım inşallah bidahaki son olur.. Hani derler ya Allah dağına göre kar kuluna göre dert veriyor işte sende o güçlü kullardansin inşallah inşallah bidahakine iki tane bebekle döneceksin amiiiiin..
öncelikle hayırlı olsun kuzum.. Kötü düşünme kötü olmasın diyecem ama sen gel beni gör ben bile bazen kendimi kötü düşünmekten alıkoyamıyorum sadece o düşünceleri derhal kafamdan atmaya çalışıyorum sende böyle yap canım inşallah hiç bir sorun çıkmayacak bol bol dua et dua her kapıyı açar..
6. Günüm ya eşim kızıyor 8. Güne kadar bekleyeceksin diyor.iki gün kaldı.
benimki de kızıyor ben gizli yaptım
Silik çıktı dayanamadım eşime de gösterdim içten içe sevindi ama niye yaptıni da yapistirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…