İnsallah canim. Zaten süreç zorlu ne yapalım uğraşıyoruz halaİnşallah canım ya o kadar yoruldum ki şehir dışı git gel çalışıyorum birde.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum canım 3 negatif almış biri olarak ki şuan 4.bekliyorum.Ama geçiyor hatta iki gün sonra yenisini düşünmeye başlıyorsun.iki negatif idrar testi ile az önce kan verdim kızlar. hiç umudum yok. üçüncü denemede artık...
İnşallah öyledir çok korkuyorum test gününden önce adet olucam diye inşallah tutunmuşturBebişin tutunma belirtileridir canım ilaçlar yüzünden adet olmayız zaten merak etme. Hayırlısı olsun hakkında
Kaçıncı gün yaptınız testi bende 7.gün yapmayı düşünüyorum ama erken çıkmaz moralim bozulur diye panik yapıyorum bide hiç belirtiniz oldumuaynen kuzum amin..
geçmiş olsun canım... Negatif olunca insan anlıyor dimi? Bizde hala sana teselli veriyoruz kötüyü düşünme diye.. Hakkında hayırlısı bu seferde olmamasiymis canım inşallah bidahaki son olur.. Hani derler ya Allah dağına göre kar kuluna göre dert veriyor işte sende o güçlü kullardansin inşallah inşallah bidahakine iki tane bebekle döneceksin amiiiiin..
öncelikle hayırlı olsun kuzum.. Kötü düşünme kötü olmasın diyecem ama sen gel beni gör ben bile bazen kendimi kötü düşünmekten alıkoyamıyorum sadece o düşünceleri derhal kafamdan atmaya çalışıyorum sende böyle yap canım inşallah hiç bir sorun çıkmayacak bol bol dua et dua her kapıyı açar..
benimki de kızıyor ben gizli yaptım
Silik çıktı dayanamadım eşime de gösterdim içten içe sevindi ama niye yaptıni da yapistirdi
5. Ve 7. Gün belirtim oldu kasık bel ağrısı kaşık ve karına baltalar mide bulantısı göğüs damarlara batma gibi ağrılar oluyor.. Ben göğüs batmalarindan anlıyorum pozitifi süt kanalları açılıyor daha önceki tecrübemden biliyorum.. Ama belirtilere de fazla kafa yormamak lazım herkeste olmuyor bi öncekinde olan belirtileri şimdi görmüyorum mesela..Kaçıncı gün yaptınız testi bende 7.gün yapmayı düşünüyorum ama erken çıkmaz moralim bozulur diye panik yapıyorum bide hiç belirtiniz oldumu
Hadi hayırlısı kuzum..Reengarenk D Denizci0507 sağolun kızlar aynen öyle. allah başka bir dert vermesin.
doktorum da aradı. bir süre mola diyor. sonrasında bir araya gelip yeni bir yol çizeceğiz.
ben bu süreçte 6-7 kilo kadar aldım biraz sporla diyetle kendimi toparlayayım. kendime dönmeye dinlenmeye ihtiyacım var. sonrası allah kerim.
Canim cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah duadan baska caremiz yok zamani degil demekkiaha çıktı bile. negatif.
Hayirli olsun canim bende ayni durumdayim pozitif ama risk tasiyorum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahGünaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin
inşallah kuzum. doğru zamanda en güzel şekilde olur.Canim cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah duadan baska caremiz yok zamani degil demekki
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza benimde bel ve kasık ağrım var bazen azalıyor bazen çoğalıyor inşallah bende görürüm pozitifi5. Ve 7. Gün belirtim oldu kasık bel ağrısı kaşık ve karına baltalar mide bulantısı göğüs damarlara batma gibi ağrılar oluyor.. Ben göğüs batmalarindan anlıyorum pozitifi süt kanalları açılıyor daha önceki tecrübemden biliyorum.. Ama belirtilere de fazla kafa yormamak lazım herkeste olmuyor bi öncekinde olan belirtileri şimdi görmüyorum mesela..
benimde 13 şubatta oldu,gögüslerim,belim,cok agrıyor ama doktor ilaçlardanda olabilir dedi
allahım gönlümüze göre versin ,bende pazar günü yapacağım sanırım ilaçlardan oluyor jel kullanıyormusun akıntı ondanda olabilirWalla canım benımde Çarşamba transfer oldum Cumadan beri gögüs uclarım acıyo ve ara ara siddetli kasık ve bel ağrısı oluyor bıde beyaz su gıbı akıntı geldi.. bende kokrtum adet olacağım diye ama işte beklyorum yarın test gunum..
Canim benimde yarin usg var transfer günü vericek galiba gidince . Sen adetin kaçıncı günündesingünaydınn
pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.
negtif sonuçlar her zaman yıkım oluyor ama umudunuzu hç kaybetmeyin olur mu. inş sizde yaşayacaksınız vakti zamanı gelince bu güzel duyguyu.
benim bugün usg var. bakalım rahim ne durumda. salı günü falan transfer olur diye düşünüyorum
Canim hayirli olsun oncelikle sen ne zaman transfer oldun bide kesen kac mmCanlarım bir adet kese göründü
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Darısı hepinizin başınaEki Görüntüle 2593512
Benim negatif olunca ilaclari biraktim 4 gun sonra edet oldum bugun 6.gun adetimin biraz ara vericez biz tup bebek 2.deneme icinCanim benimde yarin usg var transfer günü vericek galiba gidince . Sen adetin kaçıncı günündesin
Canim hayirli olsun oncelikle sen ne zaman transfer oldun bide kesen kac mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?