Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kaçıncı gün yaptınız testi bende 7.gün yapmayı düşünüyorum ama erken çıkmaz moralim bozulur diye panik yapıyorum bide hiç belirtiniz oldumu

Reengarenk D Denizci0507 sağolun kızlar aynen öyle. allah başka bir dert vermesin.
doktorum da aradı. bir süre mola diyor. sonrasında bir araya gelip yeni bir yol çizeceğiz.
ben bu süreçte 6-7 kilo kadar aldım biraz sporla diyetle kendimi toparlayayım. kendime dönmeye dinlenmeye ihtiyacım var. sonrası allah kerim.

Kaçıncı gün yaptınız testi bende 7.gün yapmayı düşünüyorum ama erken çıkmaz moralim bozulur diye panik yapıyorum bide hiç belirtiniz oldumu
5. Ve 7. Gün belirtim oldu kasık bel ağrısı kaşık ve karına baltalar mide bulantısı göğüs damarlara batma gibi ağrılar oluyor.. Ben göğüs batmalarindan anlıyorum pozitifi süt kanalları açılıyor daha önceki tecrübemden biliyorum.. Ama belirtilere de fazla kafa yormamak lazım herkeste olmuyor bi öncekinde olan belirtileri şimdi görmüyorum mesela..

Hadi hayırlısı kuzum..

Hayirli olsun canim bende ayni durumdayim pozitif ama risk tasiyorum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza benimde bel ve kasık ağrım var bazen azalıyor bazen çoğalıyor inşallah bende görürüm pozitifi

benimde 13 şubatta oldu,gögüslerim,belim,cok agrıyor ama doktor ilaçlardanda olabilir dedi

Walla canım benımde Çarşamba transfer oldum Cumadan beri gögüs uclarım acıyo ve ara ara siddetli kasık ve bel ağrısı oluyor bıde beyaz su gıbı akıntı geldi.. bende kokrtum adet olacağım diye ama işte beklyorum yarın test gunum..

allahım gönlümüze göre versin ,bende pazar günü yapacağım sanırım ilaçlardan oluyor jel kullanıyormusun akıntı ondanda olabilir

Canim benimde yarin usg var transfer günü vericek galiba gidince . Sen adetin kaçıncı günündesin

Canlar bisey soracagim arastirma yapiyorum saatlerdir gebelik hesaplanirken son adet tarihinden hesapliyoruz o zaman ben 4 hafta 5 günlük oluyorum doktorlar 3 gün once kesw gördü hatta dünkü doktorum kese yanlis yerde dedi ama araştırıyorum bu haftalarda kese belli olmaz diyor hep kesesi belli olan var mi bana yardimci olurmusunuz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…