Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Transfer günü oldu ertesi günü oldu dün olmadı bugün sabahtan beri ağrıdı. Yazdım doktora ama bu kdr erken olmasnı sanmıyorum hamilelik olsun.
Doktorun ne dedi peki kuzum benim de ilk gunden beri nerdeyse agrim var 6.gun cok yogundu dun yoktu bugun 8.gun yine hafif agri var adet sancisi gibi kafana takma pozitif dusun

Benim ilk iki günkü öyleydi ama bugünkü uzun sürdü bi de vücudum genel regl olacak gibi. Teşekkür ederim ama biraz alışsam iyi olur fikre galiba
Kaçıncı denemen bu neden üzülüyorsun ki bnm de üçüncü denemem hepimiz savaş veriyoruz ama kimse bu kdr ümitsiz değil inan ki arkadaşım pozitif ol azcık seninledir ooo

Bildigin adet sancisi canim 6.gun aha dedim adet oldum tuvalete gidip durdum oyle belki de bebeklerimiz bize tutunuyodur bu siddetli agrilarla insallah
Ya sevindim gerçekten bu kadar erkenden regl ağrısı olamazdı zaten dediğin gibi belki de tam tersi Senin test günün yaklaşmış ne zmn yaptıracaksın buradaki herkesin pozitif görmesini o kadar çok istiyorum ki ne çektiğimizi biz biliriz

İnsallah hepimiz bebisleniriz tam gununde yaptircam insallah canim sali gunu yani zor dayaniyorum ama durcam

Bitanem tıbben çocuğun olamaz denilen kişilerin bile oluyor artik teknoloji bukadar gelismisken boyle dusuncelere hic girme, hersey cok guzel olacak, bak biz de celiskiye dustugumuz olmuyomu, ama izin vermiyoruz bu dusuncelere, seni harika bebislerin olacak allahin izniyle ayni sana benzeyen..

Bu kadar pozitiflik beni bile mutlu etti çok teşekkür ederim valla moral oldu düzeldim geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…