Doktorun ne dedi peki kuzum benim de ilk gunden beri nerdeyse agrim var 6.gun cok yogundu dun yoktu bugun 8.gun yine hafif agri var adet sancisi gibi kafana takma pozitif dusunTransfer günü oldu ertesi günü oldu dün olmadı bugün sabahtan beri ağrıdı. Yazdım doktoraama bu kdr erken olmasnı sanmıyorum hamilelik olsun.
Ne güzel bir haber çok sevindim, sağlıkla devam etsin inşallah.Bu arada kızlar kan sonucumu aldım şimdi 8. Gün 48 çıktı beta. Gecen sefer de 50 çıkmıştı 8. Günde yani klasik değerler gidiyor şuan salı günü asıl test günüm inşallah güzel ilerler
Yaaaa hadi insallah artsin cok cokBu arada kızlar kan sonucumu aldım şimdi 8. Gün 48 çıktı beta. Gecen sefer de 50 çıkmıştı 8. Günde yani klasik değerler gidiyor şuan salı günü asıl test günüm inşallah güzel ilerler
Kaçıncı denemen bu neden üzülüyorsun ki bnm de üçüncü denemem hepimiz savaş veriyoruz ama kimse bu kdr ümitsiz değil inan ki arkadaşım pozitif ol azcık seninledir oooBenim ilk iki günkü öyleydi ama bugünkü uzun sürdü bi de vücudum genel regl olacak gibi. Teşekkür ederim ama biraz alışsam iyi olur fikre galiba
Nasıl bir ağrı karın ağrısı mı? Uzun mu sürüyor şiddeti nasılDoktorun ne dedi peki kuzum benim de ilk gunden beri nerdeyse agrim var 6.gun cok yogundu dun yoktu bugun 8.gun yine hafif agri var adet sancisi gibi kafana takma pozitif dusun
Aminn hep beraber sevinelim hadi yapın test kızlarYaaaa hadi insallah artsin cok cok
3. DenememKaçıncı denemen bu neden üzülüyorsun ki bnm de üçüncü denemem hepimiz savaş veriyoruz ama kimse bu kdr ümitsiz değil inan ki arkadaşım pozitif ol azcık seninledir ooo
Bir de ben hiç pozitif görmedim bu ayrı bi üzüyor neyse doktor yazınca buraya da yazarımKaçıncı denemen bu neden üzülüyorsun ki bnm de üçüncü denemem hepimiz savaş veriyoruz ama kimse bu kdr ümitsiz değil inan ki arkadaşım pozitif ol azcık seninledir ooo
Bildigin adet sancisi canim 6.gun aha dedim adet oldum tuvalete gidip durdum oyle belki de bebeklerimiz bize tutunuyodur bu siddetli agrilarla insallahNasıl bir ağrı karın ağrısı mı? Uzun mu sürüyor şiddeti nasıl
Ya sevindim gerçekten bu kadar erkenden regl ağrısı olamazdı zaten dediğin gibi belki de tam tersiBildigin adet sancisi canim 6.gun aha dedim adet oldum tuvalete gidip durdum oyle belki de bebeklerimiz bize tutunuyodur bu siddetli agrilarla insallah
İnsallah hepimiz bebislenirizYa sevindim gerçekten bu kadar erkenden regl ağrısı olamazdı zaten dediğin gibi belki de tam tersi❤ Senin test günün yaklaşmış ne zmn yaptıracaksın buradaki herkesin pozitif görmesini o kadar çok istiyorum ki ne çektiğimizi biz biliriz ❤
Hadi inş hayırlı haberBu arada kızlar kan sonucumu aldım şimdi 8. Gün 48 çıktı beta. Gecen sefer de 50 çıkmıştı 8. Günde yani klasik değerler gidiyor şuan salı günü asıl test günüm inşallah güzel ilerler
Bitanem tıbben çocuğun olamaz denilen kişilerin bile oluyor artik teknoloji bukadar gelismisken boyle dusuncelere hic girme, hersey cok guzel olacak, bak biz de celiskiye dustugumuz olmuyomu, ama izin vermiyoruz bu dusuncelere, seni harika bebislerin olacak allahin izniyle ayni sana benzeyen..Aşırı değil de yani ilaç içsem mi dedirtmedi ama oluyor işte yazdım doktora ben de cevap bekliyorumbu sefer her şeyi yaptık ya iyi sperm seçimi, embriyolara kromozom testi, rahmime bakıldı. Gerçekten benim çocuğum olmayacak buna alışsam iyi olur.
Herşeye de bakilmis aslında bence olur bu sefer. Düşük dahq zor emin ol bnm hep tuttu dusuyo bu daha zor3. Denememve artık moralman tükendim.
İnsallah kuzum güzel katlanırHadi inş hayırlı haber
Peki oluyomu öyle akinti sık idrara çkma?İnsallah kuzum güzel katlanır
İdrar sıkıştırıyor çok ama öyle dk başı değil onlar ileride olur bebek büyüdükçe. Ama akıntı var iki gündür şeffaf o da sarı değilPeki oluyomu öyle akinti sık idrara çkma?
Hepsi ayrı zordur inşallah bu sefer tutunsuz size bol bol dinleninHerşeye de bakilmis aslında bence olur bu sefer. Düşük dahq zor emin ol bnm hep tuttu dusuyo bu daha zor
Bu kadar pozitiflik beni bile mutlu ettiBitanem tıbben çocuğun olamaz denilen kişilerin bile oluyor artik teknoloji bukadar gelismisken boyle dusuncelere hic girme, hersey cok guzel olacak, bak biz de celiskiye dustugumuz olmuyomu, ama izin vermiyoruz bu dusuncelere, seni harika bebislerin olacak allahin izniyle ayni sana benzeyen..
Tabi cnm ama sen iyi düşün iyiyi çek bk gör güzel haber gelcekHepsi ayrı zordur inşallah bu sefer tutunsuz size bol bol dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?