Bn yatarken arada tansiyon oynuyo deprem oluyo gibi hissediyorum. Olabiliyor da çok siddetli dgl. Kahve günde Bi tane kafi bnce sütlü yap damitmis olursun ben çok severim sütlü Türk kahvesi. Değerler daha düşüktür ikiz değilse ben yarın ilk kanı vericem 8. Gün de bakalım kaç cikicakYa bide bugun bikac kere başım döndü kahveyle mi ilgili aceba bilgin var mı ustadim??
Kaçıncı günün bugün canım akıntı için soruyorum. Benimde çok aşırı gazım var özellikle gece çok oluyoBnm de çok gazım var ama çok yiyorum şu sıra ertesi gün çorba yiyorum rahatlıyor. Akıntı bugün başladı sarı değil ama yumurtlama akıntısı gibi
7. Günüm bugün. İlk baştan beri kabızlık vardı da şuan gece benim de rahatsz ediyo. Senin kaçıncı gununKaçıncı günün bugün canım akıntı için soruyorum. Benimde çok aşırı gazım var özellikle gece çok oluyo
Transferi saymazsak bugün 5. Günüm bende birde dünden beri aşırı mide yanması var yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum normalde midem de olur böyle şeyler ama ertesi güne bişeyim kalmazzdi7. Günüm bugün. İlk baştan beri kabızlık vardı da şuan gece benim de rahatsz ediyo. Senin kaçıncı gunun
Negüzel konuşuyorsun, bal damlıyor sankiKahveden degildir kuzum kahve olsa olsa carpinti yapar insallah bebistendir
Blast ise artık belli olur senin de sonucun. Benim zaten midem yaniyo sürekli alışığım ama arttı evet :)Transferi saymazsak bugün 5. Günüm bende birde dünden beri aşırı mide yanması var yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum normalde midem de olur böyle şeyler ama ertesi güne bişeyim kalmazzdi
Evet 5. Gün embriyosu ama test yapmak istemiyorum carsamba kan vericem zaten. Midem baya baya yanıyor benim yaBlast ise artık belli olur senin de sonucun. Benim zaten midem yaniyo sürekli alışığım ama arttı evet :)
Kaçıncı gün embriyosuydu? P.tesini bekle bence zaten yarın pazar. Sonuç olursa olsun test günü gelmeden icimiz rahat etmiyor zatrnBenim 7.gun kan ver diye durtuyor bi yanim bi yanim sakın ha diyor
Bnce önce idrarda gör sonra kan ver valla iyi sabır ediyonuzBenim 7.gun kan ver diye durtuyor bi yanim bi yanim sakın ha diyor
5.gun embriyosu canim evet kesinligi yok diye bekliyorum gununuKaçıncı gün embriyosuydu? P.tesini bekle bence zaten yarın pazar. Sonuç olursa olsun test günü gelmeden icimiz rahat etmiyor zatrn
Olumsuz korkusundanBnce önce idrarda gör sonra kan ver valla iyi sabır ediyonuz
Benimde 5. Gün embriyosu 3 şubatta transferim oldu çarşamba günü kan vericem inşallah5.gun embriyosu canim evet kesinligi yok diye bekliyorum gununu
Ne kadar erken o kdr iyi böyle arada kalmak daha kötü inşallah hepiniz olumlu sonuç alın senlenelimOlumsuz korkusundan
Aminn canım bal yesin ağzınNe kadar erken o kdr iyi böyle arada kalmak daha kötü inşallah hepiniz olumlu sonuç alın senlenelim
2 gun var aramizdaBenimde 5. Gün embriyosu 3 şubatta transferim oldu çarşamba günü kan vericem inşallah
Agri ahh agri gecmese yapacaktim test ama sabirrrNe kadar erken o kdr iyi böyle arada kalmak daha kötü inşallah hepiniz olumlu sonuç alın senlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?