Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Pozitif düşünmekten vazgeçme, 1 dk bile enerjini modunu düşürme, neyaparsak yapalım elimiz kolumuz bağlı takdiri ilahi sonuçta, pes etmek yok
Dogru diyosun canim agri bi olcut de degil aslinda dedigin gibi cok var agri yasayip negatif alan var insallah bizlerin yuzu guler isteyen herkesin

Benim transferim dondurulmuş 5. Gün transferiydi 2 tane. 6 şubatta oldu ve o gün de dahil kısa süreli karnımda regl ağrısı oldu. Bgn daha uzun sanırım regl olacağım hiç bu kadar erken ağrıyan okumadım. Bu konuda bişey bilen duyan var mı? Normalde 21. Gün bgn yan regl olmazdım ama donmuş transferden dolayı mı oldu öncesinde pek ilaç kullanmadım. Yine olmadı galiba benim

Transfer günü ağrı ve hafif lekenme için doktoRum olabilir dedi bu normal bişey sonuçta rahimde bir işlem yapılıyor kafana takma bunu ayrıca regl ağrısı zaten hamilelik belirtisi sayılıyor böyle düşün

Aşırı bir ağrı varsa doktora bir danışın derim, bana öyle demişlerdi

Transfer günü oldu ertesi günü oldu dün olmadı bugün sabahtan beri ağrıdı. Yazdım doktora ama bu kdr erken olmasnı sanmıyorum hamilelik olsun.

Benim 3. Ve 5. Gün çok siddetli ağrım oldu sonra geçti anlikti ama herkesin belirtisi her vücudun hamilelik belirtisi farklıdır o yüzden takılma derim ona

Aşırı bir ağrı varsa doktora bir danışın derim, bana öyle demişlerdi
Aşırı değil de yani ilaç içsem mi dedirtmedi ama oluyor işte yazdım doktora ben de cevap bekliyorum bu sefer her şeyi yaptık ya iyi sperm seçimi, embriyolara kromozom testi, rahmime bakıldı. Gerçekten benim çocuğum olmayacak buna alışsam iyi olur.

Bu arada kızlar kan sonucumu aldım şimdi 8. Gün 48 çıktı beta. Gecen sefer de 50 çıkmıştı 8. Günde yani klasik değerler gidiyor şuan salı günü asıl test günüm inşallah güzel ilerler

Benim 3. Ve 5. Gün çok siddetli ağrım oldu sonra geçti anlikti ama herkesin belirtisi her vücudun hamilelik belirtisi farklıdır o yüzden takılma derim ona
Benim ilk iki günkü öyleydi ama bugünkü uzun sürdü bi de vücudum genel regl olacak gibi. Teşekkür ederim ama biraz alışsam iyi olur fikre galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…