İnsallah canimMerhaba kızlar benimde çarşamba günü yumurtalarim toplanacakçok heyecanlıyım. .HepiMize şans diliyorum Allahtan☺
İstanbulda mi tedavi oluyorsun2 gun var aramizda
Aminnn kuzum inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur Rabbim bebişlerimizi bizim için hayırlı eylesinMerhaba kızlar benimde çarşamba günü yumurtalarim toplanacakçok heyecanlıyım. .HepiMize şans diliyorum Allahtan☺
Masalcım crioanal jel kullanıyormusun, ondan sonra arttığını farkettim sanki?Agri ahh agri gecmese yapacaktim test ama sabirrr
Yok canim sen istanbulda miİstanbulda mi tedavi oluyorsun
Yok kuzum jel kullanmiyorum ben cok duydum ama doktorum fitil verdi banaMasalcım crioanal jel kullanıyormusun, ondan sonra arttığını farkettim sanki?
Oh oh hadi hayırlısı inşallah bol bol yumurtan olsunnMerhaba kızlar benimde çarşamba günü yumurtalarim toplanacakçok heyecanlıyım. .HepiMize şans diliyorum Allahtan☺
Pozitif düşünmekten vazgeçme, 1 dk bile enerjini modunu düşürme, neyaparsak yapalım elimiz kolumuz bağlı takdiri ilahi sonuçta, pes etmek yokYok kuzum jel kullanmiyorum ben cok duydum ama doktorum fitil verdi bana
Bir de şu var ağrının belirti olmasının bi garantisi de yokPozitif düşünmekten vazgeçme, 1 dk bile enerjini modunu düşürme, neyaparsak yapalım elimiz kolumuz bağlı takdiri ilahi sonuçta, pes etmek yok
Dogru diyosun canim agri bi olcut de degil aslinda dedigin gibi cok var agri yasayip negatif alan var insallah bizlerin yuzu guler isteyen herkesinPozitif düşünmekten vazgeçme, 1 dk bile enerjini modunu düşürme, neyaparsak yapalım elimiz kolumuz bağlı takdiri ilahi sonuçta, pes etmek yok
Evet canım ben istanbul dayımYok canim sen istanbulda mi
Dondurulmus embriym wardı 2 yıl önce dondurulmustuGüzel haberler verirsiniz inşallah.3. Gün embriyosuydu heralde.
Transfer günü ağrı ve hafif lekenme için doktoRum olabilir dedi bu normal bişey sonuçta rahimde bir işlem yapılıyor kafana takma bunu ayrıca regl ağrısı zaten hamilelik belirtisi sayılıyor böyle düşünBenim transferim dondurulmuş 5. Gün transferiydi 2 tane. 6 şubatta oldu ve o gün de dahil kısa süreli karnımda regl ağrısı oldu. Bgn daha uzunsanırım regl olacağım hiç bu kadar erken ağrıyan okumadım. Bu konuda bişey bilen duyan var mı? Normalde 21. Gün bgn yan regl olmazdım ama donmuş transferden dolayı mı oldu öncesinde pek ilaç kullanmadım. Yine olmadı galiba benim
Aşırı bir ağrı varsa doktora bir danışın derim, bana öyle demişlerdiBenim transferim dondurulmuş 5. Gün transferiydi 2 tane. 6 şubatta oldu ve o gün de dahil kısa süreli karnımda regl ağrısı oldu. Bgn daha uzunsanırım regl olacağım hiç bu kadar erken ağrıyan okumadım. Bu konuda bişey bilen duyan var mı? Normalde 21. Gün bgn yan regl olmazdım ama donmuş transferden dolayı mı oldu öncesinde pek ilaç kullanmadım. Yine olmadı galiba benim
Transfer günü oldu ertesi günü oldu dün olmadı bugün sabahtan beri ağrıdı. Yazdım doktoraTransfer günü ağrı ve hafif lekenme için doktoRum olabilir dedi bu normal bişey sonuçta rahimde bir işlem yapılıyor kafana takma bunu ayrıca regl ağrısı zaten hamilelik belirtisi sayılıyor böyle düşün
Benim 3. Ve 5. Gün çok siddetli ağrım oldu sonra geçti anlikti ama herkesin belirtisi her vücudun hamilelik belirtisi farklıdır o yüzden takılma derim onaBenim transferim dondurulmuş 5. Gün transferiydi 2 tane. 6 şubatta oldu ve o gün de dahil kısa süreli karnımda regl ağrısı oldu. Bgn daha uzunsanırım regl olacağım hiç bu kadar erken ağrıyan okumadım. Bu konuda bişey bilen duyan var mı? Normalde 21. Gün bgn yan regl olmazdım ama donmuş transferden dolayı mı oldu öncesinde pek ilaç kullanmadım. Yine olmadı galiba benim
Aşırı değil de yani ilaç içsem mi dedirtmedi ama oluyor işte yazdım doktora ben de cevap bekliyorumAşırı bir ağrı varsa doktora bir danışın derim, bana öyle demişlerdi
Benim ilk iki günkü öyleydi ama bugünkü uzun sürdü bi de vücudum genel regl olacak gibi. Teşekkür ederim ama biraz alışsam iyi olur fikre galibaBenim 3. Ve 5. Gün çok siddetli ağrım oldu sonra geçti anlikti ama herkesin belirtisi her vücudun hamilelik belirtisi farklıdır o yüzden takılma derim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?