Canim doktorun kac haftalık kac gönlük bisey dedimi yada ultrasonda ne gözüküyor rabbim devamini getirsin kucaginada alirsin insallah cok sevindimteşekkür ederim canımcımBen 1 şubatta transfer oldum. 1,03cm yazıyor sanırım o
Canim doktorun kac haftalık kac gönlük bisey dedimi yada ultrasonda ne gözüküyor rabbim devamini getirsin kucaginada alirsin insallah cok sevindim
Maşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallahCanlarım bir adet kese göründü
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Darısı hepinizin başınaEki Görüntüle 2593512
Hadi gözün aydın canım. Karından bakmış galiba dimi net çıkmamış pek çok güzel duruyor amaCanlarım bir adet kese göründü
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Hadi gözün aydın canım. Karından bakmış galiba dimi net çıkmamış pek çok güzel duruyor ama
Allah razi olsun canim insallah bende hayirli haberler alirim pazartesi dua edin insallah 4 hafta 5 günlük bizdekuzum 5hafta 1 gün ile uyumlu dedi. Mm cm söylemedi. Darısı başına canım en kısa zamanda
Herkesin beta değeri ayrı kaç günlük hamile olduğun adet gününe göre hesaplanır bu herkeste aynı ama 1500 üstü vajinal 3000 üstü karından görünür yani değerin yüksek görünmesi normal canım.Canlar bisey soracagim arastirma yapiyorum saatlerdir gebelik hesaplanirken son adet tarihinden hesapliyoruz o zaman ben 4 hafta 5 günlük oluyorum doktorlar 3 gün once kesw gördü hatta dünkü doktorum kese yanlis yerde dedi ama araştırıyorum bu haftalarda kese belli olmaz diyor hep kesesi belli olan var mi bana yardimci olurmusunuz lutfen
Hadi İnşallah darısı başımıza ya çok korkuyorum göremezsem diye vallaTeşekkür ederim kuzum. Yarın da sana nasip olsun inşallah
Vajinal baktı canım. 3 marta da randevu verdi kalp atışı ve kendisini de görürüz kese içinde dedi
Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin maşallahCanlarım bir adet kese göründü
Gayet net gözüküyor canımMerhaba kızlar bende 14 Şubatta transfer oldum bu 4. Deneme. Bugün 6. Günüm test yaPmaya kutluyorum yine olmaSa diye dünden beri ovalasyon vardı onu yaptım dün silinti bugün sanki daha koyu bakabilir misiniz.
Hayırlı olsun canımCanlarım bir adet kese göründü
Canim ilk denemenmiydi. Neden ara veriyosunkiBenim negatif olunca ilaclari biraktim 4 gun sonra edet oldum bugun 6.gun adetimin biraz ara vericez biz tup bebek 2.deneme icin
Bu ovalasyon testi ama gebelik değil.O yüzden böyle.Gayet net gözüküyor canım
Pardon hatırladım simdi canim tekrar baştan tedavi olucakti dimiBenim negatif olunca ilaclari biraktim 4 gun sonra edet oldum bugun 6.gun adetimin biraz ara vericez biz tup bebek 2.deneme icin
Ne güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.Canlarım bir adet kese göründü
Teşekkürler canım saol kısmetGecmis olsun canim cok uzuldum
İlk denemem evet canim bazi testler var yapilacak onlarin sonucu cikacak canim bide haliyle fiziksel olarak rahim yoruluyor dinlensin istiyorumCanim ilk denemenmiydi. Neden ara veriyosunki
Evet canim 2 tanesi 5.gune geldi 2si de verildi dondurulmus yokPardon hatırladım simdi canim tekrar baştan tedavi olucakti dimi
Bencede ara ver biraz vücudun dinlensin o kadar hormon alıyoruz
hadi hayırlı haberle gel bende esime pazartesi kese için gitsem mi dedim gitme cuma gidersin ikisini bir gor diyoBende dünden beri stresli olunca eşim test almış idrarda dedim bakayım Bi kere dha şok oldum hep silik çıkardı bu sefer control çizgisi silik çıktı resmen diğerine göre şaşırdık. İnşallah yarın keseyi de görür rahatlarız son bir gün
masallah kuzucummmmmCanlarım bir adet kese göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?