- 19 Ağustos 2014
- 85
- 80
- 88
- 35
allahım gönlümüze göre versin ,bende pazar günü yapacağım sanırım ilaçlardan oluyor jel kullanıyormusun akıntı ondanda olabilir
Bence ilk test verdiğiniz hastanede değerin 70 çıktığı hastanede bir test verin. Umut vermek istemem ama pozitif olabilir.Kızlar transferin 9. Günü betahcg 70 çıktı çok sevindik 11. Gün 50 ye düşmüşdoktorum kimyasal gebelik ilaçları bırakın dedi tekrar yukselmez mi iki testi farklı hastenelerde yaptırdık
Hadi keseyi gorcez de 10 gün kalp için nasıl beklicm bilmem vallahadi hayırlı haberle gel bende esime pazartesi kese için gitsem mi dedim gitme cuma gidersin ikisini bir gor diyo
Farklı hastane çok fark ettiriyor canım o yüzden hiç takılma aynı yerde yaptirmadanKızlar transferin 9. Günü betahcg 70 çıktı çok sevindik 11. Gün 50 ye düşmüşdoktorum kimyasal gebelik ilaçları bırakın dedi tekrar yukselmez mi iki testi farklı hastenelerde yaptırdık
Ankara dayken vermiştik şimdi evimize döndükBence ilk test verdiğiniz hastanede değerin 70 çıktığı hastanede bir test verin. Umut vermek istemem ama pozitif olabilir.
İlaçları bıraktım bileFarklı hastane çok fark ettiriyor canım o yüzden hiç takılma aynı yerde yaptirmadan
akıntı ondan oluyor canım bel ağrlarıda muhtemeln ilaçlardan ,korkma canım kötüyü çağırmayalımaminnn inşallah bende akıntıyı jele bağladım ama bu bel ağrısıda mı jelle alakalıdır... pazar gunu regl olacağım onun ağrısıdır dıye cok korkuyorum
aynen canim aynen ben asıl kalbi bekliyorum onu bi duysamHadi keseyi gorcez de 10 gün kalp için nasıl beklicm bilmem valla
Hata etmişsin bence farklı hastane de çok büyük farklar olur tekrar bir yerde ver kanını devam et ilaçlarına da niye bıraktın kiİlaçları bıraktım biledünden beri ağlıyorum
Belli mi olur belki kendiliğinden olur rabbim ol dedikten sonraEvet canim 2 tanesi 5.gune geldi 2si de verildi dondurulmus yok
Hata etmişsin bence farklı hastane de çok büyük farklar olur tekrar bir yerde ver kanını devam et ilaçlarına da
İkinci verdiğim hastanede tekrar kan verdim 29 a düşmüş değerim kimyasal gebelikHata etmişsin bence farklı hastane de çok büyük farklar olur tekrar bir yerde ver kanını devam et ilaçlarına da niye bıraktın ki
İnsallah canim insallah isteyen herkese insallahBelli mi olur belki kendiliğinden olur rabbim ol dedikten sonra ♥
Hiç sıkma canını Allahım kısa zamanda nasip etsin insallah canim
Hakkında hayırlısı olsun cnm çok zor katlanması ama bk demekki hamile kalabiliyorsun.. İnşAllah kucağın dolsunİkinci
İkinci verdiğim hastanede tekrar kan verdim 29 a düşmüş değerim kimyasal gebeliksabah bile idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı hala
Bence ilaçları bırakmayın regl olana kadar ümit vardır. Kan testini tekrarlayın. Ankarada hangi hastanede tedavi oldunuzAnkara dayken vermiştik şimdi evimize döndükburda bir kez daha test versem anlaşılmaz mi
Bir önceki msj da değer düştü deöişsiniz hayırlısı olsunBence ilaçları bırakmayın regl olana kadar ümit vardır. Kan testini tekrarlayın. Ankarada hangi hastanede tedavi oldunuz
GenArt tüp bebek merkeziBence ilaçları bırakmayın regl olana kadar ümit vardır. Kan testini tekrarlayın. Ankarada hangi hastanede tedavi oldunuz
Taze transfer mi donmuş embriyo transferi mi acaba? Bende Ankarada yaptırdım transfer i bugün 2. Günüm. O yüzden merak ettimGenArt tüp bebek merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?