Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar transferin 9. Günü betahcg 70 çıktı çok sevindik 11. Gün 50 ye düşmüş doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırakın dedi tekrar yukselmez mi iki testi farklı hastenelerde yaptırdık

allahım gönlümüze göre versin ,bende pazar günü yapacağım sanırım ilaçlardan oluyor jel kullanıyormusun akıntı ondanda olabilir

aminnn inşallah bende akıntıyı jele bağladım ama bu bel ağrısıda mı jelle alakalıdır... pazar gunu regl olacağım onun ağrısıdır dıye cok korkuyorum

Kızlar transferin 9. Günü betahcg 70 çıktı çok sevindik 11. Gün 50 ye düşmüş doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırakın dedi tekrar yukselmez mi iki testi farklı hastenelerde yaptırdık
Bence ilk test verdiğiniz hastanede değerin 70 çıktığı hastanede bir test verin. Umut vermek istemem ama pozitif olabilir.

Farklı hastane çok fark ettiriyor canım o yüzden hiç takılma aynı yerde yaptirmadan

aminnn inşallah bende akıntıyı jele bağladım ama bu bel ağrısıda mı jelle alakalıdır... pazar gunu regl olacağım onun ağrısıdır dıye cok korkuyorum
akıntı ondan oluyor canım bel ağrlarıda muhtemeln ilaçlardan ,korkma canım kötüyü çağırmayalım

İkinci
Hata etmişsin bence farklı hastane de çok büyük farklar olur tekrar bir yerde ver kanını devam et ilaçlarına da
Hata etmişsin bence farklı hastane de çok büyük farklar olur tekrar bir yerde ver kanını devam et ilaçlarına da niye bıraktın ki
İkinci verdiğim hastanede tekrar kan verdim 29 a düşmüş değerim kimyasal gebelik sabah bile idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı hala

İkinci

İkinci verdiğim hastanede tekrar kan verdim 29 a düşmüş değerim kimyasal gebelik sabah bile idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı hala
Hakkında hayırlısı olsun cnm çok zor katlanması ama bk demekki hamile kalabiliyorsun.. İnşAllah kucağın dolsun

Kızlar selam , ben biraz erken davrandım ve 6. Gun beta hcg verdım sonuc 4.4 kafam cok karısık bu nedır bılmıuroum test günüme 6,7 gün var. Moralim sıfır nerdeyse dr da ulaşamadım sizin fikriniz ne normal midir artar mı yoksa cok az mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…