- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Bana yardımcı olabilecek yok muu
Biraz erken olmuş çünkü herkesin bünyesi farklı o nedenle değerlerde farklı. Morolinizi bozmayın bekleyinBana yardımcı olabilecek yok muu
hadi hayırlı olsun son bir kalp kaldı onuda duy rahatlaCanlarım bir adet kese göründü
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Darısı hepinizin başınaEki Görüntüle 2593512
hakkınızda hayırlısı olsun canımBenim negatif olunca ilaclari biraktim 4 gun sonra edet oldum bugun 6.gun adetimin biraz ara vericez biz tup bebek 2.deneme icin
çok erken yapmışsın canım inşallah yükselecek endiselenmeKızlar selam , ben biraz erken davrandım ve 6. Gun beta hcg verdım sonuc 4.4 kafam cok karısık bu nedır bılmıuroum test günüme 6,7 gün var. Moralim sıfır nerdeyse dr da ulaşamadım sizin fikriniz ne normal midir artar mı yoksa cok az mı ?
5. Gün , 2 embrıoKaçıncı gün embriyosu transfer edildi.
Doğru ama insan oğlu bekleyemiyor , bekleyenleri taktir ediyorumBiraz erken olmuş çünkü herkesin bünyesi farklı o nedenle değerlerde farklı. Morolinizi bozmayın bekleyin
İnşallah kuzum inşallahhadi hayırlı olsun son bir kalp kaldı onuda duy rahatla
hakkınızda hayırlısı olsun canım
çok erken yapmışsın canım inşallah yükselecek endiselenme
Yeni yükselmeye başlamış canım değerin önemli olan katlanması iki gün sonra bir dha ver yükselir büyük ihtimal bnce var yoksa dha düşük çıkardı emin ol.Kızlar selam , ben biraz erken davrandım ve 6. Gun beta hcg verdım sonuc 4.4 kafam cok karısık bu nedır bılmıuroum test günüme 6,7 gün var. Moralim sıfır nerdeyse dr da ulaşamadım sizin fikriniz ne normal midir artar mı yoksa cok az mı ?
Ne kadar güzel umut oldun bana canım benim, 0 çıkmadı ya ondan benim de heyecanımYeni yükselmeye başlamış canım değerin önemli olan katlanması iki gün sonra bir dha ver yükselir büyük ihtimal bnce var yoksa dha düşük çıkardı emin ol.
Kacıncı gün embrıosuKızlar selam , ben biraz erken davrandım ve 6. Gun beta hcg verdım sonuc 4.4 kafam cok karısık bu nedır bılmıuroum test günüme 6,7 gün var. Moralim sıfır nerdeyse dr da ulaşamadım sizin fikriniz ne normal midir artar mı yoksa cok az mı ?
Tabi cnm erken öğrenmişsin bende 5. Günde öğrenirim genelde. Blast dimi seninki deNe kadar güzel umut oldun bana canım benim, 0 çıkmadı ya ondan benim de heyecanım
Tahlil gününe daha varmış yükselir genelde negatiflerde 1. Felan cıkıyo5. Gün , 2 embrıo
Doğru söylüyorsunTahlil gününe daha varmış yükselir genelde negatiflerde 1. Felan cıkıyo
Evet canım 2 adet iyi kalıteTabi cnm erken öğrenmişsin bende 5. Günde öğrenirim genelde. Blast dimi seninki de
Canim bak güzel artmış arkadaşımın ki de böyleydi 7.gün 26 idi şuan 12 haftalık hamile..artık kan verme bence anın tadını çıkar. Sen artık allahın izniyle hamilesin darısı bana ve burdaki kardeşlerime7.gün 24,22 çıktı.. 18.i hastanenin dediği test tarihiydi.. Hastanede yaptırdım yani 9.günde 61,..çıktı..
Normal bu zamanda bu değer ben 7. Gün sbh vermiştim ilk transferde 17 çıkmıştı merak etme yani :)Evet canım 2 adet iyi kalıte
Ama 5 gune göre cok az bı takam deıl mıTabi cnm erken öğrenmişsin bende 5. Günde öğrenirim genelde. Blast dimi seninki de
Az mı olur mu ya gayet iyi önemli olan zaten rakam dgl katlanması önemli :))Ama 5 gune göre cok az bı takam deıl mı
Tamam canım o zaman ınsallah yarın katlanırAz mı olur mu ya gayet iyi önemli olan zaten rakam dgl katlanması önemli :))
Taze transferTaze transfer mi donmuş embriyo transferi mi acaba? Bende Ankarada yaptırdım transfer i bugün 2. Günüm. O yüzden merak ettim
Benimde 1. Gunum agriniz var mi neler hissediyorsunuzTaze transfer mi donmuş embriyo transferi mi acaba? Bende Ankarada yaptırdım transfer i bugün 2. Günüm. O yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?