- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Hadi hayırlısı canım hakkında güzel haberle gel inşallahYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
Hayırlı haberlerle gel. İnşallah yarın cuma bol bol dua et bu geceden başlaYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
İnsallah pozitifi goreceksiniz yarinYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum olumlu düşünüyorum :) hamile olma ihtimali bile güzelBenimde 1. Gunum agriniz var mi neler hissediyorsunuz
Umarım güzel haberlerle gelirsinHiç bir şey hissetmiyorum olumlu düşünüyorum :) hamile olma ihtimali bile güzel
kendini iyi hissediyorsan çok yormadan yapabilirsinMerhaba 🖐🖐 yumurta toplama işleminden sonra aynı gün ya da ertesi gün ev işi yapmak sakıncalı mı ?
Yok canım opuda sıkıntı yok zaten.Merhaba 🖐🖐 yumurta toplama işleminden sonra aynı gün ya da ertesi gün ev işi yapmak sakıncalı mı ?
İnsallah pozitifi goreceksiniz yarinben hep sonlara dogru kasik ve bel agrisi yasarim adet agrisi yani, yasamadigimda ise negatif sonuc almistim.
Allah yüzünü güldürsün inşallah cuma hürmetine.
Hadi hayırlısı canım hakkında güzel haberle gel inşallah
kendini iyi hissediyorsan çok yormadan yapabilirsin
Teşekkür ederimYok canım opuda sıkıntı yok zaten.
İşallah hepimiz güzel haberler alırızUmarım güzel haberlerle gelirsin
Ayni gün dinlensen daha iyi ama ertesi gün iş yapmakta sakınca yok sadece ağır işlerden uzak durun..Merhaba 🖐🖐 yumurta toplama işleminden sonra aynı gün ya da ertesi gün ev işi yapmak sakıncalı mı ?
Hadi İnşallah bol bol yumurtan toplansınTeşekkür ederimcumartesi günü yumurta toplama işlemim olacak da haftasonu temizliğimi erkene çekmeli miyim diye düşündüm neyse pazar da yaparım hafif şekilde madem . Yormadan yormadan
Hafif kanamadan korkma yerleşme kanamasıdir canım. Pembe ve kahve leke sıkıntı dgl. Parlak kırmızı olursa korkun diyorlar klinikte.Kozlar, az önce hafif bir kanamam olmuş, çok korkuyorum
Canim bak güzel artmış arkadaşımın ki de böyleydi 7.gün 26 idi şuan 12 haftalık hamile..artık kan verme bence anın tadını çıkar. Sen artık allahın izniyle hamilesin darısı bana ve burdaki kardeşlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?