- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
senden de yarın kese fotosu bekliyorum sekerimHadi hayırlısı canım hakkında güzel haberle gel inşallah
nasıl bir kanama canim kaçıncı gundesinKozlar, az önce hafif bir kanamam olmuş, çok korkuyorum
7. Günümümdeyim pembemsi bir kanama geldi şuan yok gibi, ama korkuyorum, çok hafif ağrım var belimin altı ve rahmimde. Yarım 11 de doktorum çağırdı muayene olucam. Hayırlısı olsun ama üzülmemek elde değil.nasıl bir kanama canim kaçıncı gundesin
doktoruna danış istersen ama pembe kanama normal..M
7. Günümümdeyim pembemsi bir kanama geldi şuan yok gibi, ama korkuyorum, çok hafif ağrım var belimin altı ve rahmimde. Yarım 11 de doktorum çağırdı muayene olucam. Hayırlısı olsun ama üzülmemek elde değil.
test yapmasan en iyisi ama benim gibi dayanamayanlardansan yarın idrar testi yapabilirsin sabah varsa silik te olsa çıkıyor..İyi akşamlar kızlar benim 14 Şubat'ta transferim oldu 5gun kaşık ağrım kesildi.bugun sol kasığımda batma var yeniden başladı.sizce normalmi bu.3 gün emriyosu 2tane.sizce kaçıncı gün evde test yapsam çıkar varsa.bu ikinci denemem.birincide hiç ağrılarım olmamsti.5 gün 2 tanelerdi.pek umudum da yok aslında bu kezde ama
Yerleşme kanaması olma ihtimali var pembemsi ve az, şu an devam etmiyor gibi ama. Gördüğümde çok endişelendim, çok korktumHafif kanamadan korkma yerleşme kanamasıdir canım. Pembe ve kahve leke sıkıntı dgl. Parlak kırmızı olursa korkun diyorlar klinikte.
Korkma canım benim ilk denemede çok gördüm pembe kahverengi hiç Bi sorun yaşamadım oğlum 5 yaşında oldu bile inan tuvaletten çıkmıyordum acaba yine mi oldu acaba tutmadımi diyordum hep ama boşuna. Endiselenmisim...Yerleşme kanaması olma ihtimali var pembemsi ve az, şu an devam etmiyor gibi ama. Gördüğümde çok endişelendim, çok korktum. Yarın doktora gidicem 11 de hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.
İnsallah canim çok korkuyorum ben neden bilmem atarim zaten buraya görürsek eğersenden de yarın kese fotosu bekliyorum sekerim
İnşallah öyledir , sağolKorkma canım benim ilk denemede çok gördüm pembe kahverengi hiç Bi sorun yaşamadım oğlum 5 yaşında oldu bile inan tuvaletten çıkmıyordum acaba yine mi oldu acaba tutmadımi diyordum hep ama boşuna. Endiselenmisim...
Canım benim 6. Günde çamaşırımda 1 damla vardı kan tuvaletimi yaptim kalktigimda klozapin içi kipkirmiziydi peceteye silince de bayağ koyu kırmızıydı sonra pembe oldu 2 saat içinde tamamen yokoldu sonra 9. Gün pozitifi gördüm. Yerleşme kanamasidir senindeYerleşme kanaması olma ihtimali var pembemsi ve az, şu an devam etmiyor gibi ama. Gördüğümde çok endişelendim, çok korktum. Yarın doktora gidicem 11 de hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.
İnşallah öyledirCanım benim 6. Günde çamaşırımda 1 damla vardı kan tuvaletimi yaptim kalktigimda klozapin içi kipkirmiziydi peceteye silince de bayağ koyu kırmızıydı sonra pembe oldu 2 saat içinde tamamen yokoldu sonra 9. Gün pozitifi gördüm. Yerleşme kanamasidir seninde
Cmrtsi ignem var hastaneye çıkacağım.eczaneye gidip 5tane alıp pazardan itibaren yapmaya baslicagim.siiz test yptnzmitest yapmasan en iyisi ama benim gibi dayanamayanlardansan yarın idrar testi yapabilirsin sabah varsa silik te olsa çıkıyor..
Tamam canım teşekkür ederimAyni gün dinlensen daha iyi ama ertesi gün iş yapmakta sakınca yok sadece ağır işlerden uzak durun..
Ay hadi inşallah amin aminHadi İnşallah bol bol yumurtan toplansın
rabbim hakkinda hayirlisini versin canim insallah olur
Yarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
insallah görürsün canim çok merak ediyorum bendeİnsallah canim çok korkuyorum ben neden bilmem atarim zaten buraya görürsek eğer
pembemsi ise tutunma kanalarıdır canim benimde olmustuM
7. Günümümdeyim pembemsi bir kanama geldi şuan yok gibi, ama korkuyorum, çok hafif ağrım var belimin altı ve rahmimde. Yarım 11 de doktorum çağırdı muayene olucam. Hayırlısı olsun ama üzülmemek elde değil.
Evet yaptım ben pozitif gözüküyor bakalım pazartesi kanda ne cikacakCmrtsi ignem var hastaneye çıkacağım.eczaneye gidip 5tane alıp pazardan itibaren yapmaya baslicagim.siiz test yptnzmi
Ayyyyy çok sevindimEvet yaptım ben pozitif gözüküyor bakalım pazartesi kanda ne cikacak
teşekkürler canım amin darısı başına burdaki herkesin basinaAyyyyy çok sevindimgözün aydın darısı bana inşallah.peki nasıl di belirtilerin oldumu bana anlatrmsn canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?