Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

doktoruna danış istersen ama pembe kanama normal..

İyi akşamlar kızlar benim 14 Şubat'ta transferim oldu 5gun kaşık ağrım kesildi.bugun sol kasığımda batma var yeniden başladı.sizce normalmi bu.3 gün emriyosu 2tane.sizce kaçıncı gün evde test yapsam çıkar varsa.bu ikinci denemem.birincide hiç ağrılarım olmamsti.5 gün 2 tanelerdi.pek umudum da yok aslında bu kezde ama

test yapmasan en iyisi ama benim gibi dayanamayanlardansan yarın idrar testi yapabilirsin sabah varsa silik te olsa çıkıyor..

Hafif kanamadan korkma yerleşme kanamasıdir canım. Pembe ve kahve leke sıkıntı dgl. Parlak kırmızı olursa korkun diyorlar klinikte.
Yerleşme kanaması olma ihtimali var pembemsi ve az, şu an devam etmiyor gibi ama. Gördüğümde çok endişelendim, çok korktum . Yarın doktora gidicem 11 de hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.

Korkma canım benim ilk denemede çok gördüm pembe kahverengi hiç Bi sorun yaşamadım oğlum 5 yaşında oldu bile inan tuvaletten çıkmıyordum acaba yine mi oldu acaba tutmadımi diyordum hep ama boşuna. Endiselenmisim...

Canım benim 6. Günde çamaşırımda 1 damla vardı kan tuvaletimi yaptim kalktigimda klozapin içi kipkirmiziydi peceteye silince de bayağ koyu kırmızıydı sonra pembe oldu 2 saat içinde tamamen yokoldu sonra 9. Gün pozitifi gördüm. Yerleşme kanamasidir seninde

İnşallah öyledir Sağol

Ayyyyy çok sevindim gözün aydın darısı bana inşallah.peki nasıl di belirtilerin oldumu bana anlatrmsn canım ya
teşekkürler canım amin darısı başına burdaki herkesin basina
Kasik bel ağrısı karın ve kasiklarda batma göğüsler de de batma oluyor ara ara mide bulantısı ve yorgunluk oluyor bugün 8. Gün göğüsler dahada hassas oldular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…