Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba bayanlar...Bir bucuk yıllık evliyim 26 yaşındayım.bende hiç bir sorun yok eşimde sperm hareketsizliği var sayıda problem yok.Tüp bebek tedavisine başladık.lucrin kullandım gonal kullandım ikinci ölçüm yapıldı şu amfa menapur da eklendi üç tane igne kullanıyorum 2. Ölçümde 6,7 yumurta olusmus su anda iyi dedi başlangıç için cok iyi dedi Pazartesi üçüncü ölçüm olacak ve menapurda bitecek elimde sadece ovitrelle kaldı oda çatlatma iğnesi galiba Pazartesi günü ki ölçümde boyutları belirlenecek kaç mm olması gerekşyoe bilgisi olan varmı ? Brde bizim gibi olup ilk denemesinde tüp bebek turan var mı umutlu haberlerinizi bekliyorum

Kaçıncı ölçüm olduğundan ziyade aslında kaçıncı gün olduğu önemli ama anlattığından anladığım 16-22mm arası değişir. Çok da takılma sen boyutlara. doktorun bu büyüklüklere göre sana çatlatma iğnesini vurman gereken günü söyleyecek.

Arkadaşlar dün dayanamayıp yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek biliyorum çok erken 3. Gün embriyosuydu ve 7. Günde bu sonuç

Eklentiler

• 653DCAB4-B52A-4A6D-A374-6CA070E46795.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar dün dayanamayıp yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek biliyorum çok erken 3. Gün embriyosuydu ve 7. Günde bu sonuç
Yeni başlamış tutunmaya canım pozitif demek 5 üstü yükselir yavaş yavas merak etme :)) hayırlısı olsunn

Hayırlısı olsun tedavin canım. İnşallah güzel geçer. Benim de erkek faktörü bzm sayımız azdı.

Ya inşallah peki referans aralığı neden 0-10 diyor 0-5 değil miydi ordan kafam karıştı sizinkilerde de 0- 10 mu
Her laboratuvarın ayrı canım aralığı bnm 0-5 arası mesela. Ona takılma hiç olmasa 0-1 çıkardı yeni başlamış senin ki yükselir zamanla. 5 üstü pozitif ama bnce bekle bir 4 gün yenile testi

Merhaba ben de 26 yaşındayım bizimde erkek faktörlü ve ilk denememiz sonuç bekliyoruz tedaviniz iyi sonuçlanır inşallah en azından sperm sayınız iyi bizimki hem hareketsiz hem 2 milyon

Arkadaşlar gün sayarken emriyonun ilk döllenme gününü mü baz alıyorsunuz? Yani yumurta toplama gününü

O zaman bana baya erkene test günü verdiler.14şubatta yumurta toplama. 19 şubatta 5.gün emriyo transfer i yapıldı.24 şubat regl günüm. 28 şubata kan tahlili yap dediler. Heralde taze transfer olduğu için
Erken degil canim 9.gun oluyo 9 ya da 10.gun veriyolar gunu zaten 5.gun embriyosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…