- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Hacettepe üniversitesi nde yaptırdım. Bende 19 şubatta transfer oldum. Aynı gündeyizKacinci gununuz bugun hangi hastanede yaptirdiniz bende 19 subatta transfer oldum beklemedeyim
Evet, benim iki oglum var tup bebek arada bir negatifim oldu şimdi de 4. Denemem bakalim hayirlisiHacettepe üniversitesi nde yaptırdım. Bende 19 şubatta transfer oldum. Aynı gündeyiz
Sanirim 3.gun embriyosu eger oyle ise daha yeni yeni tutunmaya basliyor .moralinizi yuksek tutun.Kızlar selam , ben biraz erken davrandım ve 6. Gun beta hcg verdım sonuc 4.4 kafam cok karısık bu nedır bılmıuroum test günüme 6,7 gün var. Moralim sıfır nerdeyse dr da ulaşamadım sizin fikriniz ne normal midir artar mı yoksa cok az mı ?
Benimde 7. Gün de 5.8 çıktı bende aynı duyguları yaşıyorum kafam karıştı sizin kaçıncı gündüSanirim 3.gun embriyosu eger oyle ise daha yeni yeni tutunmaya basliyor .moralinizi yuksek tutun.
Hayırlısı olsun. Taze mi dobmuş emriyo transfer i mi?Evet, benim iki oglum var tup bebek arada bir negatifim oldu şimdi de 4. Denemem bakalim hayirlisi
bence var canim yeni tutunuyor dikkatli ol insallah yukselirArkadaşlar dün dayanamayıp yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek biliyorum çok erken 3. Gün embriyosuydu ve 7. Günde bu sonuç
canim ne yaptin merak ediyorum seniİnsallah canim çok korkuyorum ben neden bilmem atarim zaten buraya görürsek eğer
İnşallahhbence var canim yeni tutunuyor dikkatli ol insallah yukselir
hadi hayırlısı olsun pozitif le. Sonuçlanır inşallah,Kızlar Çarşamba günü transfer olucam simdi ögrendimçok heycanliyim . Bugun adetin 10. Günü rahim kalınlığı 9.2 iyi mi
Donmus embriyo, sizin ki taze miydi?Hayırlısı olsun. Taze mi dobmuş emriyo transfer i mi?
Hayırlı olsun hamilesin değerin düşük ama inşallh katlanacak..Merhaba kızlar. 5. Gün embriyosu 10. Gün beta hcg 20 çıktı.
Benim ilk tüp bebek tedavim. Taze transfer . Siz hangi hastanede yaptırdınızDonmus embriyo, sizin ki taze miydi?
Hayırlı olsun , katlanarak artsın inşallahMerhaba kızlar. 5. Gün embriyosu 10. Gün beta hcg 20 çıktı.
Memorial hastanesinde yaptırıyorum ben. Agriniz sizini var mi nasil geciyorBenim ilk tüp bebek tedavim. Taze transfer . Siz hangi hastanede yaptırdınız
Hiç bir şey hissetmiyorum. Zaten pazartesi regl günüm. Ama ilaçlar baskılıyor regli zatenMemorial hastanesinde yaptırıyorum ben. Agriniz sizini var mi nasil geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?