Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kasıklarım ve bacaklarım dediğin gibi ağrıyor arada benimde adet sancısı gibi romatizma gibi

Kızlar kesemi gördüm şükür çok sevindim tam her şey yolunda ddk usg cihazı bir çıkardı kan geldi. Yatırdılar biraz devam etmedi kanama ama Bn kötü oldum resmen bayılıyordum. Her sy yolunda ddi yine De olabilir dediler perşembeye kalp için çağırdılar biraz erken bilerek sanırım çünkü vbnm geçen de böyle oldu kalp için gittik kese bozulmuştu. Artık o zmn kesinlescek yani ama kesemi gördüm yine de.

Eklentiler

• IMG_20200221_131201.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200221_131201.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 31
Hayirli olsun saglikla devam etsin insallah.. alttan mi baktilar yani karından ultrasonla bakilmadi mi?

Sağlıklı devam etsin inşallah

CAnım hayırlı olsun bence bozulmayacak bu sefer o görünen yolk sac mı maşallah kalbini ferah tut
Seni geçen seneden biliyorum çok sevindim gebe kaldığına benim de üçüncü transferim haftaya hiç pozitif görmedim gerginim çok

Canim gozun aydin insallah bir sıkıntı cikmaz yüzük gibi olusmus seninkisi annesi büyümüş masallah

Yyaaaa sunjn guzellogine masssaaaaalllaahhhhh anneso hayirli olsun kesenin icindeki mi bebek oluyor

Kızlar Çarşamba günü transfer olucam simdi ögrendim çok heycanliyim . Bugun adetin 10. Günü rahim kalınlığı 9.2 iyi mi
Hayırlı olsun canım gayet iyi 8-12 arası isteniyormuş makam 14 e kadar yolu varmış seninki gayet iyi maşallah benim de 16. Gün 10.5 mm salı günü transferim beraber bekleriz artık

Ayni seyleri yaşadım idrarda pozitif çıktı pazartesi kanda bakicam

Evet ılkte de beraberdik görüyorum pozitif de bende de durmuyor anlamadım. Yolk oluşmuş bugün 5+4 kese de uyumlu ama bu kanama canımı sıktı hc bsy yoktu ne gzl bilmiyor m nolck. İnşallah bu sefer sende güzel haber alırsın...

Canim gozun aydin insallah bir sıkıntı cikmaz yüzük gibi olusmus seninkisi annesi büyümüş masallah
Evet yolk oluşmuş canım aslında alltan her şeyi inceledi hersy normal kanama yeri de yok ama bi çıkardı alette kan. Şimdi az az leke geliyor da hc mutlu dglm

Canım hiç üzülme bence kanaması olmayan yok gibi forumda görüyorsunuz zaten hislerime güvenirim bence bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Yyaaaa sunjn guzellogine masssaaaaalllaahhhhh anneso hayirli olsun kesenin icindeki mi bebek oluyor
Kesenin içindeki yolk kesesi bebekte onun içinde oluyor diye biliyorum ben. Yolk varsa bebekte var demek yani bebek var da büyür mu bilmem daha modum düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…