Canım acaba alttan muayene değil de karından ultrason mu denese? Alttan muayene ilk aylarda sıkıntılı olmuyor mu, pek bilgim yok ama...Evet yolk oluşmuş canım aslında alltan her şeyi inceledi hersy normal kanama yeri de yok ama bi çıkardı alette kan. Şimdi az az leke geliyor da hc mutlu dglm
Heh onu yapabilsem Bi sorun kalmicak Bn ztn başından beri stresliyim bilmiyorum nolck.Güzel düşünün ya da unutun hamilelik için uğraştığınızı belki vücudunuz rahatlar
Deme oyle var iste cok sukur kuruntu yapma annessiii bebegin ords baaakkkKesenin içindeki yolk kesesi bebekte onun içinde oluyor diye biliyorum ben. Yolk varsa bebekte var demek yani bebek var da büyür mu bilmem daha modum düştü.
Karından erken hamilelikte bakmıyorlar pek görünmüyor net diye aslında vajinal de iyi ama neden oldu bilmem ağrı da yaptı rahme bilmiyorum nolckCanım acaba alttan muayene değil de karından ultrason mu denese? Alttan muayene ilk aylarda sıkıntılı olmuyor mu, pek bilgim yok ama...
İnan ki ben bunları söylüyorum anneme kvalideme falan daha cok yeni diyorlar, uyduruyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Ben de 5.günümde dayanamadım test yaptım ve pozitifi gördüm. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Ama korku da sarmadı değil başlarda böyleysem sonra ne olur acaba diye...Ayni seyleri yaşadım idrarda pozitif çıktı pazartesi kanda bakicam
İnsallah canim. Doğru diyorsun mutlaka çıkıyor biz tüp bebek hastalarında bsyler ama görmek istemiyor insan, çok cnm skldi inşallah geçer. Sende güzel haber getir inşallahCanım hiç üzülme bence kanaması olmayan yok gibi forumda görüyorsunuz zaten hislerime güvenirim bence bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Test yaptın mı? Ben 5.günümde test yaptım dayanamadım. Belirtiler çok fazlaydı.
[/QUOTE idrar testi yapmadım direk kan testi yaptırdım onda da 5.8 çıktı
Bisey olmaz allahin izniyle canim sen icini ferah tut inşallah bende görürüm bu sekilde pazartesi cok korkuyorum yarın 5 hafta olucaz biz insallah bu sekilde gorulurmukiEvet yolk oluşmuş canım aslında alltan her şeyi inceledi hersy normal kanama yeri de yok ama bi çıkardı alette kan. Şimdi az az leke geliyor da hc mutlu dglm
Canını sıkma sen, ablam kanamalardan ötürü yaşamadığı kalmadı yine de şu an bebişimiz 10aylık tosun gibiKarından erken hamilelikte bakmıyorlar pek görünmüyor net diye aslında vajinal de iyi ama neden oldu bilmem ağrı da yaptı rahme bilmiyorum nolck
Görürsün bence sen.. Bu arada ağrıların ne durumdaBisey olmaz allahin izniyle canim sen icini ferah tut inşallah bende görürüm bu sekilde pazartesi cok korkuyorum yarın 5 hafta olucaz biz insallah bu sekilde gorulurmuki
Bnm ılkte oldu çok kanamam onun etkisindeyim dha bir de beni kan tutuyor sersem gibi oluyorum. Baştan bende siyrikma fln ddm ama wcde baktım akıntı şeklinde devam diktim ayakları yatıyorum inşallah iyi gelsin çok zor.Canını sıkma sen, ablam kanamalardan ötürü yaşamadığı kalmadı yine de şu an bebişimiz 10aylık tosun gibiSeninki çok çok küçük bi sıyrılma gibi düşün, devamı da gelmemiş. İçini rahat tut bebişin de rahatça sana tutunsun inşallah.
Öncelikle hayırlı olsun kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kesemi gördüm şükür çok sevindim tam her şey yolunda ddk usg cihazı bir çıkardı kan geldi. Yatırdılar biraz devam etmedi kanama ama Bn kötü oldum resmen bayılıyordum. Her sy yolunda ddi yine De olabilir dediler perşembeye kalp için çağırdılar biraz erken bilerek sanırım çünkü vbnm geçen de böyle oldu kalp için gittik kese bozulmuştu. Artık o zmn kesinlescek yani ama kesemi gördüm yine de.
Ben birkaç gün çektim öyle şimdi iyiyim bugün 9. Günüm inşallah öyle olmaz ya gerçekten bende düşündüm şimdiden böyleyse sonra nolacak diye çok şükür daha iyiyim..İnan ki ben bunları söylüyorum anneme kvalideme falan daha cok yeni diyorlar, uyduruyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Ben de 5.günümde dayanamadım test yaptım ve pozitifi gördüm. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Ama korku da sarmadı değil başlarda böyleysem sonra ne olur acaba diye...
Sağol cnm yazdığın için çok güzel örnek içim rahatladı ama kalp atışları görene kdr rahat rtmicm hatta kucağıma alana kdr galiba bm streste etkiliyor. Gorcez bklm nolck.Öncelikle hayırlı olsun kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bak sana ne diyecem ben ilk hamileligimde bebegin kalp atışını duymadan birkaç gün önce yoğun bi sekilde kanamam oldu kırmızıya yakındı kana su eklenmiş gibiydi sabahın köründe islaklik ile uyandım hemen kalktım yatağa bile geçmişti eşim sicramamla uyandı sok oldu ikimizde kendimizden geçtik alel acele hastaneye gittik doktor ultrasonla bakti ben kötü haber beklerken kalp atışını duydumdoktor hiç bişey yok kanaman gözükmüyor dedi üzülerek gittim sevinerek döndüm 2 2bucuk aylıkken bu sefer bildiğin adetten iki üç kat daha yoğun kanama oldu bu sefer tamam dedim artık gitti dedim hastaneye gittik düşük oluyor dediler esimle yıkıldık hemen sabah tüp bebek merkezine gittim olanları anlattım doktorum düşük oluyor diyen doktora çok kızdı aaa olurmu dedi yerleşme kanaması görmüşsün kanama olmasaydı o kan bebeğe zarar verirdi dedi artık beni rahatlamak için mi gerçekten öylemi oldu anlamadım sonrasında sorunsuz bi hamilelik geçirdim.. İnşallah seninkide sorunsuz gececek
naptin canim ne dedi nasıldı anlat cabuk işi çatladım burdaAnca geldim cnm çok stresliydi
Hiç bişey olmaz allahin izni ile Bi tesbih al elini sağ elinle tesbihi kalbinin üstüne koy sol elinde karnına koy ihlas süresi oku hem seni ferahlatiyor hemde bebeğini korur inşallah..Sağol cnm yazdığın için çok güzel örnek içim rahatladı ama kalp atışları görene kdr rahat rtmicm hatta kucağıma alana kdr galiba bm streste etkiliyor. Gorcez bklm nolck.
çok uzuldum canim ama korkma dua et hep insallah bir sıkıntı olmaz canim dualarım seninleKızlar kesemi gördüm şükür çok sevindim tam her şey yolunda ddk usg cihazı bir çıkardı kan geldi. Yatırdılar biraz devam etmedi kanama ama Bn kötü oldum resmen bayılıyordum. Her sy yolunda ddi yine De olabilir dediler perşembeye kalp için çağırdılar biraz erken bilerek sanırım çünkü vbnm geçen de böyle oldu kalp için gittik kese bozulmuştu. Artık o zmn kesinlescek yani ama kesemi gördüm yine de.
buyur buyur hep birlikte dua edicezKesenin içindeki yolk kesesi bebekte onun içinde oluyor diye biliyorum ben. Yolk varsa bebekte var demek yani bebek var da büyür mu bilmem daha modum düştü.
doktor ne dedi peki niye olmuş tehlikelimi bugüne kadar bir sey yoktu cunkuKarından erken hamilelikte bakmıyorlar pek görünmüyor net diye aslında vajinal de iyi ama neden oldu bilmem ağrı da yaptı rahme bilmiyorum nolck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?