Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet yolk oluşmuş canım aslında alltan her şeyi inceledi hersy normal kanama yeri de yok ama bi çıkardı alette kan. Şimdi az az leke geliyor da hc mutlu dglm
Canım acaba alttan muayene değil de karından ultrason mu denese? Alttan muayene ilk aylarda sıkıntılı olmuyor mu, pek bilgim yok ama...

Kesenin içindeki yolk kesesi bebekte onun içinde oluyor diye biliyorum ben. Yolk varsa bebekte var demek yani bebek var da büyür mu bilmem daha modum düştü.
Deme oyle var iste cok sukur kuruntu yapma annessiii bebegin ords baaakkk

Canım acaba alttan muayene değil de karından ultrason mu denese? Alttan muayene ilk aylarda sıkıntılı olmuyor mu, pek bilgim yok ama...
Karından erken hamilelikte bakmıyorlar pek görünmüyor net diye aslında vajinal de iyi ama neden oldu bilmem ağrı da yaptı rahme bilmiyorum nolck

Ayni seyleri yaşadım idrarda pozitif çıktı pazartesi kanda bakicam
İnan ki ben bunları söylüyorum anneme kvalideme falan daha cok yeni diyorlar, uyduruyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Ben de 5.günümde dayanamadım test yaptım ve pozitifi gördüm. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin. Ama korku da sarmadı değil başlarda böyleysem sonra ne olur acaba diye...

Canım hiç üzülme bence kanaması olmayan yok gibi forumda görüyorsunuz zaten hislerime güvenirim bence bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
İnsallah canim. Doğru diyorsun mutlaka çıkıyor biz tüp bebek hastalarında bsyler ama görmek istemiyor insan, çok cnm skldi inşallah geçer. Sende güzel haber getir inşallah

Evet yolk oluşmuş canım aslında alltan her şeyi inceledi hersy normal kanama yeri de yok ama bi çıkardı alette kan. Şimdi az az leke geliyor da hc mutlu dglm
Bisey olmaz allahin izniyle canim sen icini ferah tut inşallah bende görürüm bu sekilde pazartesi cok korkuyorum yarın 5 hafta olucaz biz insallah bu sekilde gorulurmuki

Karından erken hamilelikte bakmıyorlar pek görünmüyor net diye aslında vajinal de iyi ama neden oldu bilmem ağrı da yaptı rahme bilmiyorum nolck
Canını sıkma sen, ablam kanamalardan ötürü yaşamadığı kalmadı yine de şu an bebişimiz 10aylık tosun gibi Seninki çok çok küçük bi sıyrılma gibi düşün, devamı da gelmemiş. İçini rahat tut bebişin de rahatça sana tutunsun inşallah.

Bnm ılkte oldu çok kanamam onun etkisindeyim dha bir de beni kan tutuyor sersem gibi oluyorum. Baştan bende siyrikma fln ddm ama wcde baktım akıntı şeklinde devam diktim ayakları yatıyorum inşallah iyi gelsin çok zor.

Öncelikle hayırlı olsun kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bak sana ne diyecem ben ilk hamileligimde bebegin kalp atışını duymadan birkaç gün önce yoğun bi sekilde kanamam oldu kırmızıya yakındı kana su eklenmiş gibiydi sabahın köründe islaklik ile uyandım hemen kalktım yatağa bile geçmişti eşim sicramamla uyandı sok oldu ikimizde kendimizden geçtik alel acele hastaneye gittik doktor ultrasonla bakti ben kötü haber beklerken kalp atışını duydum doktor hiç bişey yok kanaman gözükmüyor dedi üzülerek gittim sevinerek döndüm 2 2bucuk aylıkken bu sefer bildiğin adetten iki üç kat daha yoğun kanama oldu bu sefer tamam dedim artık gitti dedim hastaneye gittik düşük oluyor dediler esimle yıkıldık hemen sabah tüp bebek merkezine gittim olanları anlattım doktorum düşük oluyor diyen doktora çok kızdı aaa olurmu dedi yerleşme kanaması görmüşsün kanama olmasaydı o kan bebeğe zarar verirdi dedi artık beni rahatlamak için mi gerçekten öylemi oldu anlamadım sonrasında sorunsuz bi hamilelik geçirdim.. İnşallah seninkide sorunsuz gececek

Ben birkaç gün çektim öyle şimdi iyiyim bugün 9. Günüm inşallah öyle olmaz ya gerçekten bende düşündüm şimdiden böyleyse sonra nolacak diye çok şükür daha iyiyim..

Sağol cnm yazdığın için çok güzel örnek içim rahatladı ama kalp atışları görene kdr rahat rtmicm hatta kucağıma alana kdr galiba bm streste etkiliyor. Gorcez bklm nolck.

Sağol cnm yazdığın için çok güzel örnek içim rahatladı ama kalp atışları görene kdr rahat rtmicm hatta kucağıma alana kdr galiba bm streste etkiliyor. Gorcez bklm nolck.
Hiç bişey olmaz allahin izni ile Bi tesbih al elini sağ elinle tesbihi kalbinin üstüne koy sol elinde karnına koy ihlas süresi oku hem seni ferahlatiyor hemde bebeğini korur inşallah..

çok uzuldum canim ama korkma dua et hep insallah bir sıkıntı olmaz canim dualarım seninle

merhaba kızlar

chagiles keseyi görmüşsün hayırlı olsun.kanamalar 12.haftaya kadar olabiliyor.benimde 6-8. hafta arası kanamam olmuştu ilk gebeliğimde.pruloton depot diye bir iğne var.ben 2 günde 1 o iğneden olmuştum.hatta kanamam olunca kadın doğum hastanesinin acilindeki doktor kese var ama herşey olabilir demişti bana.düşedebilir kaladabilir demişti moralmen yerlerdeydim.neyseki kendi doktorum beni çok rahatlatmıştı.1 ay rapor verip iğneleri kullanınca hiçbirşeyim kalmamıştı.27.haftada yine az kanamam olmuştu yine aynı iğneyle atlatmıştım.demem o ki her zaman olabilecek durumlar.ümitsiz olma.Allahın izniyle bu günlerde geçecek.yalnız her doktor ayrı davranır tabi de benim doktorum vajinal hiç bakmadı. usg cihazından mı bilemiyorum keseyi de kalp atışını da olması gereken haftalarda karından usg ile gördük.hatta ben durumu abartıp 2 doktora gidiyordum.diğer doktor da karından bakıyordu sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…