Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

benim de transferim salı olacak.şu an sabah 8 ve akşam 8 vajinal jel ve cyclo prognova kullanıyorum.ayrıca folik asite devam.pazartesi jelden 4 saat sonra progesteron baktıracağım.büyük ihtimalle sıkıntılı bir durum olmayacaktır.benim 9 tane dondurulmuş embriyom var.bunların 2 tanesi 6.gün kalanları 5.gün embriyoları. 3 tanesi en iyi kalitede.muhtemelen bunlardan seçip tek transfer yapacaklardır.ben zaten 2 istemiyorum.

benim başımdan böyle bir süreç daha önce geçtiği için sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yanıtlarım.

Mide yanmam yok diğer saydıkların var , dizlerim bilekleri kemiklerim ağrıyor am ben havaya yordum, yağmurlu ya

Gözün aydın maşallah, Allah tamamına erdirsin
Kalbinin sesini 4 gözle bekliyoruz
Darısı hepimize artık , tüm boş kucaklar dolsunnnn Aminnnn......

Okadar pembemsi kandan korktunuz daha önce yaşadığıma rağmen ben bile korktum
Evet 9. Gün pembe kan da gördüm yerleşme belirtileri gittikçe çoğalıyor

Çok korkuyorum ılkte böyle oldu yine aynı olucak diye. İnşallah sağ salim devam eder ama iyi dglm yani çöktüm resmen
Seni çok iyi anlıyorum, çoğumuz aynı şeyleri yaşadık. Aynı şeyleri yaşama ihtimalini düşünmeden edemiyorum. Bende çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun Amin..

Hiç bişey olmaz allahin izni ile Bi tesbih al elini sağ elinle tesbihi kalbinin üstüne koy sol elinde karnına koy ihlas süresi oku hem seni ferahlatiyor hemde bebeğini korur inşallah..
Sagol canim şu sıra duaya ihtiyacım var..

doktor ne dedi peki niye olmuş tehlikelimi bugüne kadar bir sey yoktu cunku
Yoktu bsy zaten yok ddm aleti çıkarınca Kan gördük sonra akmadi leke olarak geldi pedde fln bsy de yok. Olabilir dedi ilaçlardan da olabilir fitil koyuyorsun ondan da olur rahim de kanama yok hersy yolunda dedi doktor. Erkene gün verdi kalp için perşembe gdcm inşallah yoktur bir sıkıntı da cnm skldi kuzum işte

Burada bir doktora gittim ben ilk hamileliğimde o da karından baktı mesela eve geldim kanama başladı o zmn da. Erken dönemde net görmek istiyorlar mecbur birde karın göbekli benim görülmüyor cnm net. İnşallah güzel geçer ya şimdi bakıyorum yok leke de şükür inşallah olmaz.

inşallah.ama bu tedirginlikler hiç bitmiyor biliyor musunuz. ben her hafta 1 doktora gidip kızımı görmeden hiç rahat edemiyordum. İlkler o kadar değerli ki böyle şeyler yaşanınca insanın morali bozuluyor. sonu iyi olsun hepimiz için.

Canım benim çok şükür görmüşsün keseyi❤Hemde bak ne güzel nepnet görünmüş maşallah ona. Sakın stres yapma, bu sefer farklı olacak buna inan. Kendini yorma perşembeye kadar hep dinlen. Güzel sonuç alacaksın inşallah kuzum. Güzel güzel dinlen

yok kuzum kanama alanı yoksa korkma jel koyuyoruz oda tahriş etmiş olabilir alette girince ona denk gelmiştir . ya bende geçen sefer keseyi alttan görmüştüm benim rahmim tersmis keseden 2 gün sonra şiddetli kanamam olmuştu alttan bakıldığı için mi oldu acaba diye korkmustum

Canim agrim cok şükür yok ama doktorun dediği kese yanlis yerde kafama takılıyor cok korkuyorum dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor
Az kaldı ptesine inşallah güzel haberle gelirsin canım ağrın olmaması iyi bnce

Yolk kesesi de göründü gayet net sevindim bakarken ama işte o kanama canımı sıktı inşallah güzel olur ya

Ya anlık alete leke geldi ama kanama olmadı aslında. Yani pedlrrde bsy yok peçeteye silince leke geliyordu şimdi o da yok az bı ağrı var. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin. Şimdi estrofemi 3ten ikiye indirdi. Haftaya tek icicem perşembe son. Galiba bnm anladığım rahim fazla kalinlasti çünkü eski hamileliğime de baktı karşılaştırdi. Onda kese bozukmuş zaten baştan dedi. Kalınlığa fln baktı. Bn ona yordum. Kanama olmazsa kan sulandrici yok olursa yapma dedi. Kanama yok ama az leke geliyor nokta kdr yok. Yapayım bnce dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…