Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar bu gün 8. Günüm ka
Korkmayalım ya bende korkuyorum herşeyden .Benim rahmimde ters ters olması ile olumsuz bir yorum hiç bir doktor yapmadı şükür . Nesi ters bilmiyorum sonuçta girişi aşağıda

Herkese selam bende ayin 18.inde transfer oldum..2 embriyo yerlesti.Bahceci berfu hanimda yaptirdim tup bebek denemesini benim gibi yaptiran var mi ? Birde ne kanama ne kasik agrim var bu normalmi sizce bayanlar ?

Benn o Şubat ayında transfer olan kişi. 5. Günümmmm :)) yumurta rezerv azlığı vardı. Hüma da tedavi görüyoruz. İki aşılama klomen femera derken sonuncu işimiz tüp bebek oldu. İki 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bilmiyorum çok heyecanlıyım

Herkese selam bende ayin 18.inde transfer oldum..2 embriyo yerlesti.Bahceci berfu hanimda yaptirdim tup bebek denemesini benim gibi yaptiran var mi ? Birde ne kanama ne kasik agrim var bu normalmi sizce bayanlar ?
Kanama bende de yok kanama. Kanama kaç kişide bir oluyor ki. Olması mı lazım yerleşme kanaması

Hayırlı olsun canım gayet iyi 8-12 arası isteniyormuş makam 14 e kadar yolu varmış seninki gayet iyi maşallah benim de 16. Gün 10.5 mm salı günü transferim beraber bekleriz artık
Ayyy gerçekten mi 1 gün var aramızda güzel haberler verelim birbirimize insallah

İlla ki kanama olmasi sart degil canim bende hic birinde olmadi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…