- 21 Haziran 2018
- 291
- 518
- 53
- 43
Korkmayalım ya bende korkuyorum herşeydenyok kuzum kanama alanı yoksa korkma jel koyuyoruz oda tahriş etmiş olabilir alette girince ona denk gelmiştir . ya bende geçen sefer keseyi alttan görmüştüm benim rahmim tersmis keseden 2 gün sonra şiddetli kanamam olmuştu alttan bakıldığı için mi oldu acaba diye korkmustum
Kanama bende de yok kanama. Kanama kaç kişide bir oluyor ki. Olması mı lazım yerleşme kanamasıHerkese selam bende ayin 18.inde transfer oldum..2 embriyo yerlesti.Bahceci berfu hanimda yaptirdim tup bebek denemesini benim gibi yaptiran var mi ? Birde ne kanama ne kasik agrim var bu normalmi sizce bayanlar ?
Kanamasi olmayan cok kisi var canim kanamaya takilma insallah olumlu olurKanama bende de yok kanama. Kanama kaç kişide bir oluyor ki. Olması mı lazım yerleşme kanaması
Ayyy gerçekten mi 1 gün var aramızda güzel haberler verelim birbirimize insallahHayırlı olsun canım gayet iyi 8-12 arası isteniyormuş makam 14 e kadar yolu varmış seninki gayet iyi maşallah benim de 16. Gün 10.5 mm salı günü transferim beraber bekleriz artık
Yoo var ikinci çizgi. Kaçıncı gün?Kızlar az once erken donem testı yaptım sılık bır ikici çiGi çıktı acaba ben körmüyüm sizde görebiliyomusunuz , bıraz rengı kararttım bellı olsun die
Tansferden sonra 6 . Gün canımYoo var ikinci çizgi. Kaçıncı gün?
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir herhalde. Ben olumlu düşünüp konuşmak istiyorum. Bence hayırlı olsun :)Tansferden sonra 6 . Gün canım
Dun kanda 4.5 cıkmıstı yrın bı daha vercegım yada bır kc gune sadece bıraz kahve rengi leke geldıı o canımı sıktıÇatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir herhalde. Ben olumlu düşünüp konuşmak istiyorum. Bence hayırlı olsun :)
Kör değilsin canim resmi açmadan gördüm gözün aydınKızlar az once erken donem testı yaptım sılık bır ikici çiGi çıktı acaba ben körmüyüm sizde görebiliyomusunuz , bıraz rengı kararttım bellı olsun die
O kanın gelmesini ben dört gözle bekliyorum. O yerleşme kanaması değil mi :)Dun kanda 4.5 cıkmıstı yrın bı daha vercegım yada bır kc gune sadece bıraz kahve rengi leke geldıı o canımı sıktı
Bence de ikinci çizgi gayet belli inşallah devamı gelirKızlar az once erken donem testı yaptım sılık bır ikici çiGi çıktı acaba ben körmüyüm sizde görebiliyomusunuz , bıraz rengı kararttım bellı olsun die
Herkeste olmaz diye biliyorum gelmese korkmaO kanın gelmesini ben dört gözle bekliyorum. O yerleşme kanaması değil mi :)
İlla ki kanama olmasi sart degil canim bende hic birinde olmadi:)Herkese selam bende ayin 18.inde transfer oldum..2 embriyo yerlesti.Bahceci berfu hanimda yaptirdim tup bebek denemesini benim gibi yaptiran var mi ? Birde ne kanama ne kasik agrim var bu normalmi sizce bayanlar ?
5.gn embriyosumuydu? gayet net çizgi. hayırlı olsunKızlar inşallah olumludur,hala tereddütlerim var evet❤ Umarım sonus bekleyen herkesın bır bır guzel haberını alacagız
Var canim 2. Cizgi hayirlisi olsun insallah kan ver kesin olsunKızlar az once erken donem testı yaptım sılık bır ikici çiGi çıktı acaba ben körmüyüm sizde görebiliyomusunuz , bıraz rengı kararttım bellı olsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?