- 21 Haziran 2018
- 291
- 518
- 53
- 43
Hayırlı olsunKızlar az once erken donem testı yaptım sılık bır ikici çiGi çıktı acaba ben körmüyüm sizde görebiliyomusunuz , bıraz rengı kararttım bellı olsun die
İnşallah yerleşme kanamasıdırDun kanda 4.5 cıkmıstı yrın bı daha vercegım yada bır kc gune sadece bıraz kahve rengi leke geldıı o canımı sıktı
Benim 7.gunum 3.gun embriyosu hic belirtim yok ,kanamada yok hatta dun gece dua ettim nolur 1damla kan goreyim umitleneyim diyeO kanın gelmesini ben dört gözle bekliyorum. O yerleşme kanaması değil mi :)
ağız tadını bilmiyorum ama kasık ağrısı normal sürekli dinlen uzan ara ara kalk turlar at ilk üç gün önemli..Agzimin tadi yok demir gibi bir tat var daha dogrusukasik agrilarim da devam bugun transferimin ikinci günü.
Hayırlı olsun bebişinBenim 7.gunum 3.gun embriyosu hic belirtim yok ,kanamada yok hatta dun gece dua ettim nolur 1damla kan goreyim umitleneyim diyeama olmadi .bugun idrar testi yaptim boyle cikti
Eki Görüntüle 2594286
Hayırlı olsun kan görmek herkeste olmuyor canım bide adet dönemi oluyor genellikle benim son adet tarihim ayın 25 inde iki üç gün erken adet oluyorum ve kanı bugün gördüm hesaplamaya uyuyor..Benim 7.gunum 3.gun embriyosu hic belirtim yok ,kanamada yok hatta dun gece dua ettim nolur 1damla kan goreyim umitleneyim diyeama olmadi .bugun idrar testi yaptim boyle cikti
Eki Görüntüle 2594286
7yil 4negatiften sonra saka gibi geliyor ,gercek olduguna inanamiyorum ,sagliklidir devam eder insallah.Hayırlı olsun bebişin
Sizinde hayirli olsun ,insallah kanda da pozitif gorursunuz.ben gecici menopoz sonrasi adet olmadan transfer oldum oyuzden hesaplama yapamiyorum ,saglikli devam etsin de leke olmasa da olur.Hayırlı olsun kan görmek herkeste olmuyor canım bide adet dönemi oluyor genellikle benim son adet tarihim ayın 25 inde iki üç gün erken adet oluyorum ve kanı bugün gördüm hesaplamaya uyuyor..
Canim bisey sorucam bende Çarşamba transfer olucam bana sadece progestan fitil bide estrofem verdi başka ilaç yok jel falan . Sebepsiz inf. Bizimki o yüzden mi ilaç vermedi anlamadim bi arkadaşıma bir sürü ilaç vermişbenim de transferim salı olacak.şu an sabah 8 ve akşam 8 vajinal jel ve cyclo prognova kullanıyorum.ayrıca folik asite devam.pazartesi jelden 4 saat sonra progesteron baktıracağım.büyük ihtimalle sıkıntılı bir durum olmayacaktır.benim 9 tane dondurulmuş embriyom var.bunların 2 tanesi 6.gün kalanları 5.gün embriyoları. 3 tanesi en iyi kalitede.muhtemelen bunlardan seçip tek transfer yapacaklardır.ben zaten 2 istemiyorum.
benim başımdan böyle bir süreç daha önce geçtiği için sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yanıtlarım.
İlaçları yaptıkları tahliller göre veriyorlar canım benim bi önceki bi torbaydi şimdi vitaminler hariç coraspirin estrofem ve progestan verdi..Canim bisey sorucam bende Çarşamba transfer olucam bana sadece progestan fitil bide estrofem verdi başka ilaç yok jel falan . Sebepsiz inf. Bizimki o yüzden mi ilaç vermedi anlamadim bi arkadaşıma bir sürü ilaç vermiş
10. Günüm bugun rahim 9.2 iyi dedi sadece fitil yazın Çarşamba gunu transfer dedi bende oturup bi dünya ilaç yazicak nasıl kullanicami anlatıcak diye bekliyodumİlaçları yaptıkları tahliller göre veriyorlar canım benim bi önceki bi torbaydi şimdi vitaminler hariç coraspirin estrofem ve progestan verdi..
İnsallah saglikla.kucagina al canim bebisini bu pozitif insallah7yil 4negatiften sonra saka gibi geliyor ,gercek olduguna inanamiyorum ,sagliklidir devam eder insallah.
Amin insallah, allah tamamina erdirirİnsallah saglikla.kucagina al canim bebisini bu pozitif insallah
doktoruna sor canim.o ne derse o şekilde yap . eşine bile anlattım çok uzuldum dedim kendi kardeşim gibi oldunuz hepiniz dualarimdasin yavrum insallah bisey olmicak sıkma kendiniYa anlık alete leke geldi ama kanama olmadı aslında. Yani pedlrrde bsy yok peçeteye silince leke geliyordu şimdi o da yok az bı ağrı var. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin. Şimdi estrofemi 3ten ikiye indirdi. Haftaya tek icicem perşembe son. Galiba bnm anladığım rahim fazla kalinlasti çünkü eski hamileliğime de baktı karşılaştırdi. Onda kese bozukmuş zaten baştan dedi. Kalınlığa fln baktı. Bn ona yordum. Kanama olmazsa kan sulandrici yok olursa yapma dedi. Kanama yok ama az leke geliyor nokta kdr yok. Yapayım bnce dimi
ne güldüm ama yorumuna.Kızlar bu gün 8. Günüm ka
Korkmayalım ya bende korkuyorum herşeyden.Benim rahmimde ters ters olması ile olumsuz bir yorum hiç bir doktor yapmadı şükür . Nesi ters bilmiyorum sonuçta girişi aşağıda
öksürük ten bişey olmaz canım korkmaArkadaşlar pazartesi transferden hemen sonra ben öksürük krizine girdim. Şaka gibi ama evet. Çok zararı olmuş mudur
zor değil çok az acı oluyor okadar.. Kaşıntı olmadı bende doktoruna danış kaşıntı yi..Kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım bi de alt bölgemde çok kaşıntı var progestan sürekli akıntı yapıyor. ilk tüp bebek denemem transfer işlemi nasıl zor mu çok merak ediyorum bilgi verebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?