Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Agzimin tadi yok demir gibi bir tat var daha dogrusu kasik agrilarim da devam bugun transferimin ikinci günü.

O kanın gelmesini ben dört gözle bekliyorum. O yerleşme kanaması değil mi :)
Benim 7.gunum 3.gun embriyosu hic belirtim yok ,kanamada yok hatta dun gece dua ettim nolur 1damla kan goreyim umitleneyim diye ama olmadi .bugun idrar testi yaptim boyle cikti

Benim 7.gunum 3.gun embriyosu hic belirtim yok ,kanamada yok hatta dun gece dua ettim nolur 1damla kan goreyim umitleneyim diye ama olmadi .bugun idrar testi yaptim boyle cikti
Eki Görüntüle 2594286
Hayırlı olsun kan görmek herkeste olmuyor canım bide adet dönemi oluyor genellikle benim son adet tarihim ayın 25 inde iki üç gün erken adet oluyorum ve kanı bugün gördüm hesaplamaya uyuyor..

Hayırlı olsun kan görmek herkeste olmuyor canım bide adet dönemi oluyor genellikle benim son adet tarihim ayın 25 inde iki üç gün erken adet oluyorum ve kanı bugün gördüm hesaplamaya uyuyor..
Sizinde hayirli olsun ,insallah kanda da pozitif gorursunuz.ben gecici menopoz sonrasi adet olmadan transfer oldum oyuzden hesaplama yapamiyorum ,saglikli devam etsin de leke olmasa da olur.

Canim bisey sorucam bende Çarşamba transfer olucam bana sadece progestan fitil bide estrofem verdi başka ilaç yok jel falan . Sebepsiz inf. Bizimki o yüzden mi ilaç vermedi anlamadim bi arkadaşıma bir sürü ilaç vermiş

İlaçları yaptıkları tahliller göre veriyorlar canım benim bi önceki bi torbaydi şimdi vitaminler hariç coraspirin estrofem ve progestan verdi..

İlaçları yaptıkları tahliller göre veriyorlar canım benim bi önceki bi torbaydi şimdi vitaminler hariç coraspirin estrofem ve progestan verdi..
10. Günüm bugun rahim 9.2 iyi dedi sadece fitil yazın Çarşamba gunu transfer dedi bende oturup bi dünya ilaç yazicak nasıl kullanicami anlatıcak diye bekliyodum

Arkadaşlar pazartesi transferden hemen sonra ben öksürük krizine girdim. Şaka gibi ama evet. Çok zararı olmuş mudur

Kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım bi de alt bölgemde çok kaşıntı var progestan sürekli akıntı yapıyor. ilk tüp bebek denemem transfer işlemi nasıl zor mu çok merak ediyorum bilgi verebilir misiniz ?

doktoruna sor canim.o ne derse o şekilde yap . eşine bile anlattım çok uzuldum dedim kendi kardeşim gibi oldunuz hepiniz dualarimdasin yavrum insallah bisey olmicak sıkma kendini

ne güldüm ama yorumuna. ama doğru.
ters olmasına kotu bisey bend3 duymadım ama alttan bakiyo ya. bakalim ben cuma gidicem hem kalp atisinida duyalım ikisini bir görelim dedi bana bakalim heyecan dorukta

Arkadaşlar pazartesi transferden hemen sonra ben öksürük krizine girdim. Şaka gibi ama evet. Çok zararı olmuş mudur
öksürük ten bişey olmaz canım korkma
zor değil çok az acı oluyor okadar.. Kaşıntı olmadı bende doktoruna danış kaşıntı yi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…