Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yarın test günüm ve idrarda negatif hala yarın bir umut bekliyorum 3.gün embriyosu belki geç tutunmuştur 8.gün kanda 0.1 dir ona rağmen umut ediorm sende umudunu kaybetme gülkrgn

Hıc zor deıl , kendını kasma ıdrara sıkısık olmanı ıstoyorlar ama cok cok sıkısma zor dayanıyorsun cunku sonra bır sure dınlenıp cıkarsın 10 dk cık suruo

Canım 3. Gun embrıosu gec tutuyor dıyorlar 11 güne kadar bekle mutlaka
Umarım öle olur inaşşlh yarın kanda pozitif görürüm doktorumda erken baktığım için kızdı ben bosuna mı 12.gün diyorum die keşke hiç yaptırmasaydım erkenden test yarın Adet günümde yüzüm aynı adet öncesi gbi oldu pütür pütür inaşşlh adet olmam

ne güldüm ama yorumuna. ama doğru.
ters olmasına kotu bisey bend3 duymadım ama alttan bakiyo ya. bakalim ben cuma gidicem hem kalp atisinida duyalım ikisini bir görelim dedi bana bakalim heyecan dorukta
Kendi yorumuma bende güldüm
Hadi hayırlısı inşallah cuma duyarsın miniğinin kalbini , güzel haberlerini bekliyorum 4 gözle

Yanı okdr beklettıler kı 2 kez tuvalete gıdıp sonra yıne sıkıstım , beklemek zor olmasın, ıslemden 5 dk sınra tuvalete gıdebılrısın hıc sorun olmuo
Benim gittiğim merkez sen kalabalık beklerim büyük ihtimal bi şey sorucam yine altyan baktıkları alet gibi bi şeyle mi giriyorlar içine nasıl koyuyorlar embriyoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…