- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
İdrarmi kanmı yaptın?Kızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
İdrar cnmİdrarmi kanmı yaptın?
herkesde olmuyo canim hatta benim ilkinde oldu bunda olmadi işin garibiHerkeste olmaz diye biliyorum gelmese korkma
Hemen üzülme idrarda negatif kanda pozitif gören birçok kişi var iyi düşün iyi olsun,..İdrar cnm
hadi hayırlı haberler aliriz insallahAgzimin tadi yok demir gibi bir tat var daha dogrusukasik agrilarim da devam bugun transferimin ikinci günü.
Benimde 13 subatta transferim olmuştu. Benimde idrarda negatif cikiyor rabbim sonumuzu hayr etsin insallah cok zorİdrar cnm
Skin ol daha 7 gün olmuş erken. 10. Günden sonrası için üzülelim olur mu?Kızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
Ben umudumu şuan kestim çıkmaz artık.insallah pozitif alırsınBenimde 13 subatta transferim olmuştu. Benimde idrarda negatif cikiyor rabbim sonumuzu hayr etsin insallah cok zor
Deme oyle insalllaaahhhh hepimiz icin mucize gerceklesir kanda pozitif görürüzBen umudumu şuan kestim çıkmaz artık.insallah pozitif alırsın
Hıc zor deıl , kendını kasma ıdrara sıkısık olmanı ıstoyorlar ama cok cok sıkısma zor dayanıyorsun cunku sonra bır sure dınlenıp cıkarsın 10 dk cık suruoKızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım bi de alt bölgemde çok kaşıntı var progestan sürekli akıntı yapıyor. ilk tüp bebek denemem transfer işlemi nasıl zor mu çok merak ediyorum bilgi verebilir misiniz ?
Canım 3. Gun embrıosu gec tutuyor dıyorlar 11 güne kadar bekle mutlakaYarın test günüm ve idrarda negatif hala yarın bir umut bekliyorum 3.gün embriyosu belki geç tutunmuştur 8.gün kanda 0.1 dir ona rağmen umut ediorm sende umudunu kaybetme gülkrgn
Teşekkür ederim cevap için tamamdır az sıkışık giderim o zaman söylediğiniz iyi oldu :)Hıc zor deıl , kendını kasma ıdrara sıkısık olmanı ıstoyorlar ama cok cok sıkısma zor dayanıyorsun cunku sonra bır sure dınlenıp cıkarsın 10 dk cık suruo
Umarım öle olur inaşşlh yarın kanda pozitif görürüm doktorumda erken baktığım için kızdı ben bosuna mı 12.gün diyorum die keşke hiç yaptırmasaydım erkenden test yarın Adet günümde yüzüm aynı adet öncesi gbi oldu pütür pütür inaşşlh adet olmamCanım 3. Gun embrıosu gec tutuyor dıyorlar 11 güne kadar bekle mutlaka
Hepsini okudum gercekten umut oldu banaHerkes yanılır… bta si düşük ve idrarda negatif olanlar linke tiklayin allahtan ümit kesilmez
Kendi yorumuma bende güldümne güldüm ama yorumuna.ama doğru.
ters olmasına kotu bisey bend3 duymadım ama alttan bakiyo ya. bakalim ben cuma gidicem hem kalp atisinida duyalım ikisini bir görelim dedi bana bakalim heyecan dorukta
sağol canim benim insallahKendi yorumuma bende güldüm
Hadi hayırlısı inşallah cuma duyarsın miniğinin kalbini , güzel haberlerini bekliyorum 4 gözle
Yanı okdr beklettıler kı 2 kez tuvalete gıdıp sonra yıne sıkıstım , beklemek zor olmasın, ıslemden 5 dk sınra tuvalete gıdebılrısın hıc sorun olmuoTeşekkür ederim cevap için tamamdır az sıkışık giderim o zaman söylediğiniz iyi oldu :)
Benim gittiğim merkez sen kalabalık beklerim büyük ihtimalYanı okdr beklettıler kı 2 kez tuvalete gıdıp sonra yıne sıkıstım , beklemek zor olmasın, ıslemden 5 dk sınra tuvalete gıdebılrısın hıc sorun olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?