- 18 Ekim 2018
- 59
- 26
- 88
- 35
Daha çok yeni hemen ıdrarda cıkmaz, kan testı yptır yrın veya pzartesiKızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
Moralinizi bozmayin 3.gun icin erken dahaKızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
Evet klasık sedyede uzanıyorsun, aletle acıp cok once bır kateterle koyuyor sen onu hıssetmıyrosun bır yndan hemsıre ulstrasonla gobegı gosterıyor hocaya, eger ekram sana donukse ekrandan embrıoyu bıle gorebılırsın gosterıyorlarBenim gittiğim merkez sen kalabalık beklerim büyük ihtimalbi şey sorucam yine altyan baktıkları alet gibi bi şeyle mi giriyorlar içine nasıl koyuyorlar embriyoyu
Ayy görmek çok duygusal ve heyacanlıdır sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. İçimi rahatlattın çok çok teşekkürlerEvet klasık sedyede uzanıyorsun, aletle acıp cok once bır kateterle koyuyor sen onu hıssetmıyrosun bır yndan hemsıre ulstrasonla gobegı gosterıyor hocaya, eger ekram sana donukse ekrandan embrıoyu bıle gorebılırsın gosterıyorlar
12. Gününde kanda pozitifi görürsün inşallahUmarım öle olur inaşşlh yarın kanda pozitif görürüm doktorumda erken baktığım için kızdı ben bosuna mı 12.gün diyorum die keşke hiç yaptırmasaydım erkenden test yarın Adet günümde yüzüm aynı adet öncesi gbi oldu pütür pütür inaşşlh adet olmam
Hayırlı olsun silik çizgi mi çıktı resim atabilir misin bakalımHerkese merhaba benİm de 6 gun once 5. Gun embriyo transferim oldu dayanamadim test yaptim bu gercek olabilir mi? Cikar mi bu kadar cabuk?
Hayırlı olsun çizgi var belli baya kan ver yarın istersen kesinleşsin
Kan tahlilinde inşallah pozitifi görürsün , Allah bizlerede sağlıklı bebekler nasib etsin ..Amin..Hepsini okudum gercekten umut oldu bana
Erken donem testı mıHerkese merhaba benİm de 6 gun once 5. Gun embriyo transferim oldu dayanamadim test yaptim bu gercek olabilir mi? Cikar mi bu kadar cabuk?
Canım rica ederim , hiç endişelenmeden gir sonrasında hersey çok güzel olacakAyy görmek çok duygusal ve heyacanlıdır sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. İçimi rahatlattın çok çok teşekkürler ☺
Yok normal bebe timeErken donem testı mı
Evet insallah hayal olmaz..Hayırlı olsun çizgi var belli baya kan ver yarın istersen kesinleşsin
İnşallah canımCanım rica ederim , hiç endişelenmeden gir sonrasında hersey çok güzel olacak ❤
Olmaz Canım olumlu düşün çok güzel çıkmış çizgiEvet insallah hayal olmaz..
Insalllllaahh iyi dileklerin icin tesekkur ederimKan tahlilinde inşallah pozitifi görürsün , Allah bizlerede sağlıklı bebekler nasib etsin ..Amin..
var canim hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?