Cok tesekkur ederim isteyen herkes en kisa zamanda alsin bebisini kucaginavar canim hayirli olsun
stres yapma canim kendini sikma zaten o masadan yatagina gecis yaptiriyorlar yatarak geciyorsun korkmana gerek yok . yarim saat kalkma canim sonra tuvalete gidip tekrar yat bir yarim saat çok kasma yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin her dakika yatma rahme kan gitmiyor ozaman oda iyi değil evde gez 5. gün yumurtası transfer dahil ilk 2 3 günde tutunur 3. gün embriyosu 3. 4. günü bulur deniliyor. çok erken test yapma . Inşallah hayırlı haberleri i verirsinAyy görmek çok duygusal ve heyacanlıdır sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. İçimi rahatlattın çok çok teşekkürler ☺
Gayet cıft cizgiYok normal bebe time
Cok tesekkur ederim isteyen herkes en kisa zamanda alsin bebisini kucagina
Ayy cok sevindim aynisini yasadiniz yaniamin canim ben transfer günü dahil 6. günde yapmıştım böyle cıktı 12. gün kan değerim 500 cikmisti
hayırlı olsun benimde 5. Gün böyle çıktı 7. Gün tekrar yaptım net çıktı..
Beni transferden sonra heykel gibi yatırdılar hiç mi hiç hareket ettirmediler. Hatta idrarımı yapmam için hasta bezi taktılar. Ben ona yapamadım. Sonda taktılar.
benim kullandığım jel progestanla eşdeğer zaten. o sebeple sen ilaçlara takılma. mesela benim de ilk denememde aspiin verilmemişti herkes içiyor diye bende kendimce bebek aspirini içmiştim. kanamam oldu çok korktum. sonrasında pıhtılaşma testi yaptırdım sorun çıkmadı. aslında çok ilaç iyi tedavi demek değil. sen doktoruna güven. bizim de sebepsiz infertiliteCanim bisey sorucam bende Çarşamba transfer olucam bana sadece progestan fitil bide estrofem verdi başka ilaç yok jel falan . Sebepsiz inf. Bizimki o yüzden mi ilaç vermedi anlamadim bi arkadaşıma bir sürü ilaç vermiş
vajinal muayene gibi. kısa süreli bir işlem merak etme. bu arada progestanın kaşıntı yaptığını mutlaka doktoruna söyle. belki başka birşey verirKızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım bi de alt bölgemde çok kaşıntı var progestan sürekli akıntı yapıyor. ilk tüp bebek denemem transfer işlemi nasıl zor mu çok merak ediyorum bilgi verebilir misiniz ?
İnsallah olmaz cnm ya kanama yoksa yap dediler yaptım valla yatıyorum da yanma var alttan galiba asindi bsy oldu oraya ne blym ya. İnşallah senin de keseyi görelim artıkdoktoruna sor canim.o ne derse o şekilde yap . eşine bile anlattım çok uzuldum dedim kendi kardeşim gibi oldunuz hepiniz dualarimdasin yavrum insallah bisey olmicak sıkma kendini
Beni transferden sonra kaldırdılar yürüyerek odama gittim idrarımı yaptım yarım saat uzamdım , İstanbuldan Kocaeliye döndüm arabayla. O günden beri annemde yatıyorum arada kalkıyorum zaten 3 lt su içtiğim için sürekli wc ye kalkıyorumstres yapma canim kendini sikma zaten o masadan yatagina gecis yaptiriyorlar yatarak geciyorsun korkmana gerek yok . yarim saat kalkma canim sonra tuvalete gidip tekrar yat bir yarim saat çok kasma yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin her dakika yatma rahme kan gitmiyor ozaman oda iyi değil evde gez 5. gün yumurtası transfer dahil ilk 2 3 günde tutunur 3. gün embriyosu 3. 4. günü bulur deniliyor. çok erken test yapma . Inşallah hayırlı haberleri i verirsin
ben de ilk transferimde sıram gelene kadar 3-4 kere wc ye gidip biraz biraz boşaltmıştım. transfer sonrası 40dk kaldırmadılar. o zaman nasıl slklştığımı anlatamam. altıma işeyecektim. kalkıtığımda resmen bıçak saplandı sandım böbreğime. kalkamadım yerimden. wcde de 5dk sürmüştür boşaltmam:) bu sefer çok slklşmıcamYanı okdr beklettıler kı 2 kez tuvalete gıdıp sonra yıne sıkıstım , beklemek zor olmasın, ıslemden 5 dk sınra tuvalete gıdebılrısın hıc sorun olmuo
rahim ağzını o aletle açıp bir hortum yardımıyla embriyoyu bırakıyorlar. o anları usg de izleyebiliyorsunBenim gittiğim merkez sen kalabalık beklerim büyük ihtimalbi şey sorucam yine altyan baktıkları alet gibi bi şeyle mi giriyorlar içine nasıl koyuyorlar embriyoyu
çıkar canım. benimde önceki transferim 5.gün embriyosuydu. salı öğlen transfer oldu pazar sabah idrarıyla erken gebelik testünde silik çıktı. kan testim 43tü o günHerkese merhaba benİm de 6 gun once 5. Gun embriyo transferim oldu dayanamadim test yaptim bu gercek olabilir mi? Cikar mi bu kadar cabuk?
Idrar testinde gec çıkanlar da tutmadi diye bisey yok dimi benim pazar gunu test günüm. Cok korkuyorum cunku bugun erken gebelik yaptim yarim saat sonra hayalet cizgi belirdiçıkar canım. benimde önceki transferim 5.gün embriyosuydu. salı öğlen transfer oldu pazar sabah idrarıyla erken gebelik testünde silik çıktı. kan testim 43tü o gün
sen yarın kan testi yapsan en az 30-40 çıkar değerin. 5.gün embriyosu transferden 2-3 gün sonra bhcg üretimine başlıyor. bende yaptığımda çıkmadı ilk 10dk.sonra yattım geri yarım saat sonra baktığımda çok çok silik gördüm.Idrar testinde gec çıkanlar da tutmadi diye bisey yok dimi benim pazar gunu test günüm. Cok korkuyorum cunku bugun erken gebelik yaptim yarim saat sonra hayalet cizgi belirdi
Çok iyi biliyorum o duyguyu , hemde işlem esnasında bırakıverıcektım :) hem herkes orda utanıyorsun bı yandan da sıkısıklık :)ben de ilk transferimde sıram gelene kadar 3-4 kere wc ye gidip biraz biraz boşaltmıştım. transfer sonrası 40dk kaldırmadılar. o zaman nasıl slklştığımı anlatamam. altıma işeyecektim. kalkıtığımda resmen bıçak saplandı sandım böbreğime. kalkamadım yerimden. wcde de 5dk sürmüştür boşaltmam:) bu sefer çok slklşmıcam
Idrara mi gec düşüyor beta hormonu .sen yarın kan testi yapsan en az 30-40 çıkar değerin. 5.gün embriyosu transferden 2-3 gün sonra bhcg üretimine başlıyor. bende yaptığımda çıkmadı ilk 10dk.sonra yattım geri yarım saat sonra baktığımda çok çok silik gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?