yani belli olması idrarda daha zor. çok hassas testler değil çünküIdrara mi gec düşüyor beta hormonu .
ben sanırım7. gün yaptırırdım4. Gun embriyosu kacinci gunde belli olur ?
Erken gebelik testiydi sozde karalar bagladim sabahtan beriyani belli olması idrarda daha zor. çok hassas testler değil çünkü
Moralinizi bozmayin 3.gun icin erken daha
insallah canim insallah kalp için ne zaman gidiceksinİnsallah olmaz cnm ya kanama yoksa yap dediler yaptım valla yatıyorum da yanma var alttan galiba asindi bsy oldu oraya ne blym ya. İnşallah senin de keseyi görelim artık
aa pardon canim ben transferin olmadi zannettimBeni transferden sonra kaldırdılar yürüyerek odama gittim idrarımı yaptım yarım saat uzamdım , İstanbuldan Kocaeliye döndüm arabayla. O günden beri annemde yatıyorum arada kalkıyorum zaten 3 lt su içtiğim için sürekli wc ye kalkıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. İlaçlarıma dikkat ediyorum. Bol bol da dua ediyorum ... arada ayaklarımı dikiyorum yatarken rahatlatıyor.
İnşallah öle olur.neyse bolelikle fazla umut edip kendimi kan testinde paralamicam.iyi oldu ogerndgm.kendimi böle avutim bende artkHemen üzülme idrarda negatif kanda pozitif gören birçok kişi var iyi düşün iyi olsun,..
Hiç o iki çizginin hayalini bile görememek bu hale getrdi Sanem beni.dedigin gibi umut olmadan yasanilmazYarın test günüm ve idrarda negatif hala yarın bir umut bekliyorum 3.gün embriyosu belki geç tutunmuştur 8.gün kanda 0.1 dir ona rağmen umut ediorm sende umudunu kaybetme gülkrgn
Herkeste ayni anda kana gececek diye birsey yok .bence 10.gun bidaha bakiniki emriyodu ama
Birde 10 gün yapimHerkeste ayni anda kana gececek diye birsey yok .bence 10.gun bidaha bakin
Yoo ben o yazdığın arkadaş değilim , bende kendimin yürütüldüğünü anlatmak istedim, sohbete girdimaa pardon canim ben transferin olmadi zannettim
hatlar karıştı bacimYoo ben o yazdığın arkadaş değilim , bende kendimin yürütüldüğünü anlatmak istedim, sohbete girdim
Öyle deme canim vardir rabbimin bir bildigi sabretmekten baska care varmi ben 5 kez düşük yaptim artik saglik sorunlarım cikti yine her ay yeni bir umutla deniyorum dua et zamani vardirKızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
Ben bugün transfer oldum. Benimde jel den dolayı kaşıntım vardı. Dün gece elma sirkesi ile suyu karıştırıp o şekilde yıkadım. Bu sabahta banyo yapıp öyle gittim transfere.Kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım bi de alt bölgemde çok kaşıntı var progestan sürekli akıntı yapıyor. ilk tüp bebek denemem transfer işlemi nasıl zor mu çok merak ediyorum bilgi verebilir misiniz ?
2. Denemenmi bu canim .benim kullandığım jel progestanla eşdeğer zaten. o sebeple sen ilaçlara takılma. mesela benim de ilk denememde aspiin verilmemişti herkes içiyor diye bende kendimce bebek aspirini içmiştim. kanamam oldu çok korktum. sonrasında pıhtılaşma testi yaptırdım sorun çıkmadı. aslında çok ilaç iyi tedavi demek değil. sen doktoruna güven. bizim de sebepsiz infertilite
hangi aklı selim bunlari söylüyor sen hiç takma onları canim.. İlk denemede pozitif görenlerden biriyim.. bilip bilmeden konuşanlara uyuz oluyorum sanki dersin yıllarca tüp bebek tedavisi ile ugrasiyorlar..2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya
Yani çüş ne alakahangi aklı selim bunlari söylüyor sen hiç takma onları canim.. İlk denemede pozitif görenlerden biriyim.. bilip bilmeden konuşanlara uyuz oluyorum sanki dersin yıllarca tüp bebek tedavisi ile ugrasiyorlar..
Benim kaynana da oğlumun gazlı olmasını tüp bebeğe bagliyordu düşünceleri beyin yakan türden..
Çok erken test yapmışsınız 3.gün embiryosu idrar testinde 9.gün çıkıyorKızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?