Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Valla 3 yılın umutsuzluguyla tutmaz belki deyip doktorumu darladım 2 embriyo koydurdum ikiz olursa nasıl baş ederim diye düşünmuyor degilim

aa pardon canim ben transferin olmadi zannettim

Yarın test günüm ve idrarda negatif hala yarın bir umut bekliyorum 3.gün embriyosu belki geç tutunmuştur 8.gün kanda 0.1 dir ona rağmen umut ediorm sende umudunu kaybetme gülkrgn
Hiç o iki çizginin hayalini bile görememek bu hale getrdi Sanem beni.dedigin gibi umut olmadan yasanilmaz

Kızlar şimdi test yaptm ama negatif çıktı.14subatta transfer olmuştum.yine olmadı yine.artik pes ettim
Öyle deme canim vardir rabbimin bir bildigi sabretmekten baska care varmi ben 5 kez düşük yaptim artik saglik sorunlarım cikti yine her ay yeni bir umutla deniyorum dua et zamani vardir

Ben bugün transfer oldum. Benimde jel den dolayı kaşıntım vardı. Dün gece elma sirkesi ile suyu karıştırıp o şekilde yıkadım. Bu sabahta banyo yapıp öyle gittim transfere.

2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya

2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya
hangi aklı selim bunlari söylüyor sen hiç takma onları canim.. İlk denemede pozitif görenlerden biriyim.. bilip bilmeden konuşanlara uyuz oluyorum sanki dersin yıllarca tüp bebek tedavisi ile ugrasiyorlar..
Benim kaynana da oğlumun gazlı olmasını tüp bebeğe bagliyordu düşünceleri beyin yakan türden..

Yani çüş ne alaka
Ablamla konustum azonce olmucakmis gibi konuştu . Tabi onun demesiyle değilde insan duymak istemiyo olumsuz bisey . Ablam 15 gün önce Doğum yaptı hemen hamule kaldı neyin ne olduğunu bilmiyo konusuyo mal mal çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…