- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Aynen görmek çok heyecanlı, gökyüzündeki bir yıldız gibi küçük bir nokta. İlk fotolarını da verdiler, çok heyecanlı...Ayy görmek çok duygusal ve heyacanlıdır sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. İçimi rahatlattın çok çok teşekkürler ☺
Evet öle diyorlar pazartesi yeniden yapacağım.kismet insaah pozitif i görürüm.kafam çok karıştı keşke yapmasaydm diyorum.negatifi gördüğüm andan bu yana bomboş hissediyorum kendimiÇok erken test yapmışsınız 3.gün embiryosu idrar testinde 9.gün çıkıyor
Bol bol ceviz tüketin günlük 3 litre su için mutlaka havuç suyu mutlaka tüket her gün avakado ye:) linkini hatırlıyorum senin morfoloji sorunu vardı sanırım yıllar önce konuşmuştuk benim tüp bebek ile bir kızım oldu ikinci için Mart ayını bekliyorum tedavi olacam yineBen bugün transfer oldum. Benimde jel den dolayı kaşıntım vardı. Dün gece elma sirkesi ile suyu karıştırıp o şekilde yıkadım. Bu sabahta banyo yapıp öyle gittim transfere.
Teste baktın mı daha sonra foto atar mısınEvet öle diyorlar pazartesi yeniden yapacağım.kismet insaah pozitif i görürüm.kafam çok karıştı keşke yapmasaydm diyorum.negatifi gördüğüm andan bu yana bomboş hissediyorum kendimi
Kan akışı için ara ara yürüyüş yap canım sürekli yatmaAynen görmek çok heyecanlı, gökyüzündeki bir yıldız gibi küçük bir nokta. İlk fotolarını da verdiler, çok heyecanlı...
Dehşet bişeymiş ya idrara sıkışmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdimÇok iyi biliyorum o duyguyu , hemde işlem esnasında bırakıverıcektım :) hem herkes orda utanıyorsun bı yandan da sıkısıklık :)
Bence o insanları önemseme, çok sinirlendim. İlkinde tutmazmış çok biliyorlar, meslekleri tüp bebek uzmanlığı! Bizler doktor kontrolünde bir tedaviye başlıyoruz ve her türlü zor bir süreç. Bizim morale ihtiyacımız var, kimsenin böyle yorumlar yapmaya hakkı yok! Hele tedavi sürecinde ! İlkinde tutan çok kişi var , tutma ihtimalini yüksek düşün . Tutar yada tutmaz o ayrı. Ama kimse senin hayallerini bu şekilde yıkamaz!seni üzemez!2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya
Yok canım bişey olmaz tabikiAy çok saçma bir soru soracağımyarın opu yapılacak. En az 8 saat hiçbir şey yenmeyecek sigara dahi içilmeyecek dedi hemşire. Sigara zaten kullanmıyorum da. Diş fırçalamak sıkıntı değildir demi
Yaaaa çok teşekkür ederim ❤ Evet erkek faktörü ile çok uğraştık. Bol su avakado ananas kabak çekirdeği tüketmeye çalıştım. Havuç ile ceviz de ekleyeyeyim. Çok sevindim kızına ❤ inşallah martta da kardeş gelir onaBol bol ceviz tüketin günlük 3 litre su için mutlaka havuç suyu mutlaka tüket her gün avakado ye:) linkini hatırlıyorum senin morfoloji sorunu vardı sanırım yıllar önce konuşmuştuk benim tüp bebek ile bir kızım oldu ikinci için Mart ayını bekliyorum tedavi olacam yine
Ay çok saçma bir soru soracağımyarın opu yapılacak. En az 8 saat hiçbir şey yenmeyecek sigara dahi içilmeyecek dedi hemşire. Sigara zaten kullanmıyorum da. Diş fırçalamak sıkıntı değildir demi
[/QUOTE
daha once hic ameliyat oldunuz mu yada etrafinjzda biri ameliyat oldumu? nasilki ameliyattan omceki geceden itibaren birsey yenilip icilmiyorsa opuda minik bir ameliyat oldugu icin gece 12 den sonra hicbisi yiyip icmemeniz gerekiyor.. tabii bize aciklama yapan hemsireler bunun sebebini aciklasalar bjzde anlasak ona gore dikkat etsek degilmi.. ama ezberledikleri ne varsa soyluyolar.. banada 12 den sinra hicbisi yiyip icmemen lazim dediler ertesi gun opudan once kan testi yapiyorlardi ama benim bobrek sorunum oldugu icin idrar testide yapmislardi.. ben su icemicegimi bildigim icin sabah uyanir uyanmaz gelen idrarimla test yaptirdim.. hemsirede evet biz size soylemedik su icmemeniz gerekiyor oyuzden idrara sikisik gelmeniz cok iyi olmus.. midenizde 1 damla su bile olsa ameliyat siraainda o su akcigerlerine gidip zarar verebilir oyuzden bizden hicbisi yiyip icmemeiz gerketibini soyluyolar... dislerini 12 den once fircala cunku fircalarken yanlislikla yutabilirin sabahta agiz suyuyla gargara yap..
Gerçekten içimden geçenleri söyledinBence o insanları önemseme, çok sinirlendim. İlkinde tutmazmış çok biliyorlar, meslekleri tüp bebek uzmanlığı! Bizler doktor kontrolünde bir tedaviye başlıyoruz ve her türlü zor bir süreç. Bizim morale ihtiyacımız var, kimsenin böyle yorumlar yapmaya hakkı yok! Hele tedavi sürecinde ! İlkinde tutan çok kişi var , tutma ihtimalini yüksek düşün . Tutar yada tutmaz o ayrı. Ama kimse senin hayallerini bu şekilde yıkamaz!seni üzemez!. Sen içini ferah tut elinden gelenin en iyisini yap, duanı et bekle hayırlısıysa tutar hiç merak etme ♥ o kişilerden de uzak dur bence...
Kada baktın mı hcg ne 9. Günde miydin?Ya ben yerleşme kanaması dedim bu kan gittikçe koyulasiyor ve durmuyor korkuttu beni doktoru da arayamam çok geç sabahı nasıl edicem bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı?
Artarsa acile git istersenYa ben yerleşme kanaması dedim bu kan gittikçe koyulasiyor ve durmuyor korkuttu beni doktoru da arayamam çok geç sabahı nasıl edicem bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı?
bakmadım sabah doktorumu arayacağım cagirmazsa yaparım yarın..Kada baktın mı hcg ne 9. Günde miydin?
acildeki doktorun bişey yapabileceğini pek sanmıyorum sabahı bekleyeceğim biraz araştırdım çok normalmis ama bide gelip bana sorsunlarArtarsa acile git istersen
Sakin olmaya çalış elinden geldiğince, zor biliyorum. Uyumaya çalış istersen , sabah ola hayrola. Tutunma kanamasıdır o üzülme miniğine sarıl yat .Allahın izniyle bu günleri atlatıcaz , kucaklarımız bebişlerimizle dolacak Aminbakmadım sabah doktorumu arayacağım cagirmazsa yaparım yarın..
acildeki doktorun bişey yapabileceğini pek sanmıyorum sabahı bekleyeceğim biraz araştırdım çok normalmis ama bide gelip bana sorsunlar
Canım normal oldgunu söylüyorlar ıcını ferah tutbakmadım sabah doktorumu arayacağım cagirmazsa yaparım yarın..
acildeki doktorun bişey yapabileceğini pek sanmıyorum sabahı bekleyeceğim biraz araştırdım çok normalmis ama bide gelip bana sorsunlar
sakinim şuan canım biraz okudum ferahladim kanda azaldi duaların için teşekkür ederimSakin olmaya çalış elinden geldiğince, zor biliyorum. Uyumaya çalış istersen , sabah ola hayrola. Tutunma kanamasıdır o üzülme miniğine sarıl yat .Allahın izniyle bu günleri atlatıcaz , kucaklarımız bebişlerimizle dolacak Amin♥
bende biliyorum normal tecrübem bile var cok şükür durdu birazCanım normal oldgunu söylüyorlar ıcını ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?