Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ayy görmek çok duygusal ve heyacanlıdır sanırım. Hakkımızda hayırlısı hepimizin. İçimi rahatlattın çok çok teşekkürler ☺
Aynen görmek çok heyecanlı, gökyüzündeki bir yıldız gibi küçük bir nokta. İlk fotolarını da verdiler, çok heyecanlı...

Çok erken test yapmışsınız 3.gün embiryosu idrar testinde 9.gün çıkıyor
Evet öle diyorlar pazartesi yeniden yapacağım.kismet insaah pozitif i görürüm.kafam çok karıştı keşke yapmasaydm diyorum.negatifi gördüğüm andan bu yana bomboş hissediyorum kendimi

Ben bugün transfer oldum. Benimde jel den dolayı kaşıntım vardı. Dün gece elma sirkesi ile suyu karıştırıp o şekilde yıkadım. Bu sabahta banyo yapıp öyle gittim transfere.
Bol bol ceviz tüketin günlük 3 litre su için mutlaka havuç suyu mutlaka tüket her gün avakado ye:) linkini hatırlıyorum senin morfoloji sorunu vardı sanırım yıllar önce konuşmuştuk benim tüp bebek ile bir kızım oldu ikinci için Mart ayını bekliyorum tedavi olacam yine

Ay çok saçma bir soru soracağım yarın opu yapılacak. En az 8 saat hiçbir şey yenmeyecek sigara dahi içilmeyecek dedi hemşire. Sigara zaten kullanmıyorum da. Diş fırçalamak sıkıntı değildir demi

2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya
Bence o insanları önemseme, çok sinirlendim. İlkinde tutmazmış çok biliyorlar, meslekleri tüp bebek uzmanlığı! Bizler doktor kontrolünde bir tedaviye başlıyoruz ve her türlü zor bir süreç. Bizim morale ihtiyacımız var, kimsenin böyle yorumlar yapmaya hakkı yok! Hele tedavi sürecinde ! İlkinde tutan çok kişi var , tutma ihtimalini yüksek düşün . Tutar yada tutmaz o ayrı. Ama kimse senin hayallerini bu şekilde yıkamaz!seni üzemez! . Sen içini ferah tut elinden gelenin en iyisini yap, duanı et bekle hayırlısıysa tutar hiç merak etme o kişilerden de uzak dur bence...

Ya ben yerleşme kanaması dedim bu kan gittikçe koyulasiyor ve durmuyor korkuttu beni doktoru da arayamam çok geç sabahı nasıl edicem bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı?

Yaaaa çok teşekkür ederim ❤ Evet erkek faktörü ile çok uğraştık. Bol su avakado ananas kabak çekirdeği tüketmeye çalıştım. Havuç ile ceviz de ekleyeyeyim. Çok sevindim kızına ❤ inşallah martta da kardeş gelir ona

Gerçekten içimden geçenleri söyledin
Yasamayan anlamaz canim benim ben anlayış beklemiyorum barı yorum yapmasınlar bi nane biliyomus gibi .
İnsallah canim ya çok sağol moral verdin valla

bakmadım sabah doktorumu arayacağım cagirmazsa yaparım yarın..
acildeki doktorun bişey yapabileceğini pek sanmıyorum sabahı bekleyeceğim biraz araştırdım çok normalmis ama bide gelip bana sorsunlar
Sakin olmaya çalış elinden geldiğince, zor biliyorum. Uyumaya çalış istersen , sabah ola hayrola. Tutunma kanamasıdır o üzülme miniğine sarıl yat .Allahın izniyle bu günleri atlatıcaz , kucaklarımız bebişlerimizle dolacak Amin

sakinim şuan canım biraz okudum ferahladim kanda azaldi duaların için teşekkür ederim
Canım normal oldgunu söylüyorlar ıcını ferah tut
bende biliyorum normal tecrübem bile var cok şükür durdu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…