Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ya ben yerleşme kanaması dedim bu kan gittikçe koyulasiyor ve durmuyor korkuttu beni doktoru da arayamam çok geç sabahı nasıl edicem bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı?
Şimdi gördüm cnm ya. Ne renk pihtili mi gelen nasıl bir kan. Ayaklarını dik yat uzan dinlen bolca diner

Cok pihtili değil ama adet gibi gelmeye devam ediyor sancim da hafif başladı bu saatte dua etmekten başka çarem yok sanirim
Canım iğne varsa elinde yaptr doktorunu da ara mutlaka. Çok tehlikeli ilaçlar kullanıyoruz aslında bna dün diyor coraspin de yapabilir tırnakla koyarken de yapabilirsin. Her sy olabilir yani

Arkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım

Arkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım
Hepsi akmamistir canım az bsy dır bende de oluyor bir damla çıkıyor iğneyi çıkarınca ama fitil de kullanıyorum da yeter bnce. Bir kere de iğne ucu tam takilmamis ondan aktı olabiliyor canim gitmiştir bir kısmı merak etme yeter o

Normal dimi ya teşekkür ederim insan panik oluyor

Perşembe günü çağırdı erken gel hem görelim dedi çok fenalaştim çünkü korktular ama şükür başka bsy olmadı peçeteye geldi sadece kötü dgldir sende dimi?
iyi düşün iyi olsun devamı olmamış anlık böseymiş tatlim hadi kendin stres oluyon genişinin sucu ne rahat.ol . bende cuma hem kese hem kalp gircem sen erken birde bana moral ol hadi öylece bekliyorum seni

iyi düşün iyi olsun devamı olmamış anlık böseymiş tatlim hadi kendin stres oluyon genişinin sucu ne rahat.ol . bende cuma hem kese hem kalp gircem sen erken birde bana moral ol hadi öylece bekliyorum seni
İnsallah perşembe görürüm kalp atışlarını sonra cuma sen ikisini birden gorcen bence. Senin kaç haftalık olck o zmn. Bnm perşembe 6+3 olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…