Perşembe günü çağırdı erken gel hem görelim dedi çok fenalaştim çünkü korktularinsallah canim insallah kalp için ne zaman gidiceksin
Şimdi gördüm cnm ya. Ne renk pihtili mi gelen nasıl bir kan. Ayaklarını dik yat uzan dinlen bolca dinerYa ben yerleşme kanaması dedim bu kan gittikçe koyulasiyor ve durmuyor korkuttu beni doktoru da arayamam çok geç sabahı nasıl edicem bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı?
Cok pihtili değil ama adet gibi gelmeye devam ediyor sancim da hafif başladı bu saatte dua etmekten başka çarem yok sanirimŞimdi gördüm cnm ya. Ne renk pihtili mi gelen nasıl bir kan. Ayaklarını dik yat uzan dinlen bolca diner
Canım iğne varsa elinde yaptr doktorunu da ara mutlaka. Çok tehlikeli ilaçlar kullanıyoruz aslında bna dün diyor coraspin de yapabilir tırnakla koyarken de yapabilirsin. Her sy olabilir yaniCok pihtili değil ama adet gibi gelmeye devam ediyor sancim da hafif başladı bu saatte dua etmekten başka çarem yok sanirim
Aradım gel bakalım dedi eşimi bekliyorum..Canım iğne varsa elinde yaptr doktorunu da ara mutlaka. Çok tehlikeli ilaçlar kullanıyoruz aslında bna dün diyor coraspin de yapabilir tırnakla koyarken de yapabilirsin. Her sy olabilir yani
Uyuyamadım zaten sabaha kadar dua ettim bu tesbihatlarida çekeceğim teşekkürler..
Hadi İnşallah güzel haberle gel canım. Benim de aktif kanama yok bez koydum hc bsy yok ama peçeteye kahve leke geliyor wcdeyken bilmiyorum nolck halimiz.Aradım gel bakalım dedi eşimi bekliyorum..
Hepsi akmamistir canım az bsy dır bende de oluyor bir damla çıkıyor iğneyi çıkarınca ama fitil de kullanıyorum da yeter bnce. Bir kere de iğne ucu tam takilmamis ondan aktı olabiliyor canim gitmiştir bir kısmı merak etme yeter oArkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım
Normal dimi ya teşekkür ederim insan panik oluyorHepsi akmamistir canım az bsy dır bende de oluyor bir damla çıkıyor iğneyi çıkarınca ama fitil de kullanıyorum da yeter bnce. Bir kere de iğne ucu tam takilmamis ondan aktı olabiliyor canim gitmiştir bir kısmı merak etme yeter o
Normal bazen 10sn bekleyip öyle çekiyorum yine çıkıyor bir iki damla.Normal dimi ya teşekkür ederim insan panik oluyor
iyi düşün iyi olsun devamı olmamış anlık böseymiş tatlim hadi kendin stres oluyon genişinin sucu ne rahat.ol . bende cuma hem kese hem kalp gircem sen erken birde bana moral ol hadi öylece bekliyorum seniPerşembe günü çağırdı erken gel hem görelim dedi çok fenalaştim çünkü korktularama şükür başka bsy olmadı peçeteye geldi sadece kötü dgldir sende dimi?
YapıyorumKan akışı için ara ara yürüyüş yap canım sürekli yatma
Hadi güzel haberlerini bekliyorum canım dualarım seninleYapıyorumzaten hergün progestan iğneye gidicem.
İnsallah perşembe görürüm kalp atışlarını sonra cuma sen ikisini birden gorcen bence. Senin kaç haftalık olck o zmn. Bnm perşembe 6+3 olucak.iyi düşün iyi olsun devamı olmamış anlık böseymiş tatlim hadi kendin stres oluyon genişinin sucu ne rahat.ol . bende cuma hem kese hem kalp gircem sen erken birde bana moral ol hadi öylece bekliyorum seni
Benimde carsambaKızlar Çarşamba günü transfer olucam simdi ögrendimçok heycanliyim . Bugun adetin 10. Günü rahim kalınlığı 9.2 iyi mi
Allah razı olsun canımHadi güzel haberlerini bekliyorum canım dualarım seninle
Güzel haberlerini bekliyoruzsakinim şuan canım biraz okudum ferahladim kanda azaldi duaların için teşekkür ederim
bende biliyorum normal tecrübem bile var cok şükür durdu biraz
Güzel haberlerle gel bize insallahsakinim şuan canım biraz okudum ferahladim kanda azaldi duaların için teşekkür ederim
bende biliyorum normal tecrübem bile var cok şükür durdu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?