Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

günaydın güzel haftasonları

kızlar yerleşme kanaması çok uçuk pembe oluyor ve az miktarda oluyor. onun haricindeki kanamalarda doktora gitmekte fayda var. açık renkli kanamalar ve kahve lekeler benim önceki gebeliğimde kabusum oldu 8.haftaya kadar raporluydum. pruloton iğne ile dost olmuştuk

İyi haftasonlarin olsun canım. Benim de kanama yok ama peçeteye leke geliyor kahveli pembeli. Bazen hiç yok mesela akmıyor da ama tedirgin ediyor işte. 8. Haftadan sonra geçti mi peki senin

Ben geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallah
Sonucum iyi çıktı darısı sizin başınıza kizlar

tebrik ederim canim Transferin kacinci gunuydu bugun? Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Massaalllah cok sevindim

Tebrikler ,allah tamamina erdirsin

Hayirli olsun canim

Çok güzel canım değerin, hayırlısı olsun saglikla kucagina al inşallah. iyi sen dinlen şimdi bol bol en iyisi yat güzelce yerleşsin sana. Benim de coraspini kesti ama oskapar devam. Ekstra ne ilaç verdi sana

Çok güzel canım değerin, hayırlısı olsun saglikla kucagina al inşallah. iyi sen dinlen şimdi bol bol en iyisi yat güzelce yerleşsin sana. Benim de coraspini kesti ama oskapar devam. Ekstra ne ilaç verdi sana
Teşekkürler canım bende dinleniyorum zaten çok yoruldum bu gün.. Dupbaston verdi sabah akşam bitane progestan günde 1 kere 2 tüp devam estrofem de sabah 2 akşam 2 devam iki tanede vitamin var..

Teşekkürler canım bende dinleniyorum zaten çok yoruldum bu gün.. Dupbaston verdi sabah akşam bitane progestan günde 1 kere 2 tüp devam estrofem de sabah 2 akşam 2 devam iki tanede vitamin var..
Okudum genel olarak duphaston vermiş herkese. İyi bsy demekki vitamin ne verdi magnezyum mu ay çok stresli nasıl gecick bilmem kese için ne zmn çağırdı

Okudum genel olarak duphaston vermiş herkese. İyi bsy demekki vitamin ne verdi magnezyum mu ay çok stresli nasıl gecick bilmem kese için ne zmn çağırdı
Vitaminleri çoktan kullaniyorum transferden öncede kullandım decavit bi tanesi bi tanede balık yağı omepa-Q10 doktorum çok iyi bi sorun olursa özelden ulaşın bana diyor dün geç olduğu için rahatsız etmek istemedim gerçi konuşsaydık ta anca sabah gidebilirim..

Hadi İnşallah güzel güzel geçsin kucağına al sag salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…