benim ilk tedavimden 1 kızım var. şimdi kardeş için dondurulmuş transferi olacağım.2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya
İyi haftasonlarin olsun canım. Benim de kanama yok ama peçeteye leke geliyor kahveli pembeli. Bazen hiç yok mesela akmıyor da ama tedirgin ediyor işte. 8. Haftadan sonra geçti mi peki seningünaydın güzel haftasonları
kızlar yerleşme kanaması çok uçuk pembe oluyor ve az miktarda oluyor. onun haricindeki kanamalarda doktora gitmekte fayda var. açık renkli kanamalar ve kahve lekeler benim önceki gebeliğimde kabusum oldu 8.haftaya kadar raporluydum. pruloton iğne ile dost olmuştuk
Bnce de çıkar canım varsa hadi güzel haberle gelKızlar ovalasyon testlerim baya koyu 8. Günüm kan vermeye gidiyorum.Daha dayanamayacağım varsa çıkar az da bir şey.
Benim ilk seferde tuttum ve oglum var cok sacma bir istatistikmis2. Denemenmi bu canim .
Açıkcası ilaçlardan ziyade millet çok sinirimi bozdu herkes ilkinde tutmaz ama üzülme 2. Olur diyolar çoktu umutsuz oldum şimdiden ya
Ben geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Sonucum iyi çıktı darısı sizin başınıza kizlar
Massaalllah cok sevindimBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Tebrikler ,allah tamamina erdirsinBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Hayirli olsun canimBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Teşekkürler canım amin rabbim hepimizin kucağını doldursuntebrik ederim canim☺ Transferin kacinci gunuydu bugun? Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Teşekkürler canım darısı hepinizin başına inşallahTebrikler ,allah tamamina erdirsin
Teşekkürler canım darısı başına inşallahHayirli olsun canim
Çok güzel canım değerin, hayırlısı olsun saglikla kucagina al inşallah. iyi sen dinlen şimdi bol bol en iyisi yat güzelce yerleşsin sana. Benim de coraspini kesti ama oskapar devam. Ekstra ne ilaç verdi sanaBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Teşekkürler canım bende dinleniyorum zaten çok yoruldum bu gün.. Dupbaston verdi sabah akşam bitane progestan günde 1 kere 2 tüp devam estrofem de sabah 2 akşam 2 devam iki tanede vitamin var..Çok güzel canım değerin, hayırlısı olsun saglikla kucagina al inşallah. iyi sen dinlen şimdi bol bol en iyisi yat güzelce yerleşsin sana. Benim de coraspini kesti ama oskapar devam. Ekstra ne ilaç verdi sana
Okudum genel olarak duphaston vermiş herkese. İyi bsy demekki vitamin ne verdi magnezyum mu ay çok stresli nasıl gecick bilmem kese için ne zmn çağırdıTeşekkürler canım bende dinleniyorum zaten çok yoruldum bu gün.. Dupbaston verdi sabah akşam bitane progestan günde 1 kere 2 tüp devam estrofem de sabah 2 akşam 2 devam iki tanede vitamin var..
Vitaminleri çoktan kullaniyorum transferden öncede kullandım decavit bi tanesi bi tanede balık yağı omepa-Q10 doktorum çok iyi bi sorun olursa özelden ulaşın bana diyor dün geç olduğu için rahatsız etmek istemedim gerçi konuşsaydık ta anca sabah gidebilirim..Okudum genel olarak duphaston vermiş herkese. İyi bsy demekki vitamin ne verdi magnezyum mu ay çok stresli nasıl gecick bilmem kese için ne zmn çağırdı
Hadi İnşallah güzel güzel geçsin kucağına al sag salimVitaminleri çoktan kullaniyorum transferden öncede kullandım decavit bi tanesi bi tanede balık yağı omepa-Q10 doktorum çok iyi bi sorun olursa özelden ulaşın bana diyor dün geç olduğu için rahatsız etmek istemedim gerçi konuşsaydık ta anca sabah gidebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?