Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar dün akşamdan beri karnım ağrıyordu. Doktoru aradım. Hemen progesteron iğneni vur dedi. Vurdum geçti :O

Omepa ya devam ediyor musunuz ?bende daha sonuc almadim tereddut ettim kullansam mi diye

Hadi İnşallah güzel güzel geçsin kucağına al sag salim
inşallah ama hala kanama devem ediyor çok endişeleniyorum keseyi sormuşsun canım kese için çağırmadı daha pazartesi tekrar çağırdı ozaman sorun yoksa çağırır..
Omepa ya devam ediyor musunuz ?bende daha sonuc almadim tereddut ettim kullansam mi diye
devam ediyorum canım..

Maşallah, katlana katlana büyüsün sağlıkla inşallah annesi

Ben transferden bikac gün önce rüyamda iç camasirimda kahverengi kan görüyordum rüyalarım genelde çıkıyor ben çok etkilendim bakin kanamam oldu inşallah inşallah düşük değil de yerleşme kanamasıdır... Bi kaç ay önce dünyalar tatlısı bir bebek görüyordum benim oğlum çok güzel bu ondanda daha güzeldi allahım diyordum abdullahtan daha güzel bu ama yine erkek diye biraz buruklasasip seviyordum onu inşallah bebek olan rüyam gerçek olur..

inşallah ama hala kanama devem ediyor çok endişeleniyorum keseyi sormuşsun canım kese için çağırmadı daha pazartesi tekrar çağırdı ozaman sorun yoksa çağırır..
devam ediyorum canım..
Çarşamba perşembe vajinal görünür bu değerle kuzum. Testi tekrarlicn mi iki gün sonra peki. Kanama can sıkıyor işte ben ılkte çok çektim şimdi ondan bu kdr takıyorum ama o zaman bildigin fışkırıyordu bnm şimdi leke geliyor ona taktım bnce ilaçlar keser seninkini de

Arkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım
Dün ilk defa uyguladım bu iğneyi fakat sonrasında uygulama yerinden baya kan geldi daha önce bu şekilde kanama yaşamamıştım.Sizin dışarı akma sorunu bana da olmuştu diğer iğnelerde doktoruma sormuştum sorun olmayacağını söylemişti.

Evet canım pazartesi tekrar gidecem inşallah allahin izni ile değerim yükselsinde kese için acele etmeyeceğim. Öyle fiskirma yok ama iki 3 saatte bir biraz geliyor işte devam ederse ara dedi doktor bakalım devam edecekmi.

Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah değerin gayet iyi insallah kat kat artar

Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah değerin gayet iyi insallah kat kat artar
Teşekkürler canım inşallah hepimizin değeri kat kat artarda bebişlerimizi kucağımiza alırız burdan 2020 Ekim annelerine transfer oluruz bebişlerimize ne alacağımızı konuşuruz inşallah tecrübeli anne olarak size neler almanız gerektiğini söylerim rabbim o günleri de göstersin bize

Evet canım pazartesi tekrar gidecem inşallah allahin izni ile değerim yükselsinde kese için acele etmeyeceğim. Öyle fiskirma yok ama iki 3 saatte bir biraz geliyor işte devam ederse ara dedi doktor bakalım devam edecekmi.
O kdrsa iyi korkma hiç dik ayaklarını kesiliyor zaten. Tam diyorum yaticam kalkmicm wcye giriyorum 15dk bir sinir etti bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…