Omepa ya devam ediyor musunuz ?bende daha sonuc almadim tereddut ettim kullansam mi diyeVitaminleri çoktan kullaniyorum transferden öncede kullandım decavit bi tanesi bi tanede balık yağı omepa-Q10 doktorum çok iyi bi sorun olursa özelden ulaşın bana diyor dün geç olduğu için rahatsız etmek istemedim gerçi konuşsaydık ta anca sabah gidebilirim..
inşallah ama hala kanama devem ediyor çok endişeleniyorum keseyi sormuşsun canım kese için çağırmadı daha pazartesi tekrar çağırdı ozaman sorun yoksa çağırır..Hadi İnşallah güzel güzel geçsin kucağına al sag salim
devam ediyorum canım..Omepa ya devam ediyor musunuz ?bende daha sonuc almadim tereddut ettim kullansam mi diye
Maşallah, katlana katlana büyüsün sağlıkla inşallah annesiBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Sonucum iyi çıktı darısı sizin başınıza kizlar
Amin kuzum inşallah değerimin iyi çıkmasına sevinemiyorum bile kanamadan dolayı morelim sıfır sıfır sıfır allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..Maşallah, katlana katlana büyüsün sağlıkla inşallah annesi♥
Çarşamba perşembe vajinal görünür bu değerle kuzum. Testi tekrarlicn mi iki gün sonra peki. Kanama can sıkıyor işte ben ılkte çok çektim şimdi ondan bu kdr takıyorum ama o zaman bildigin fışkırıyordu bnm şimdi leke geliyor ona taktım bnce ilaçlar keser seninkini deinşallah ama hala kanama devem ediyor çok endişeleniyorum keseyi sormuşsun canım kese için çağırmadı daha pazartesi tekrar çağırdı ozaman sorun yoksa çağırır..
devam ediyorum canım..
Dün ilk defa uyguladım bu iğneyi fakat sonrasında uygulama yerinden baya kan geldi daha önce bu şekilde kanama yaşamamıştım.Sizin dışarı akma sorunu bana da olmuştu diğer iğnelerde doktoruma sormuştum sorun olmayacağını söylemişti.Arkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım
Evet canım pazartesi tekrar gidecem inşallah allahin izni ile değerim yükselsinde kese için acele etmeyeceğim. Öyle fiskirma yok ama iki 3 saatte bir biraz geliyor işte devam ederse ara dedi doktor bakalım devam edecekmi.Çarşamba perşembe vajinal görünür bu değerle kuzum. Testi tekrarlicn mi iki gün sonra peki. Kanama can sıkıyor işte ben ılkte çok çektim şimdi ondan bu kdr takıyorum ama o zaman bildigin fışkırıyordu bnm şimdi leke geliyor ona taktım bnce ilaçlar keser seninkini de
Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah değerin gayet iyi insallah kat kat artarBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Sonucum iyi çıktı darısı sizin başınıza kizlar
Teşekkürler canım inşallah hepimizin değeri kat kat artarda bebişlerimizi kucağımiza alırız burdan 2020 Ekim annelerine transfer oluruz bebişlerimize ne alacağımızı konuşuruz inşallah
Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah değerin gayet iyi insallah kat kat artar
O kdrsa iyi korkma hiç dik ayaklarını kesiliyor zaten. Tam diyorum yaticam kalkmicm wcye giriyorum 15dk bir sinir etti bniEvet canım pazartesi tekrar gidecem inşallah allahin izni ile değerim yükselsinde kese için acele etmeyeceğim. Öyle fiskirma yok ama iki 3 saatte bir biraz geliyor işte devam ederse ara dedi doktor bakalım devam edecekmi.
Bende tuvaletten çıkmaz oldum maşallahO kdrsa iyi korkma hiç dik ayaklarını kesiliyor zaten. Tam diyorum yaticam kalkmicm wcye giriyorum 15dk bir sinir etti bni
ewt 7itibariyle geçti. bir de 27.haftada oldu. o kısaydıİyi haftasonlarin olsun canım. Benim de kanama yok ama peçeteye leke geliyor kahveli pembeli. Bazen hiç yok mesela akmıyor da ama tedirgin ediyor işte. 8. Haftadan sonra geçti mi peki senin
hayırlı olsun. iki transfermiydi senin. değerin çok iyi maşallahTeşekkürler canım bende dinleniyorum zaten çok yoruldum bu gün.. Dupbaston verdi sabah akşam bitane progestan günde 1 kere 2 tüp devam estrofem de sabah 2 akşam 2 devam iki tanede vitamin var..
Teşekkürler canım evet iki embriyoydu iki olmasada ben bi tanesinede razıyım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..hayırlı olsun. iki transfermiydi senin. değerin çok iyi maşallah
ikiz olabilir diye dedimTeşekkürler canım evet iki embriyoydu iki olmasada ben bi tanesinede razıyım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Ay çok zor arkdsm korkuyo insan işte bizde sağ salim alalım kucağımıza inşallahewt 7itibariyle geçti. bir de 27.haftada oldu. o kısaydı
hayırlısı olsun hakkımızdaAy çok zor arkdsm korkuyo insan işte bizde sağ salim alalım kucağımıza inşallah
Çaktırma ikzden korkuyorum garanti olsun diye iki istedikikiz olabilir diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?