Gecmis olsun arkadaşınız çok anlayissizmis keşke tartışmadan telefonu kapatsaydiniz..Merhaba. 20 subatta dondurulmus 1 tane 5AA trasnferim oldu. 4 yil onceki tedavimden bir kizim var. 3. Gun embriyosu 1 tane transferdi o da :) kizimda 4. Gun anlamistim tuttugunu. Adet sancisi bicak batmalari vs. Bunda da transferden 7-8 saat sonra bicak saplanmasi ve ertesi gunu adet sancim oldu. Tuttuguna cok inandim. Ancak az once biraz gerildim
Bir arkadasimla cok kotu tartistim telefonda. Ve kasimlarima agri girdi sanki bebegim beni birakti gibicok korkuyorum cok. O arkadasima hakkimi helal etmiyorumz transfer oldugumu biliyordu. Bile isteye beni uzdu, kiracak aglatacak seyler soyledi. Cok korkuyorum
Adet zamanın olmasın canım? Ben şuanda da adet sancısı çekiyorum çok ağır değil ama bildiğin adet sancisiKizlar ya bise sorcam size beni biliyosunuz negatif sonuc aldim 0.1di sonuc ama 7.gunun sabahi acayip bi agriyla uyanmistim agir bi adet sancisi gibiydi pozitif ya da negatif alanlar boyle bise yasadiniz mi sizce neden olmustur bilginiz var mi
Cok tesekkur ederimGecmis olsun arkadaşınız çok anlayissizmis keşke tartışmadan telefonu kapatsaydiniz..
İnşallah bişey olmamıştır sıkma canını iyi düşün iyi olsun..
Artar artar merak etme..Merhaba arkadaşlar, transfer icin estrofeme basladim ve dun yani adetimin 10. Günu kontrole gittim ve rahim kalinligi 6.2 ydi, biraz dusuk yani ama transferim haftaya persembe yani bi 5 gun daha var, bu kadar surede biraz daha artar mi tecrubesi veya bilgisi olan var mi bu konuda?
gayet normal. benim 16.günü 8.2 idi. 21.günü yani salı transferim varMerhaba arkadaşlar, transfer icin estrofeme basladim ve dun yani adetimin 10. Günu kontrole gittim ve rahim kalinligi 6.2 ydi, biraz dusuk yani ama transferim haftaya persembe yani bi 5 gun daha var, bu kadar surede biraz daha artar mi tecrubesi veya bilgisi olan var mi bu konuda?
Yok hiç bişey olmamıştır inşallah sinirlenip dahada yerleşmiştirCok tesekkur ederiminsallah olmamistir. Progeston fitilimi koydum hemen uzaniyorum... olmamistir degil mi?
Anladim canim umarım güzel sonuçlar alırızbenim ilk tedavimden 1 kızım var. şimdi kardeş için dondurulmuş transferi olacağım.
Bôyle duyunca mutlu oluyorum . Evet saçma ama milletin ağzı durmuyo maalesefBenim ilk seferde tuttum ve oglum var cok sacma bir istatistikmis
Benim 2. Günüm ayni sekildeyim. Kacinci gun embriyosuydu sizin? Ben hayra yoruyorum o agrilari :)Bugun 3. Gunum adet sancilarim var hakkimizda hayirlisi bakalim test gunume de cok var vakit gecmek bilmiyor
Adet zamanlarimdi da cok acayip bi agriydi sonrada birden gecti bi anda anlamadimAdet zamanın olmasın canım? Ben şuanda da adet sancısı çekiyorum çok ağır değil ama bildiğin adet sancisi
Tesekkur ederim ,hayirlisi olsun sizin icin de. Umarim olumlu olur tedaviniz.gayet normal. benim 16.günü 8.2 idi. 21.günü yani salı transferim var
InsallahArtar artar merak etme..
hayırlı olsunYaptırdım kızlar 137 çıktı.Darısı isteyen uğraşan herkesin başına Allah nasip etsin inşallah.Bana da sağlıkla devam etmek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?