Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba. 20 subatta dondurulmus 1 tane 5AA trasnferim oldu. 4 yil onceki tedavimden bir kizim var. 3. Gun embriyosu 1 tane transferdi o da :) kizimda 4. Gun anlamistim tuttugunu. Adet sancisi bicak batmalari vs. Bunda da transferden 7-8 saat sonra bicak saplanmasi ve ertesi gunu adet sancim oldu. Tuttuguna cok inandim. Ancak az once biraz gerildim
Bir arkadasimla cok kotu tartistim telefonda. Ve kasimlarima agri girdi sanki bebegim beni birakti gibi cok korkuyorum cok. O arkadasima hakkimi helal etmiyorumz transfer oldugumu biliyordu. Bile isteye beni uzdu, kiracak aglatacak seyler soyledi. Cok korkuyorum

Gecmis olsun arkadaşınız çok anlayissizmis keşke tartışmadan telefonu kapatsaydiniz..
İnşallah bişey olmamıştır sıkma canını iyi düşün iyi olsun..

Kizlar ya bise sorcam size beni biliyosunuz negatif sonuc aldim 0.1di sonuc ama 7.gunun sabahi acayip bi agriyla uyanmistim agir bi adet sancisi gibiydi pozitif ya da negatif alanlar boyle bise yasadiniz mi sizce neden olmustur bilginiz var mi

Merhaba arkadaşlar, transfer icin estrofeme basladim ve dun yani adetimin 10. Günu kontrole gittim ve rahim kalinligi 6.2 ydi, biraz dusuk yani ama transferim haftaya persembe yani bi 5 gun daha var, bu kadar surede biraz daha artar mi tecrubesi veya bilgisi olan var mi bu konuda?

Kizlar ya bise sorcam size beni biliyosunuz negatif sonuc aldim 0.1di sonuc ama 7.gunun sabahi acayip bi agriyla uyanmistim agir bi adet sancisi gibiydi pozitif ya da negatif alanlar boyle bise yasadiniz mi sizce neden olmustur bilginiz var mi
Adet zamanın olmasın canım? Ben şuanda da adet sancısı çekiyorum çok ağır değil ama bildiğin adet sancisi

Artar artar merak etme..

gayet normal. benim 16.günü 8.2 idi. 21.günü yani salı transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…