- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Gözünüz aydın kaçıncı günde bu değer çıktı? Birde dondurulmuş embriyomuydu?Yaptırdım kızlar 137 çıktı.Darısı isteyen uğraşan herkesin başına Allah nasip etsin inşallah.Bana da sağlıkla devam etmek inşallah
Benim de çok varr, zaman geçmiyor...Bugun 3. Gunum adet sancilarim var hakkimizda hayirlisi bakalim test gunume de cok var vakit gecmek bilmiyor
Teşekkürler.hayırlı olsun
8. Gün değerim evet dondurulmuş embriyoydu.Gözünüz aydın kaçıncı günde bu değer çıktı? Birde dondurulmuş embriyomuydu?
canım 2 gün sonra tekrarla. yeni tutunma olmuş olabilir. biraz ortada bir değer. inşallah yukarı yönlü olacaktur gidişatArkadaşlar 3.gün embriyosu 9.günümdeyim 7. Günümde 5.8 çıkmıştı yorumlar mısınız çok mu düşük nasıl sizce
2 katı olmuş, buda iyi birşey bence. Değerleri düşükle başlayan çok kişi var bebek sahibi olan, artışlar güzel devam etsin inşallah. Sen içini ferah tut Allahın izniyle yükselecek değerinArkadaşlar 3.gün embriyosu 9.günümdeyim 7. Günümde 5.8 çıkmıştı yorumlar mısınız çok mu düşük nasıl sizce
İnşallah2 katı olmuş, buda iyi birşey bence. Değerleri düşükle başlayan çok kişi var bebek sahibi olan, artışlar güzel devam etsin inşallah. Sen içini ferah tut Allahın izniyle yükselecek değerin
benim daha bugün 5 hafta oldu canim 6 şubatta tarnsfer oldum 18 ocak regli tarihimİnsallah perşembe görürüm kalp atışlarını sonra cuma sen ikisini birden gorcen bence. Senin kaç haftalık olck o zmn. Bnm perşembe 6+3 olucak.
çok güzel canim insallah katlanır korkmaBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Sonucum iyi çıktı darısı sizin başınıza kizlar
Valla bildiğin adet olur gibi kanamam ve sancim var ilaçta fayda etmedi istirahat et dedi doktor düşük yapmaktan korkuyorumçok güzel canim insallah katlanır korkma
protestan iğne vermedi miValla bildiğin adet olur gibi kanamam ve sancim var ilaçta fayda etmedi istirahat et dedi doktor düşük yapmaktan korkuyorum
aramayla çok güzel.hamilelik geçiren insan çok insallah birşey olmaz canimValla bildiğin adet olur gibi kanamam ve sancim var ilaçta fayda etmedi istirahat et dedi doktor düşük yapmaktan korkuyorum
Biz kaç haftalık oluyoruz ki 13 şubattı adet tarihim de 27 şubatBence normal benim test kağıdıma haftalara göre olması gereken değerler var bak istersen Eki Görüntüle 2594963
Merhaba arkadaşlar, transfer icin estrofeme basladim ve dun yani adetimin 10. Günu kontrole gittim ve rahim kalinligi 6.2 ydi, biraz dusuk yani ama transferim haftaya persembe yani bi 5 gun daha var, bu kadar surede biraz daha artar mi tecrubesi veya bilgisi olan var mi bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?