- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
progestani kullanıyordum zaten canım..protestan iğne vermedi mi
insallah öyledir..aramayla çok güzel.hamilelik geçiren insan çok insallah birşey olmaz canim
benimde 25 adet tarihim transferim 12 sinde oldu ben şuan tam 1 aylik oldum son adetten belirliyorum..Biz kaç haftalık oluyoruz ki 13 şubattı adet tarihim de 27 şubat
evet narin faydasını bende gördüm ben suyunu içmedim ama her akşam büyük bi nar yedim..Merhabalar; rahim kalinliginin en az 7 mm olmasi gerkeiyormus trasnfer icin.. ben transferden once 1 hafta boyunca buyuk bardak nar suyu ictim. Ama nari sıktim oyle ictim. Hazir su degil yani..transferden onceki son muaynede kalinlik 10.25 ti.. doktorunuza sorun eger ok derse transfere kadar icin nar suyunu
kafam bi dünya kusura bakma canimBiz kaç haftalık oluyoruz ki 13 şubattı adet tarihim de 27 şubat
İnternette tüp bebek haftası hesaplama var. Ben oraya 13 şubat blast taranfer yazdım, bu gün tam 4 hafta bitmiş gözüküyorBiz kaç haftalık oluyoruz ki 13 şubattı adet tarihim de 27 şubat
Yani haftalar transferden sonraki haftalar adet tarihine göre değil dimikafam bi dünya kusura bakma canim
Ben yanlış anladım seni benim testim tüp bebek merkezinde yapıldı ben transfer günlerini tek saydım adete göre saymadim yani seninki buraya göre çok az düşük oluyor endişelenme..
Yok estağfurullah görüyorum mesajlarını o kadar stresin içinde bana cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim inşallah herşey düzelirYani haftalar transferden sonraki haftalar adet tarihine göre değil dimi
Yani haftalar transferden sonraki haftalar adet tarihine göre değil dimi
nedemek canım yardımcı olduysam ne mutlu banaYok estağfurullah görüyorum mesajlarını o kadar stresin içinde bana cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim inşallah herşey düzelir
ben öyle tahmin ediyorum yinede tam güvenme sen bana ınternette bi bak istersen..Yani haftalar transferden sonraki haftalar adet tarihine göre değil dimi
Tam 5 gün var aramızda o zmn hayırlısıyla ilerlesin inşallahbenim daha bugün 5 hafta oldu canim 6 şubatta tarnsfer oldum 18 ocak regli tarihim
Canım son adet tarihine göre mi hesapladın sen ben öyle yaptım transferden sonra mı hesaplıcaz Nasıl oluyorTam 5 gün var aramızda o zmn hayırlısıyla ilerlesin inşallah
Kalınlık normal gibi ama bana transfer günün biraz erken geldi. Benim 16. Gün 7.8 di 23. Gün transfer yapıldı. Tekrar kontrol edecek mi transfer öncesi?Merhaba arkadaşlar, transfer icin estrofeme basladim ve dun yani adetimin 10. Günu kontrole gittim ve rahim kalinligi 6.2 ydi, biraz dusuk yani ama transferim haftaya persembe yani bi 5 gun daha var, bu kadar surede biraz daha artar mi tecrubesi veya bilgisi olan var mi bu konuda?
Hah bu güzelmiş bında aralıklara girebiliyorum
Besinci gun embriyosu benim canim, senin ki kacinci gün? Test tarihin ne zamanBenim 2. Günüm ayni sekildeyim. Kacinci gun embriyosuydu sizin? Ben hayra yoruyorum o agrilari :)
insallah canim hepimizinkideöyle olsun bi kalbini duysak rahatlicam insallahTam 5 gün var aramızda o zmn hayırlısıyla ilerlesin inşallah
Evet bütün hamilelikler son adet tarihine göre bzm için de aynı canım. Zaten bnm tam çıktı mesela kese boyutu uyumlu dedi.Canım son adet tarihine göre mi hesapladın sen ben öyle yaptım transferden sonra mı hesaplıcaz Nasıl oluyor
Ben varım aşırı derece sinir yapıyorum o yüzden her yolu denedim olmuyor bir tane yakıyorum onu gün içinde söndürüp duruyorum ama en düşük nikotin olan o da. Sırf kendimi tatmin ediyorum. Eşim de içiyor bir de çok zor benim için dışarıda bile içse alıyorum kokuyu. Ama doktorum bu konuda çok katı maalesef doğru olanı da o yine de elimden gelen şimdilik bu kdrya kızlar sigara kullanan varmii varsa bu süreçte bırakabildiniz mi ben dünden beri içmiyorum ama kafayi yicrm basım catliyo zor tutuyorum kendimi napicam ben
Ya duramıyorum benBen varım aşırı derece sinir yapıyorum o yüzden her yolu denedim olmuyor bir tane yakıyorum onu gün içinde söndürüp duruyorum ama en düşük nikotin olan o da. Sırf kendimi tatmin ediyorum. Eşim de içiyor bir de çok zor benim için dışarıda bile içse alıyorum kokuyu. Ama doktorum bu konuda çok katı maalesef doğru olanı da o yine de elimden gelen şimdilik bu kdr
Hah iyi ozaman doğru hesaplamışım bende kuzumEvet bütün hamilelikler son adet tarihine göre bzm için de aynı canım. Zaten bnm tam çıktı mesela kese boyutu uyumlu dedi.
Ben ilkinde hc içmedim sinir krizi geçirdim iki kere resmen evi dağıttım tabi kanama düsukte olunca şimdi bi taneyi otlanjyorum zor canimYa duramıyorum benaklım hep sigarada daha çok strese girdim ben böyle bu kadar zor olucani bilmiyodum bide bugun ilk günüm bugun içmedim hiç ama birazdan komşuya kaçıp icicem dayanamıyorum . Günde 1-2 tane icsem bana yeter ama eşim hiç istemiyo . Transfere 4 gün var o zamana kadar içim diyorum yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?