Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

protestan iğne vermedi mi
progestani kullanıyordum zaten canım..
aramayla çok güzel.hamilelik geçiren insan çok insallah birşey olmaz canim
insallah öyledir..
Biz kaç haftalık oluyoruz ki 13 şubattı adet tarihim de 27 şubat
benimde 25 adet tarihim transferim 12 sinde oldu ben şuan tam 1 aylik oldum son adetten belirliyorum..
evet narin faydasını bende gördüm ben suyunu içmedim ama her akşam büyük bi nar yedim..

Yok estağfurullah görüyorum mesajlarını o kadar stresin içinde bana cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim inşallah herşey düzelir
nedemek canım yardımcı olduysam ne mutlu bana
Yani haftalar transferden sonraki haftalar adet tarihine göre değil dimi
ben öyle tahmin ediyorum yinede tam güvenme sen bana ınternette bi bak istersen..

Kalınlık normal gibi ama bana transfer günün biraz erken geldi. Benim 16. Gün 7.8 di 23. Gün transfer yapıldı. Tekrar kontrol edecek mi transfer öncesi?

ya kızlar sigara kullanan varmii varsa bu süreçte bırakabildiniz mi ben dünden beri içmiyorum ama kafayi yicrm basım catliyo zor tutuyorum kendimi napicam ben

Canım son adet tarihine göre mi hesapladın sen ben öyle yaptım transferden sonra mı hesaplıcaz Nasıl oluyor
Evet bütün hamilelikler son adet tarihine göre bzm için de aynı canım. Zaten bnm tam çıktı mesela kese boyutu uyumlu dedi.

ya kızlar sigara kullanan varmii varsa bu süreçte bırakabildiniz mi ben dünden beri içmiyorum ama kafayi yicrm basım catliyo zor tutuyorum kendimi napicam ben
Ben varım aşırı derece sinir yapıyorum o yüzden her yolu denedim olmuyor bir tane yakıyorum onu gün içinde söndürüp duruyorum ama en düşük nikotin olan o da. Sırf kendimi tatmin ediyorum. Eşim de içiyor bir de çok zor benim için dışarıda bile içse alıyorum kokuyu. Ama doktorum bu konuda çok katı maalesef doğru olanı da o yine de elimden gelen şimdilik bu kdr

Ya duramıyorum ben aklım hep sigarada daha çok strese girdim ben böyle bu kadar zor olucani bilmiyodum bide bugun ilk günüm bugun içmedim hiç ama birazdan komşuya kaçıp icicem dayanamıyorum . Günde 1-2 tane icsem bana yeter ama eşim hiç istemiyo . Transfere 4 gün var o zamana kadar içim diyorum yokkk

Ben ilkinde hc içmedim sinir krizi geçirdim iki kere resmen evi dağıttım tabi kanama düsukte olunca şimdi bi taneyi otlanjyorum zor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…