Benim regl dongum 25 gunde bir falan , sanirim ona gore ayarliyorlar, cunku 11.gun gibi yumurta catlamasi oluyor normalde, en ideal zaman ovulasyondan birkac gun sonra diye biliyorum ben de ama cok da emin oldugum birşey değil, doktorlara guvenmekten başka da caremiz kalmiyor aslinda şu durumda. Umarim dogru zamandir.Kalınlık normal gibi ama bana transfer günün biraz erken geldi. Benim 16. Gün 7.8 di 23. Gün transfer yapıldı. Tekrar kontrol edecek mi transfer öncesi?
Transferden sonra 1 tanecik içerim bende belki . Stres yapmaktansa iyidir. de demek yanlış ama napimBen ilkinde hc içmedim sinir krizi geçirdim iki kere resmen evi dağıttım tabi kanama düsukte olunca şimdi bi taneyi otlanjyorum zor canim
Orasi öyle cnm da üzülüyorm çok sonra. İdare etces bir şekilde dayan sendeeTransferden sonra 1 tanecik içerim bende belki . Stres yapmaktansa iyidir. de demek yanlış ama napimsonuçta sen hamilesin olucagi vRsa oluyo yanı
Canim benimde son adet 18 ocak ama ben 3 subatta transfer oldum benimkide mi 5 haftalik yani nasil oluyor peki benimkisi 3 gün önce transfer edildi 5. Gun embriyosuyduTam 5 gün var aramızda o zmn hayırlısıyla ilerlesin inşallah
Elimden geleni yapicam canim içmemek icinOrasi öyle cnm da üzülüyorm çok sonra. İdare etces bir şekilde dayan sendee
Canım çok sevindim inşallah değerin kat kat artarBen geldim kızlar desteğiniz için teşekkürler çok az kanamam var şimdi kasiklarimi ve belim çok ağrıyor.. pozitifi gördüm çok şükür zaten tahmin ediyordum pozitifi doktor kanamaya yerleşme kanaması dedi coraspirini bıraktım yeni bi ilaç yazdı kanamayı durdurur dedi iki gün sonra tekrar bta verecem ikiye katlanır insallahEki Görüntüle 2594688
Sonucum iyi çıktı darısı sizin başınıza kizlar
HAyırlı olsun canım hepsi sizinle olır inşallah baya folikül toplanmoş senden toplama sonrasında bi sıkıntı oldu mu cok yumurta toplanırsa cok agrı oluyor falan diyenler var daBen de bugün opu oldum. 15 folikül toplanmış. Bakalım kaçı bizimle olacakanestezi ilk defa aldım hayatımda. Böyle tatlı bir uyku bilmiyorum ben ya transfer için haber verilecekmiş bilgim yok henüz döllenme bilgisini de pazartesi verirler galiba.
Transferden sonra 1 tanecik içerim bende belki . Stres yapmaktansa iyidir. de demek yanlış ama napimsonuçta sen hamilesin olucagi vRsa oluyo yanı
Ben canm ben 3 hafta oldu birakali ikinci transfere basliyorm diye biraktim ilk gunler zor oldu ama sonra alistim alisicaksin merak etmeya kızlar sigara kullanan varmii varsa bu süreçte bırakabildiniz mi ben dünden beri içmiyorum ama kafayi yicrm basım catliyo zor tutuyorum kendimi napicam ben
Ay ne güzel ya keske bende alışsam .Ben canm ben 3 hafta oldu birakali ikinci transfere basliyorm diye biraktim ilk gunler zor oldu ama sonra alistim alisicaksin merak etme
Bende bugün transfer oldum çok çok miniklerde gördümAynen görmek çok heyecanlı, gökyüzündeki bir yıldız gibi küçük bir nokta. İlk fotolarını da verdiler, çok heyecanlı...
Canım çok sevindim inşallah değerin kat kat artar
Tesekkur ederim tatlım seninde tedavin hayirli olsun hepsi size bebis olsun inşallah.. Benim ilkinde 25 ikincisinde 18 toplandı ilki 5 tane ikinciside 4 tane embriyom oluştu çok şükür..Ben de bugün opu oldum. 15 folikül toplanmış. Bakalım kaçı bizimle olacakanestezi ilk defa aldım hayatımda. Böyle tatlı bir uyku bilmiyorum ben ya transfer için haber verilecekmiş bilgim yok henüz döllenme bilgisini de pazartesi verirler galiba.
hayırlı olsun kuzum bol bol bebis olsunİyi aksamlar herkese bendende Çarşamba günü folikül toplanacak Allah izin verirse inşallah Rabbim hepimizin kucagını doldursun
inşallah hayırlısı ile tutunur sana bebisin veya bebislerinBende bugün transfer oldum çok çok miniklerde gördümama hiç his yok şu an bende ordalardır hala inşallah. Test tarihim 5mart nasıl beklicem bilmiyorummmm
Bugün 5+1 günlük hamilesin canım 18 ocaga göre hesap yapılır embriyo fln önemli dgl son adet tarihi önemli bu dünya çapında böyle. Eğer kese ile uyum olmzsa geç döllenme fln o zmn doktor degistirir sadece.Canim benimde son adet 18 ocak ama ben 3 subatta transfer oldum benimkide mi 5 haftalik yani nasil oluyor peki benimkisi 3 gün önce transfer edildi 5. Gun embriyosuydu
Birdahaki gittigimde sorarım kese uyumlumu diye keseyi gördü ama tarihle alakali bisey demedi saglikli olsunda bunlarinda Hiç Bir önemi yokBugün 5+1 günlük hamilesin canım 18 ocaga göre hesap yapılır embriyo fln önemli dgl son adet tarihi önemli bu dünya çapında böyle. Eğer kese ile uyum olmzsa geç döllenme fln o zmn doktor degistirir sadece.
Geriden gelirse gelişiminde sıkıntı var demek erkekler önden gidermiş diyorlar mesela bnm ilk hamileliğimde hep 4 gün öndeydi kese. Sağ salim gelsinler inşallah kuzucuklarBirdahaki gittigimde sorarım kese uyumlumu diye keseyi gördü ama tarihle alakali bisey demedi saglikli olsunda bunlarinda Hiç Bir önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?