Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hala var mi kanaman ya niye kanama oluyor
Malesef bende anlamadım doktorda anlamadı ben bitek şey düşünüyorum düşük yapıyorum diye düşünüyorum am çevremdekiler Halam annem yengem parça parca kan gördük çok şükür hiç bişey olmadı dediler benimki parça parça değil ama bakalım yarın değerim yükselirse takmayacam kanamayı dusersede allahin takdiri..

Hakkinda hayirlisi olsun .adet gunun falan mi acaba . Ya da üstüne gorme diye bir olay var o da olabilir mi

Hakkinda hayirlisi olsun .adet gunun falan mi acaba . Ya da üstüne gorme diye bir olay var o da olabilir mi
25 ocak son adet tarihim ben 3 5 gün erken oluyorum hesaplayınca adet tarihim çıkıyor ama üstünde görmemi düşük mü anlamadım tek tesellim parça parça değil kanamam bildiğim kadarıyla düşük parça parça geliyor..

Iyi dusunelim iyi olsun insalllahhh . Ustune gorme yasiyor olabilir o zaman bol bol dinlen insallah

Arkadaslar, seneler once 2016 mayis annelerinde cok guzel dostluklar kurduk. Burda da boyle olmasini dilerim.. ancak nicin kimse yazmiyor destege yardima bir olumlu soze hepimiz ne kadar ihtiyac duyuyoruz...dunden beri yasadigim kotu olayi paylastim

Canım zaten stresli dönemlerden geçiyoruz bu dönemde tartışmadan kaçması gereken sensin bence. Annen baban esin harici kimse anlamıyor maalesef bu yüzden naz da çekemiyorlar. İlk hamileliğimde çok sinirliydim herkesle kavga ettim mesela sonu hüsran. Bu yüzden kimseyle muhattp olmamaya çalışıyorum çünkü nazımı cekicek insanlar belli. Olmuş bitmiş bir olayı bnce bebeğine yorma seninledir o merak etme

Transferin hayırlı olsun , bebişin seninledir moralini bozma annesi .stresten uzak durmamız lazım , seni üzen insanlarla görüşme bence. Bol bol dinlen

bence artık şu arkadaş faktörünü kafana takmayı bi kenara bırak olan olmuş daha fazla kötü düşünme.. Test için de çok erken en 5. Günü bekle İnşallah kızının kardeşi seninledir rabbim hayırlı Bi evlat daha nasip etsin sana
bazen mesajlar gözden kaçıyor canım bunun içinde uzulmeyeceksin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…