Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım evet sen kendini düşünmelisin arkadaşının seni düşünmesini beklemeden önce aslında. Benim transferimin 10. Günü ve normalde asabi bir insanken şu an hiçbirşeyi umursamamaya çalışıyorum, önemli bi dönemde olduğumu hatrlayıp hemen kendimi telkin ediyorum. Sen de öyle yap lütfen hiçbişeye takılma eğleneceğin aktiviteler yap.

Ve testi de bence 9 dan önce yapma. Çünkü pozitifi bile görsen bu sefer 12. Güne gelene kadar hala benimle mi stresine daha çok gireceksin günlerce. İnşallah hakkımızda hayırlı olan olacaktır

Kızlar merhaba nasılsınız
7. Gün pembemsi kanamam olmuştu 8. Gün doktora gittim karından baktı birşey demedi , hcg leri takip edelim dedi. Tüp bebek merkezi ilaçlarımın dozunu arttırdı.
8. Gün 420 hcg
10. Gün 1002
2 gün sonra birdaha kan verip doktora gidicem çağırdı.
Rahmimde ağrı batma var, ellerim hafif uyuşuyor, belimin altı ağrıyır, iğne batmaları oluyo bazen.
öncekiler gibi kaybetmek istemiyorum, mutlu olmak istiyorum ama korkuyorum duygularım çok karışık
Allahım hepimize yardımcı olsun, isteyen herkesin kucağı bebişlerle dolsun, hiç bir kucağı boş bırakmasın... Amin

Ya sanki ama tüp bebekte transfer tarihini baz alarak haftayı vs hesaplıyorlar. Gördüğüm internet siteleri öyleydi, transfer tarihini ve kaç günlük embriyo olduğu bilgisini girdiriyorlar. dolayısıyla adet tarihi baz alınmıyor olabilir. Benim 13 şubat transfer (blastokist) ve bana 4 hafta 1 günlük çıkıyor şu an.

canım dualarım senınle inşallah bebişin seninle içini ferah tut inşallah hayırlı guzel sonuçlar alacaksın

Blast olarak da girsen son adet tarihi de girsen aynı çıkıyor hepsi canım.

Transfer tarihin 13 şubat mıydı? Galiba aynıydık seninle ama ben daha kan vermedim ya, doktor 12 gün sonra dedi diye salı günü bekliyorum. İdrardan yaptım dün ilk kez ve silik çizgiyi gördüm ama napsam yarın mı kan versem ben de acaba? Bu arda canım 1000 i görmüş değerin bence artık rahatla çünkü benim doktorum 1000 değerini gördkten sonra bir daha birieye gerek yok 8. Hafta bana gelirsin ultrason muayenesi için dedi.

Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
mesela örnek burada hepsinin hesaplaması var hem blast hem transfer hem sat hepsi aynı çıkıyor yanj doktorum da sat önemli diyor zaten.

Blast olarak da girsen son adet tarihi de girsen aynı çıkıyor hepsi canım.

Denedim canım öyle ama ben de 4 gün farklı çıkıyor öyle girince. Çünkü rahim iyice hazır olsn diye bana transferi 24. Gün yaptı. Normalde hatta 25 de adet oluyorum:) kullandığımız ilaçlar özellkle estrofem gbi döngülerimizi normalden çok farklı yapıyor, hatta baskılıyor ve embiryo tutnmasa bile adet olmuyoruz ilaçları bırakana kadar.

Senin adet dongune göre yapılmıyor ki hesap zaten adeti baskilayici ilaç kullanıyoruz o yüzden herkeste son adet tarihi baz alınıyor zaten bnce sen doktoruna sor derim :)

herşey normal gözüküyor canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..
benim bildiğim bütün gebelik ler son adet tarihine göre hesaplanıyor benim ilk hamileliğimi öyle hesapladilar bende transfer sonrasına göre gittim 20 günlük falan dedim doktor bir buçuk aylık deyince şok oldum ne ara büyüdü öyle dedim meğer son adeti sayiyorlarmis..

Transferi 13 şubat 2 adet 5. Gün transfer edildi.
Banada 12 gün sonra dendi ama kanamam olunca kontrol için yaptırdı.
Önceki 2. Transferimde sonuçları şöyleydi;
12.Gün 583 (5.11.2018)

14.Gün 1678 (7.11.2018)

16.Gün 4318 (9.11.2018)

7. Haftanın içindeyken düşük ve kürtaj la sonlandı.
O yüzden endişeliyim zaten.
İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanacak. Hepimizin ki olumlu olsun , kucaklarımız bebişlerle dolsun. Amin...

Senin adet dongune göre yapılmıyor ki hesap zaten adeti baskilayici ilaç kullanıyoruz o yüzden herkeste son adet tarihi baz alınıyor zaten bnce sen doktoruna sor derim :)
İşte tam attığın siteden son adet tarihim olan 21 ocakı giriyorum bana diyor ki “4 hafta 5 günlük hamilesin” ama transfer tarihim olan 13 şubatı girince diyor ki “4 hafta 1 günlük hamilesin”. Dondurulmuşla transfer olduğumuz için bana sanki transfer tarihiyle hesaplamak daha mantklı geliyor. Ama tabi kendi doktorumuzun nihayi kararını baz alalım hepimiz:)

Acaba ben niye hem hamileyim hem adetim duygularım darmadağın kendimi arabesk şarkılara vurasım geliyor.. Arabesk te hiç sevmem bu istek nerden geliyorsa artık hormonlar ah hirmonlar

Desene kalp atışını görene kadar bize rahat yok ya benim de seyahatim var 6. Ve 7. Haftalarda farklı ülkede olucam, gitmeden önce değerler güzel olursa rahat olurum diye düşünmüştüm şimdi pimpiriklendim biraz

Acaba ben niye hem hamileyim hem adetim duygularım darmadağın kendimi arabesk şarkılara vurasım geliyor.. Arabesk te hiç sevmem bu istek nerden geliyorsa artık hormonlar ah hirmonlar

Sen hangi ilaçları kullanıyosun canım? Mantıken gerçekten o kadar kanama olmaması lazım bu aşamada.

Ben düşmeden kalp atışını da duymuştum.
Ama herkesin yada her deneme aynı olacak diye bir kural yok. İlk denememde;
8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25
Sonra düşüşe geçip sıfırlandı buda kimyasal gebelikti.
Yani 3 denememde 2 şer blast transfer edildi ama sonuçlar farklı. Allah hayırlısını nasib etsin cümlemize. Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah . amin... Pozitif düşünelim herşey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…