Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar selam , dun pozıtıfı gördüm doktor hamılesın ama deger bıraZ düşük dedı. Ikı gundur ara ara az da olsa kanamam var ve sankı küçük parcalar var için de 2 embrıyo konulmuştu tutunamayan mı düşüyor yoksa dıgerı de mı rıskte bılmıyorum , sızden baska da yazacak kimsem yok

Yaaa kaç çıktı sen hiç görmedin mi idrarda gördün sanıyorum kuzum ben. Çok üzüldüm gerçekten hayırlısı hakkında (
Oyle artik tabi idrarda hafif silik cikiyordu hep. 2.18 cikti
Allah hayırlısını versin canım inşallah bi dahaki sefere seninle olur bebeğin
Insallah o biraz zor
Canım benim ne diyeceğim bilemiyorum çok üzüldüm.
bu konuda denilcek hicbirsey yok canim

Oyle artik tabi idrarda hafif silik cikiyordu hep. 2.18 cikti

Insallah o biraz zor

bu konuda denilcek hicbirsey yok canim
Bak ben kalbi atan bebeğimi düşürdüm, çok acı biliyorum ama bu acıyı hazmedip imkanın varsa tekrar dene , benim 3. Denemem ,her transfer farklı sonuçlanıyor .Bir sonraki pozitif olur bebeyine kavuşursun sağlıkla inşallah

Herkesin imtihani farkli tabi . Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesiz kendimi cok suclu hissediyorum esime karsi

Herkesin imtihani farkli tabi . Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesiz kendimi cok suclu hissediyorum esime karsi
Böyle düşünmen çok normal, ama eşinin sperm sorununolsaydı sen ona farklı mı bakacaktın.ayrıca bu Allahın taktırı hersey dört dörtlük olsa bile bebek olmayabılır. Bu senın ne kadar mükemmel bır kdın olduğunu degıstırmez. Lütfen kötü düşünceleri aklından çıkar evrene güzel enerji verelim

Hayir olmazdi benim aklimda oyle bisey kesinlikle . Başta varikoselden ameliyat oldu esim

Ya sakin oyle dusunme..benimde rahmimde sorun var benden dolayi cocugumuz olmuyordu tup bebege basladik.. esinizde de sorun olabilirdi neden boyle dusunuyorsunuzki.. kendinjzj suclu hissetmeyin.. hayat bu yarin birgun Allah korusun esiniz rahatsiz olsa siz onu birakip gitmeyeceksiniz degilmi? İyi gunde kotu gunde birbirimize destek olmak icin evlendik.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Amim insalllah .. dogru diyorsun ama ne biliyim cok zor

Hayir olmazdi benim aklimda oyle bisey kesinlikle . Başta varikoselden ameliyat oldu esim
Benim arkadaşım var 10 yıl bebekleri olmadı ki ikisinde de sorun yoktu. 10. Yıl dünya tatlısı kızı oldu kendiliğinden. Bizler yapabileceğimizin en iyisini yapalım Allah elbet bizede nasib edecek. Pozitif düşüncenin gücüne inanıyorum bazen bende negatif leşsemde kendimi toparlamaya çalışıyorum son ana kadar yılmak yok biz bunu başarıcaz. Allahım bizede nasib edecek . Bu sene yada sonrası hayırlı zamanda en hayırlısını nasib edecek buna inan.

Herseyin hayirlisi tabi yarinimziin garantisi yok . 10 cok uzun bir sure Allahim

Boyle düşünmeyin hersey Allahtan, Rabbim bilir en iyi zamanini bu seferlik kismet boyleymis ama tekrar denemekten baska caremiz yok

Benim tup bebek iki tane oglum var, cok buyuk bir trafik kazasi gecirdik kirilmadik yerimiz kalmadi kucuk oglumun kalbi durdu ikisinide kaybedebilirdim ama Rabbim imtihani ile birde kolaylik verdi en iyi doktorlarla kesistirdi yolumuzu... sonrasinda evliligimin 8. Yilinda kendiligimden hamile kaldigimi ogrendim, hemde tup bebek merkezinde dondurulmuslarla denemeye gittim bide baktik hamileyim kalbi atiyor bebegimin, ama o ay ameliyat
gecirmistim bilmeden ve kalbi durdu kurtaj oldum, yani herseu bizim icin arkadaslar ümitsizliğe yer yok bu yolda.

Allah bagislasin evlatlarinizi .elbetteki hayatta hersey olabiliyor ama iste her yerde artik cocuklar sanki anne babalari gozumuze soka soka paylasiyorlar ...

Bende bugün transfer oldum çok çok miniklerde gördüm ama hiç his yok şu an bende ordalardır hala inşallah. Test tarihim 5mart nasıl beklicem bilmiyorummmm
Bende de öyle oldu. Transferi oldum sonra zaten deli gibi idrarımı boşaltmak istedim. 2,5 saat yatırdılar. Sonra eve geldim. Eve geldiğim andan itibaren sanki hiç transfer olmamış gibi hissettim. Hiç belirti yok bende. Bugün 2. Günüm. Benimde test tarihim 4 mart umarım dayanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…