Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Transferimin 7. Günü. Annemlerden kendi evime geçtim. Annem prenses gibi baktı bana. Ve bu sabah eşimle yine hararetli kavga ettik. Dua edin arkadaşlar. Yanlış mı yaptım acaba bebek isteyerek. Rabbim hayırlısıysa versin

Cok cok tesekkur ederim haklisin aslinda. Bu tedavimde annemlere bile soylemedim hatta... dogru diyorsun kendimi korumaya alacagim

Canim insallahhh :) yok yok cok mutlu oldum mesajlarinizla

Canim insallahhh :) yok yok cok mutlu oldum
Mesajlarinizla

Maalesef negatif
geçmiş olsun canım Allah sabir versin.. Bende kendimi diş gebelik ve düşüğe hazırlamış vaziyetteyim bunu düşünürken bile pes etmemeyi düşünüyorum inanıyorum inşallah olacak
az kanamadan korkma canım insallah değerin katlanacak.
Canım sanırım şuan aynı durumdayız senın degerlerın kaçtı
sabırlı olmaktan başka çaremiz yok canım benim kanamam adet gibi..
senin eşin nasıl bukadar düşüncesiz olabilir sakın kal canım moralini bozma keşke annenin yanında kalsaydın hep..

Onceki transferimde 3. Gun embriyosunu 8.gun 63 beta hcg ile ogrenmistim. Oyle olunca 5.gun embriyosunu 4-6 gunde ogrenirim diye dusundum ama iste.. haklisin canim

Teseekkur ederim

senin eşin nasıl bukadar düşüncesiz olabilir sakın kal canım moralini bozma keşke annenin yanında kalsaydın hep..
Gerçekten keşke kalsaydım. Sabah kalktım ekmek alacak oyalanıyor oyalanıyor. 1 saat oyalandı. En son ekmeğe gitsene tarzı artık nasıl dedim bilmiyorum. Vay işte kimse buna böyle konuşamazmış. Kimse bu şekilde davranamazmş. Hareketlerime çeki düzen verecekmişim. Burdan başladı işte kavga

hayırlısı olsun canım inşallah bebegin seninledir evlat baska birsey bence henüz bende yok ama esınden ayrılsan bıle evladın senınle kalıcak.. oyle dusunme test gunune kadar sakın kalmaya çalış...

kızlar merhaba. son 2 gün transfere. birazcık heyecan başladı. ama ilk tedavim gibi değil tabi. o zaman daha çok stresliydim.
jel sebepli bir şişkinlik hissediyorum. belim de ağrıyor. hiç sevmiyorum ilaç kullanmayo ama el mahkum kullanıyoruz

Herkesin imtihani farkli tabi . Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesiz kendimi cok suclu hissediyorum esime karsi
Benimde yumurta rezervi düşük amh 0.14 ile tek bir yumurta bulundu ve şimdi tutunuyor bana.. Üzülme diyemem yaşım 38 çok farklı farklı hastalıklarım da var o yüzden snele aynı korkuları yaşıyorum ya birşey olursa bir daha bulamazlarsa yumurta diye..çok yazamıyorum buralara bir haftadır gribim ve epilepsi hastasın olduğum için grip beni korkutuyor ama dualarım sizinle umarım yeniden deneme şansın olur... Ben amh düşüklüğü nar tükettim vve işe yaradığını düşünüyorum en azından yumurta kalitesi açısından

Merhaba kızlar. Benim sonuç 7 çıktı negatif. Pozitif görenleri tebrik ediyorum. Sağ sağlim inşallah kavuşursunuz bebeğinize. Negatif gören arkadaşlarada sabırlar diliyorum. Evet çok zor ama sınav işte. Geçicek dualarım bu yolda uğraşıp çabalayanlarla

5 in üstü pozitif olmuyor mu?

Cok tesekkur ederim insalllahh bebisin sana sıkı sıkı tutunur . Rabbim sifa versin insallah allah razi olsun

Amim insalllah .. dogru diyorsun ama ne biliyim cok zor
Canim benim ben 5 düşük yaptim 2 sinin kalbi durdu kurtaj oldum 3 tanesini düşürdüm 2 yıldır gitmediğim hastene yaptirmadigim test kalmadi doktorlar tıp yuzde 50 sine care buluyor yuzde 50sinin nedeni bilinmiyor diyor ne esimde ne bende sorun var ama surekli 9 10 haftalarda düşük yapiyorum rabbim buda bizim sınavımız diyorum 5 kez kendiligimden hamile kaldim bu kez doktoe sen kalma ben tüp bebek yapicam dedi bundada gittim kese var ama düşük riskim var yine yapacak bisey yok sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…