Cok cok tesekkur ederim haklisin aslinda. Bu tedavimde annemlere bile soylemedim hatta... dogru diyorsun kendimi korumaya alacagimCanım zaten stresli dönemlerden geçiyoruz bu dönemde tartışmadan kaçması gereken sensin bence. Annen baban esin harici kimse anlamıyor maalesef bu yüzden naz da çekemiyorlar. İlk hamileliğimde çok sinirliydim herkesle kavga ettim mesela sonu hüsran. Bu yüzden kimseyle muhattp olmamaya çalışıyorum çünkü nazımı cekicek insanlar belli. Olmuş bitmiş bir olayı bnce bebeğine yorma seninledir o merak etme
Canim insallahhh :) yok yok cok mutlu oldum mesajlarinizlabence artık şu arkadaş faktörünü kafana takmayı bi kenara bırak olan olmuş daha fazla kötü düşünme.. Test için de çok erken en 5. Günü bekle İnşallah kızının kardeşi seninledir rabbim hayırlı Bi evlat daha nasip etsin sana
bazen mesajlar gözden kaçıyor canım bunun içinde uzulmeyeceksin dimi?
Canim insallahhh :) yok yok cok mutlu oldumbence artık şu arkadaş faktörünü kafana takmayı bi kenara bırak olan olmuş daha fazla kötü düşünme.. Test için de çok erken en 5. Günü bekle İnşallah kızının kardeşi seninledir rabbim hayırlı Bi evlat daha nasip etsin sana
bazen mesajlar gözden kaçıyor canım bunun içinde uzulmeyeceksin dimi?
Maalesef negatif
az kanamadan korkma canım insallah değerin katlanacak.Kızlar selam , dun pozıtıfı gördüm doktor hamılesın ama deger bıraZ düşük dedı. Ikı gundur ara ara az da olsa kanamam var ve sankı küçük parcalar var için de2 embrıyo konulmuştu tutunamayan mı düşüyor yoksa dıgerı de mı rıskte bılmıyorum , sızden baska da yazacak kimsem yok
sabırlı olmaktan başka çaremiz yok canım benim kanamam adet gibi..Canım sanırım şuan aynı durumdayız senın degerlerın kaçtı
Transferimin 7. Günü. Annemlerden kendi evime geçtim. Annem prenses gibi baktı bana. Ve bu sabah eşimle yine hararetli kavga ettik. Dua edin arkadaşlar. Yanlış mı yaptım acaba bebek isteyerek. Rabbim hayırlısıysa versin
Onceki transferimde 3. Gun embriyosunu 8.gun 63 beta hcg ile ogrenmistim. Oyle olunca 5.gun embriyosunu 4-6 gunde ogrenirim diye dusundum ama iste.. haklisin canimCanım evet sen kendini düşünmelisin arkadaşının seni düşünmesini beklemeden önce aslında. Benim transferimin 10. Günü ve normalde asabi bir insanken şu an hiçbirşeyi umursamamaya çalışıyorum, önemli bi dönemde olduğumu hatrlayıp hemen kendimi telkin ediyorum. Sen de öyle yap lütfen hiçbişeye takılma eğleneceğin aktiviteler yap.
Ve testi de bence 9 dan önce yapma. Çünkü pozitifi bile görsen bu sefer 12. Güne gelene kadar hala benimle mi stresine daha çok gireceksin günlerce. İnşallah hakkımızda hayırlı olan olacaktır
Teseekkur ederimgeçmiş olsun canım Allah sabir versin.. Bende kendimi diş gebelik ve düşüğe hazırlamış vaziyetteyim bunu düşünürken bile pes etmemeyi düşünüyorum inanıyorum inşallah olacak
az kanamadan korkma canım insallah değerin katlanacak.
sabırlı olmaktan başka çaremiz yok canım benim kanamam adet gibi..
senin eşin nasıl bukadar düşüncesiz olabilir sakın kal canım moralini bozma keşke annenin yanında kalsaydın hep..
Gerçekten keşke kalsaydım. Sabah kalktım ekmek alacak oyalanıyor oyalanıyor. 1 saat oyalandı. En son ekmeğe gitsene tarzı artık nasıl dedim bilmiyorum. Vay işte kimse buna böyle konuşamazmış. Kimse bu şekilde davranamazmş. Hareketlerime çeki düzen verecekmişim. Burdan başladı işte kavgasenin eşin nasıl bukadar düşüncesiz olabilir sakın kal canım moralini bozma keşke annenin yanında kalsaydın hep..
Insallah en hayirli vakitte bol uykusuz gecelerin, sûtle dolan goguslerin, yorgun ama mutlu bir gulumsemenle kucaginda bebeklerin olurEvet canim bugundu test gunum .
Transferimin 7. Günü. Annemlerden kendi evime geçtim. Annem prenses gibi baktı bana. Ve bu sabah eşimle yine hararetli kavga ettik. Dua edin arkadaşlar. Yanlış mı yaptım acaba bebek isteyerek. Rabbim hayırlısıysa versin
Insalllah insalllah hepimizin insalllah Allah razi olsunInsallah en hayirli vakitte bol uykusuz gecelerin, sûtle dolan goguslerin, yorgun ama mutlu bir gulumsemenle kucaginda bebeklerin olur
Benimde yumurta rezervi düşük amh 0.14 ile tek bir yumurta bulundu ve şimdi tutunuyor bana.. Üzülme diyemem yaşım 38 çok farklı farklı hastalıklarım da var o yüzden snele aynı korkuları yaşıyorum ya birşey olursa bir daha bulamazlarsa yumurta diye..çok yazamıyorum buralara bir haftadır gribim ve epilepsi hastasın olduğum için grip beni korkutuyor ama dualarım sizinle umarım yeniden deneme şansın olur... Ben amh düşüklüğü nar tükettim vve işe yaradığını düşünüyorum en azından yumurta kalitesi açısındanHerkesin imtihani farkli tabi . Benim yumurta rezervim dusuk ve kalitesiz kendimi cok suclu hissediyorum esime karsi
5 in üstü pozitif olmuyor mu?Merhaba kızlar. Benim sonuç 7 çıktı negatif. Pozitif görenleri tebrik ediyorum. Sağ sağlim inşallah kavuşursunuz bebeğinize. Negatif gören arkadaşlarada sabırlar diliyorum. Evet çok zor ama sınav işte. Geçicek dualarım bu yolda uğraşıp çabalayanlarla
Cok tesekkur ederim insalllahh bebisin sana sıkı sıkı tutunur . Rabbim sifa versin insallahBenimde yumurta rezervi düşük amh 0.14 ile tek bir yumurta bulundu ve şimdi tutunuyor bana.. Üzülme diyemem yaşım 38 çok farklı farklı hastalıklarım da var o yüzden snele aynı korkuları yaşıyorum ya birşey olursa bir daha bulamazlarsa yumurta diye..çok yazamıyorum buralara bir haftadır gribim ve epilepsi hastasın olduğum için grip beni korkutuyor ama dualarım sizinle umarım yeniden deneme şansın olur... Ben amh düşüklüğü nar tükettim vve işe yaradığını düşünüyorum en azından yumurta kalitesi açısından
Canim benim ben 5 düşük yaptim 2 sinin kalbi durdu kurtaj oldum 3 tanesini düşürdüm 2 yıldır gitmediğim hastene yaptirmadigim test kalmadi doktorlar tıp yuzde 50 sine care buluyor yuzde 50sinin nedeni bilinmiyor diyor ne esimde ne bende sorun var ama surekli 9 10 haftalarda düşük yapiyorum rabbim buda bizim sınavımız diyorum 5 kez kendiligimden hamile kaldim bu kez doktoe sen kalma ben tüp bebek yapicam dedi bundada gittim kese var ama düşük riskim var yine yapacak bisey yok sabırla bekliyorumAmim insalllah .. dogru diyorsun ama ne biliyim cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?