Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Rabbim insalllah tutunmasini saglar bebeginin ne diyecegimi bilemiyorum gercekten . Keske ben de hamile kalabilseydim kendiligimden

Canim geçmiş olsun üzülme diycem ama o burukluk olacak illaki bidahakine nasip olacaktır belki umudunu kaybetme lütfen sakin.pes etme

Gecmiş olsun kuzum inancını hiç kaybetme inşallah olacak

Allah gönlüne göre versin, tez vakitte bebeğini kucağına alırsın inşallah

Neden negatif dediler canım 7 düşük değer ama pozitif ondan önce yaptırdın mı test peki ondn mi negatif dedin kaçırdım mı benn orayı

kızlar bugun 10 gun 2 gün sonra test yapacağım, 2ğün önce az bir kanamam geldi,sonra kahverengi kanamam geldi,b gugün yine geldi kırmızı kan,sonra da kahverengi leke geldi,,cok korkuyorum tutmadımı acaba?

NAsıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum valla oksapar da çok yakıyor vurunca

HAyırlı olsun canım hepsi sizinle olır inşallah baya folikül toplanmoş senden toplama sonrasında bi sıkıntı oldu mu cok yumurta toplanırsa cok agrı oluyor falan diyenler var da
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Dün akşama kadar hiç sıkıntım olmadı. Ama akşam biraz karın altından bi de sol kasığımda basınç hissettim ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Bir de benim çok gazım var . İşlemden dolayı mı oldu gıdalardan mı denk geldi bilmiyorum ama

kızlar bugun 10 gun 2 gün sonra test yapacağım, 2ğün önce az bir kanamam geldi,sonra kahverengi kanamam geldi,b gugün yine geldi kırmızı kan,sonra da kahverengi leke geldi,,cok korkuyorum tutmadımı acaba?
Hic belli olmaz canım yerleşme kanaması da olabilir idrar yapsaydın keşke gorurdun hem.

hiç korkma ben bildiğin adet gibiyim 3 gündür cumartesi doktorum kana baktı pozitif yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselecekmi.. Test yaptır varsa yoksa belli olur inşallah pozitif olur sonucun..

hiç korkma ben bildiğin adet gibiyim 3 gündür cumartesi doktorum kana baktı pozitif yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselecekmi.. Test yaptır varsa yoksa belli olur inşallah pozitif olur sonucun..
inşallah öyledir canım kanı görünce korktum yarın sabah yapacagım sizede hayırlı olsun

Arkadaşlar merhaba, bugün benim transferimin 6.günü, 2 adet 5.gün embriyosu koyuldu. Dün ve bugün normal idrar testinde silik çizgiyi gördüm. Sizce hemen kan testi yapıp netleştirmek mi test gününü beklemek mi?

Daha önce 1 erken düşük 1 de kimyasal gebelik yaşadım, silik çizgiye sevinemiyorum bile şuan.

Transferin 2. Günü bitiyor. Bende hiç belirti yok. Sanki hiç transfer olmamışım gibi. Hiç birşey hissetmiyorum. Bu durum normal mi ?

Benimde öyle cnm bir düşük bir kimyasal. Blast embriyo çıkar zaten erken pozitif tir ama test gününü bekle bnce katlanmasıni beklemek sknti oluyor stres yapıyor insan

Benimde öyle cnm bir düşük bir kimyasal. Blast embriyo çıkar zaten erken pozitif tir ama test gününü bekle bnce katlanmasıni beklemek sknti oluyor stres yapıyor insan
Bu sefer bana vücut reddetmesin diye bağışıklık baskılayıcı bir ilaç kullandırıyolar. Umutluyum insallah olacak. Kesinlikle haklısın 2 günde bir yenilemek gerektiğinde aşırı stres oluyo insan. Ama Bi yandan da öğrenmek istiyorum. Şu dönemler keseyi görüp emin olana kadar çok zor senin için çok sevindim atlatmışsın o aşamaları hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…