Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Değil mi ya sabah yaptırayım eşimi ikna edebilirsem
Benim 10. Gün test günümdü nasıl olsa yaptrcam o gün diye 8. Gün baktırdım kanda bilerek benim de çift konmuştu blast tek tutmuş. Bi tanecik olsun benim olsun diyordum inşallah sağ salim geçer hepimizin

Bilmiyorum ki canım ilk tedavim daha önce de gebe kalmadım
Oksapar kan sulandırıcı, her tedavide neredeyse veriliyor kan dolaşımı hızlansın bebek daha iyi gelişsin ve tabii pıhtılaşmaya karşı önlem alınsın diye ben şuan 0.8 lik her gün vuruluyorum.

Benim 10. Gün test günümdü nasıl olsa yaptrcam o gün diye 8. Gün baktırdım kanda bilerek benim de çift konmuştu blast tek tutmuş. Bi tanecik olsun benim olsun diyordum inşallah sağ salim geçer hepimizin
İnşallah darısı başıma, umarım bu sefer nihai sonuca ulaşmışımdır. İnsan yoruluyor cünlü, sen de aynı seyler yaşamışsın benimle çok iyi anlarsın eminim

Bana da verildi oksapar evet yakıyor çok. İğneyi sevmiyorım hep de iğneli şekilde ilaçlar
Valla yandım anam diye dolaşıyorum her vurulduğumda. Diğer iğne de progesteron için olan vururken acıtmıyor sonrasında vurduğum yer acıyor baya
Ne gzl doktor ılkte vermiş valla bnm üçüncü de verdi gerçi testlerde bsy yoktu ama kilon var dedi bna ondan veriyorum.
Benimde biraz fazlam var belki ondan verdi 165 boyum 70 kiloyum
Oksapar kan sulandırıcı, her tedavide neredeyse veriliyor kan dolaşımı hızlansın bebek daha iyi gelişsin ve tabii pıhtılaşmaya karşı önlem alınsın diye ben şuan 0.8 lik her gün vuruluyorum.
Ayyy inşallah tatlış tatlış gelişirler benimki 0.4lük

Progestan ben de vuruluyorum her gün, ne yollar denedim şişlik ağrı azalsın diye maalesef olmuyor. İnsan otururken kalkarken zorlanıyor. Oksapar da fena yakıyor çok haklısınız. Vurulduktan sonra eğer kızarırsa hemen buz koymak lazım cünkü morarıyo. Ben her gün 2 tane vuruluyorum kesin morarıyorum

Cok tesekkur ederim insallah olmamistir. Progeston fitilimi koydum hemen uzaniyorum... olmamistir degil mi?
Merhabaaa Benimde transferim 14 şubatta oldu bende aşırı gerginim nedense Bende inanırmısın abla tartıştım salya sümük ağladım, İstanbuldaydı tedavim o gün evimize döndük bide yol gittim düşün ama hiç kalbimi ikilemedim sende öyle yap inşallaaah güzel sonuçlar alacağız Transferde olsa ne olursa olsun hayat devam ediyor ve bu tarz şeyler yaşanabilir sakın kendine dert etme

İnşallah darısı başıma, umarım bu sefer nihai sonuca ulaşmışımdır. İnsan yoruluyor cünlü, sen de aynı seyler yaşamışsın benimle çok iyi anlarsın eminim
Evet canım hala dha stres bitmedi eskisi gibi olck gibi düşünüyorum hep sağ salim 3 4 ay bitse rahat etcem anca

Hiç kolay değil canım Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…