Sağol cnm darısı başına ama zaten pozitifi görmüşsün o yüzden değeri görmek iyi gelebilir bnce de yap :)Yarın da doğumgünüm, acaba kendime sürpriz mi yapsam diyorujm Bi yandan da
Orasını kaçırmışım k bkma10. Gün 20
12. Gün 7 çıktı kimyasal gebelik
Değil mi ya sabah yaptırayım eşimi ikna edebilirsemSağol cnm darısı başına ama zaten pozitifi görmüşsün o yüzden değeri görmek iyi gelebilir bnce de yap :)
Bilmiyorum ki canım ilk tedavim daha önce de gebe kalmadımEvet yaaa bende az önce yaptım oksaparı çok yakıyor. Henüz morarma olmadı ama çok şükür. Pıhtılaşma olduğu için mi verdiler sana oksaparı?
Benim 10. Gün test günümdü nasıl olsa yaptrcam o gün diye 8. Gün baktırdım kanda bilerek benim de çift konmuştu blast tek tutmuş. Bi tanecik olsun benim olsun diyordum inşallah sağ salim geçer hepimizinDeğil mi ya sabah yaptırayım eşimi ikna edebilirsem
Mecburuz oyle yapmaya bi sekilde devsm ediyorL Loriklorik çok üzüldüm. Sana üzülme diyemem yaşa ki içinde kalmasın rahatla. Sonra yoluna devam et .
Bana da verildi oksapar evet yakıyor çok. İğneyi sevmiyorım hep de iğneli şekilde ilaçlarBilmiyorum ki canım ilk tedavim daha önce de gebe kalmadım
Ne gzl doktor ılkte vermiş valla bnm üçüncü de verdi gerçi testlerde bsy yoktu ama kilon var dedi bna ondan veriyorum.Bilmiyorum ki canım ilk tedavim daha önce de gebe kalmadım
Oksapar kan sulandırıcı, her tedavide neredeyse veriliyor kan dolaşımı hızlansın bebek daha iyi gelişsin ve tabii pıhtılaşmaya karşı önlem alınsın diyeBilmiyorum ki canım ilk tedavim daha önce de gebe kalmadım
İnşallah darısı başıma, umarım bu sefer nihai sonuca ulaşmışımdır. İnsan yoruluyor cünlü, sen de aynı seyler yaşamışsın benimle çok iyi anlarsın eminimBenim 10. Gün test günümdü nasıl olsa yaptrcam o gün diye 8. Gün baktırdım kanda bilerek benim de çift konmuştu blast tek tutmuş. Bi tanecik olsun benim olsun diyordum inşallah sağ salim geçer hepimizin
Valla yandım anam diye dolaşıyorum her vurulduğumda. Diğer iğne de progesteron için olan vururken acıtmıyor sonrasında vurduğum yer acıyor bayaBana da verildi oksapar evet yakıyor çok. İğneyi sevmiyorım hep de iğneli şekilde ilaçlar
Benimde biraz fazlam var belki ondan verdi 165 boyum 70 kiloyumNe gzl doktor ılkte vermiş valla bnm üçüncü de verdi gerçi testlerde bsy yoktu ama kilon var dedi bna ondan veriyorum.
Ayyy inşallah tatlış tatlış gelişirler benimki 0.4lükOksapar kan sulandırıcı, her tedavide neredeyse veriliyor kan dolaşımı hızlansın bebek daha iyi gelişsin ve tabii pıhtılaşmaya karşı önlem alınsın diyeben şuan 0.8 lik her gün vuruluyorum.
Progestan ben de vuruluyorum her gün, ne yollar denedim şişlik ağrı azalsın diye maalesef olmuyor. İnsan otururken kalkarken zorlanıyor. Oksapar da fena yakıyor çok haklısınız. Vurulduktan sonra eğer kızarırsa hemen buz koymak lazım cünkü morarıyo. Ben her gün 2 tane vuruluyorum kesin morarıyorumValla yandım anam diye dolaşıyorum her vurulduğumda. Diğer iğne de progesteron için olan vururken acıtmıyor sonrasında vurduğum yer acıyor baya
Benimde biraz fazlam var belki ondan verdi 165 boyum 70 kiloyum
Ayyy inşallah tatlış tatlış gelişirler benimki 0.4lük
MerhabaaaCok tesekkur ederiminsallah olmamistir. Progeston fitilimi koydum hemen uzaniyorum... olmamistir degil mi?
Evet canım hala dha stres bitmedi eskisi gibi olck gibi düşünüyorum hep sağ salim 3 4 ay bitse rahat etcem ancaİnşallah darısı başıma, umarım bu sefer nihai sonuca ulaşmışımdır. İnsan yoruluyor cünlü, sen de aynı seyler yaşamışsın benimle çok iyi anlarsın eminim
Hiç kolay değil canım Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişlerProgestan ben de vuruluyorum her gün, ne yollar denedim şişlik ağrı azalsın diye maalesef olmuyor. İnsan otururken kalkarken zorlanıyor. Oksapar da fena yakıyor çok haklısınız. Vurulduktan sonra eğer kızarırsa hemen buz koymak lazım cünkü morarıyo. Ben her gün 2 tane vuruluyorum kesin morarıyorum
Zor zamanı atlattın hayırlısıyla, insallah 3 ayı da devirdin mi rahatlarsın kuzumEvet canım hala dha stres bitmedi eskisi gibi olck gibi düşünüyorum hep sağ salim 3 4 ay bitse rahat etcem anca
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alalım, yaşamayan anlamaz cidden. Emeklerimizin karşılığı olarak gelir insallah bebişlerHiç kolay değil canım Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişler
Benim bugün 6.günüm idrarda silik çizgi de gördüm ama cok hafif dolgunlaşma var, çok değil yani. Bence ümitsizliğe kapılma, hiç belirtisi olmayanlar da oluyor. kaçıncı günün?Arkadaşlar göğüslerinizde hassaslaşma var mı? Bende yok. Tutmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?